Islamska sunnicentret i Göteborg

ISLAM. Bellevuemoskén är en moské belägen på Stallmästargatan 5 i stadsdelen Gamlestaden i Göteborg. Bellevuemoskén drivs av Islamska sunnicentret (ISC) som bildades 1993 och är bekostad av Saudiarabien. 

ISC är ett religiöst trossamfund som enligt Uppdrag granskning företräder den radikala salafigrenen av islam. Samfundet domineras av medlemmar med somalisk bakgrund och har omkring 5.000 medlemmar. ISC har ofta pekats ut av både media och säkerhetspolisen som en förening som har hyst personer som har haft sympatier för våldsbejakande tolkningar av islam. Föreningen är inte ansluten till någon riksorganisation

-Pettersson vill påminna om att islam inte är en religion utan en totalitär ideologi som inte fungerar i ett demokratiskt samhälle, min åsikt är att islamister hör hemma i något av de drygt 50 muslimska länderna som finns…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

3 thoughts on “Islamska sunnicentret i Göteborg

  1. Sverige ger bidrag till Islamska föreningar, trots att Islam är en totalitär ideologi, som i grunden är emot demokrati. Islam förespråkar/predikar även antisemitism, dvs odlar judehat. Islams imamer ljuger i smått och stort om sina syften när det kan gynna Islam, för att ideologin förespråkar det. Sverige ska inte ge Islamska föreningar bidrag. Det är, som att ge statligt stöd till organiserad judeförföljelse.

  2. Vad är för skillnaden mellan en camel och en muslimsk man?
    – En camel kan inte slå sin herre. Något mer?
    I videon finns svaren.

Kommentera