En kort historik om Antifa: Del I

av Soeren Kern • 28 juni, 2020

  • Empiriska och anekdotiska bevis pekar på att Antifa faktiskt har ett välfungerande nätverk, finansiering och en global närvaro. Det har en platt organisationsstruktur med tiotals, kanske till och med hundratals, lokala grupper.

  • Antifas angivna långsiktiga mål, både i USA och i andra länder, är att etablera en kommunistisk världsordning. I USA är Antifas direkta mål att sätta punkt för Trumpadministrationen.
  • En vanlig taktik som använts av Antifa i USA och Europa är att utöva extremt våld och förstörelse av offentlig och privat egendom för att trigga polisen till en reaktion, vilket sedan ”bevisar” Antifas tes om att regeringen är ”fascistisk”.
  • Antifa är inte bara tolererad, utan får också betalt av den tyska regeringen för att bekämpa partierna som står långt till höger. – Bettina Röhl, tysk journalist, Neue Zürcher Zeitung, den 2 juni 2020.
  • ”Dess medlemmar täcker sina ansikten och håller sina namn hemliga av feghet. Antifa hotar konstant med våld och attacker mot politiker och poliser. Den uppmuntrar till meningslös skadegörelse motsvarande stora summor.” – Bettina Röhl, Neue Zürcher Zeitung, den 2 juni 2020.

Den amerikanska justitiekanslern William Barr har lagt skulden på Antifa – en militant ”antifascistisk” rörelse – för det våld som har utbrutit vid George Floyd-demonstrationer runtom i USA. ”Våldet som anstiftats och utövats av Antifa och andra liknande grupper i samband med kravallerna är nationell terrorism och kommer att behandlas därefter”, sa han.

Barr sa också att den federala regeringen har bevis på att Antifa ”kapade” legitima protester runtom i landet för att ”ägna sig åt laglöshet, våldsamma kravaller, anlagda bränder, plundring av butiker och skadegörelse av offentlig egendom riktad mot poliser och oskyldiga människor, samt till och med mord på en federal agent.” Tidigare hade USA:s president Donald J. Trump gett instruktioner till justitiedepartementet om att utpeka Antifa som en terrororganisation.

Läs vidare

3 thoughts on “En kort historik om Antifa: Del I

  1. Det som Antifa gör idag är exact samma sak som skedde när man underminerade samhället för att sätta igång den Franska revolutionen.
    och det efterföljande terrorväldet under Robespierre.

    Samma sak återigen för att störta den Ryske Tsaren och sedan Bolshevikernas terrorvälde.

    Nu är det Globalisterna som agerar för samma sak och Antifa är deras förtrupper för att skapa kaos. Sedan kommer Globalisterna med sin lösning på eländet man skälv skapat dvs ett nytt terrorvälde.

  2. Antifa har starka sponsorer i ryggen.FN t.e.x. går ut och fördömer Trumps uttalande om att dom borde terrorstämplas.Han vet exakt vad dom har för syfte och för vad.Antifa kan liknas vid cancersvultser som äter sig in i olika samhällsfunktioner i syfte att skapa ny världsordning meddels kaos och förstörelse.Det är ett fulspel som styrs av ett fåtal globalister.

  3. Det verkar som att alla organisationer som slåss för antirasism, har en illa dold kommunistisk agenda i botten.
    De använder jämlikhet som en täckmantel för att söndra våra demokratier på ett lagligt sätt. Det är små grupper som vill ta makten från folket och skapa helvetet på jorden.
    Kommunism blir skit överallt de provat denna politiska ideologi. Folket får verkligen inte samma värde och rättigheter som ledarna. Diktatur är ordet.

Kommentera