I minst tio år har SD sagt det som S föreslår nu, men…

INVANDRING. Flyktingar från krigsområden bör i första hand hjälpas i grannländer eller närområdet, inte i Sverige eller EU. Det föreslås i en rapport från Socialdemokraternas tankesmedja Tiden.

Bild från ”Tidens” rapport, i verkligheten är det inte kvinnor och barn som ”flyr” utan vapenföra unga män.

Rapporten innehåller förslag på en ny asylpolitik både för Sverige och EU. – I stora drag tror jag att det här är förslag som ligger i linje med hur väldigt många kommunalråd och kommunpolitiskt och fackligt aktiva tycker att Socialdemokraterna borde hantera migrationsfrågan, säger Daniel Färm, chef för tankesmedjan Tiden.

En viktig del i förslaget är att krigsflyktingar ska hjälpas i sitt närområde. En stor del av de asylsökande i Sverige har de senaste åren varit krigsflyktingar från Syrien och Irak.

Enligt förslaget ska de som lyckas ta sig till Sverige eller andra EU-länder för att söka asyl skickas tillbaka till det land i närområdet dit de först flydde. 

Rapporten finns att läsa här.

-Pettersson noterar att S på ännu ett område kopierar Sverigedemokraternas politik. SD har i många år drivit frågan om att migranter och flyktingar ska ges skydd i närområdet i stället för i Sverige och att det är mer kostnadseffektivt att satsa pengar på migranter i närområdet än i Sverige och att det är enklare att återvända hem.

Klart är att det inte går att förhandla med SD men kopiera SD:s ”rasistiska” förslag går bra. Ett problem är att nu finns otroligt stora kostnader i Sverige och det behövs återvandring.

Nu ljuger S och påstår att SD inte avsatt pengar för hjälp i närområdet, men lyssna på videon. Socialdemokraterna borde åtalas för förtal och medierna låtsas som ingenting. 

Löfven, Kristersson, medier och andra opinionsbildare borde be om ursäkt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “I minst tio år har SD sagt det som S föreslår nu, men…

  1. SD borde nu satsa ett par miljoner på medier, för att visa på vad dom sa för flera år sedan,och vad S sa då. Väl värda pengar att påminna folket hur det lät redan för tio år sedan, vem som sa vad och vem som anklaga den för rasist och nazist. Hycklande lögnarna slår på stort när dom har medierna i sin hand.

  2. Så lång tid tar det för en Sosse att fatta idag vad
    Jimmie Åkesson sade för 10 år sen!

  3. I dom så kallat tankesmedjorna har väl aldrig kunnat tänkt ut något själva.
    En flock byfånar skulle lätt åstadkomma samma resultat.

  4. Kära väljare, vem vill ni ska regera vårt land? Ett parti som förstår framtiden eller ett parti som förstår 20 år för sent?

  5. Smartare än en Sverigedemokrat.

    Tre fusk erbjuds, att få kika, kopiera eller bli räddad…

  6. All typ av invandring till Sverige ska vara absolut noll och inget annat !
    Utgår ifrån att SD som säger sig värna om fosterlandet tycker det.

  7. Socialismen använder sig oftast av ”gammal skåpmat” som de stjäl av framåtskridande partier med visioner !

  8. Sozzarna och de andra partierna tar efter SD politik och låtsas sedan som det är dom själva som har kommit med förslaget. Att svenska folket inte har förmågan att komma ihåg vad JÅ sagt är märkligt. De flesta kan ju inte ha minnesförlust. Det är inte bara invandringen som SD har rätt i.
    Brottsbekämpning, försvaret, skolan, äldreomsorgen mm är andra områden som sju(u)klövern nu vill kopiera SD politik och låtsas som det är deras förslag.

  9. S försöker få tillbaks den del som gått till SD,genom hycklande skenmanöver och kovändningar. Vad som jag ibland funderat över är vänsterns vurm för den kaosartade migrationens följdverkningar. Är dom ute efter att rasera samhället så att den kommunistiska revolutionen ska ta över, eller är dom bara så indoktrinerade av vänstersmörja så omdömet inte fungerar normalt. Om samhället raseras till en viss punkt, inte är det än mer vänster kommunistiska värderingar som tar över. Det blir antingen islamistisk kommunism eller så anarkistisk kollaps. Även Svensson har en gräns när han fortsätter att gå ut till jobbet med unikan eller portföljen i handen, om välfärd och rättssäkerheten blir obefintlig. Hoppas jag i vart fall.

  10. Sossarnas tankesmedja, det är inte mycket till smedja som kopierar SD’s tankar. Förmodligen en kallsmedja och de vet inte vilken tur de haft. Fan tar en kallsmed per dag!

  11. Det jag minns bäst från 2010 när Jimmie Åkesson sade gång efter annan att flyktingar bör hjälpas i närområden.
    Det var litet hans mantra, men då hånades han och det skrattades åt honom. Fy fan för jävla pack som försöker sno hans program och låtsas som det regnar. Minns speciellt Reinfeldt som var så aggressiv och vidrig så det kommer jag aldrig att glömma.

    • Reinfeldt borde rönt samma straff som dom andra landsförrädarna Bergelin o Stig Wennerström, sådana som förråder sitt land och folk är inte värda vatten.!

Kommentera