Ben & Jerrys ställer sig på Antifa och BLM:s sida mot samhället

BROTTSLIGHET. För två år sedan ställde sig den amerikanska glassbolaget Ben & Jerrys svenska filial på de ljugande afghanska männens sida  och skrev på sin hemsida en text om att männen utan asylskäl borde få stanna i Sverige. Om det hade betydelse att afghanaktivisten Fatemeh Khavari var sambo med en av Ben & Jerrys chefer, Soledad Piñero Misa, på söder i Stockholm.

Nu gör Ben & Jerry ytterligare ett vänsterextremt utspel: de vill avskaffa polisen. På sin hemsida skriver de bland annat:

Även om slaveriet kanske upphörde 19 juni 1865 så ledde det inte till en ny era av frihet för före detta förslavade människor. Jim Crow. Massfängslingar. Polisbrutalitet. Alla olika namn på slaveri.

De fortsätter förklara vad de menar med att dra in polisens pengar:

Om vi stoppar användandet av våra skattepengar på så många vanärande, farliga och rasistiska delar av polisen och istället investerar de pengarna i samhällsdrivna lösningar som fostrar riktig hälsa, fred och frihet. Så istället för att oavbrutet öka polisens budgetar, fylla på med manskap, övervakning, skydd och krigsvapen, så ökar vi resurserna till de folk verkligen behöver…

-Pettersson önskar att det gick att stoppa skattepengar till polisen, men det hindras av organisationer som Ben & Jerry stödjer, och som vandaliserar för företagare som bland annat säljer glass. De är inte kloka och om ni inte tror mig så titta på filmerna nedan. De är från valrörelsen 2018 och Stockholm Pride.

Damen som håller i skandalen är Soledad Piñero Misa, aktivisten som jobbar på glassföretaget Ben & Jerry’s, det företag som ville att de 9.000 afghanska ljugande männen utan asylskäl skulle få stanna i Sverige. Att Soledad hade afghanaktivisten Fatemeh Khavari som inneboende var säkert en tillfällighet.

Jag tänker inte skriva vad jag tycker om dessa partiledares uppträdande, men ingen, absolut ingen, noll av dem förtjänar att sitta på en skattefinansierad position. Det är bottenlös feghet, vem kan tänka sig att rösta på dessa dresserade personer och som ni ser saknas en partiledare…

Att Ben & Jerry säljer en enda glass i Sverige är ofattbart.

 • TIDIGARE 2018-06-06. Ben & Jerrys

Det amerikanska glassbolaget Ben & Jerrys svenska filial har gett sig in i migrationsdebatten.

Detta uppmärksammades under veckan efter att man på sin hemsida författat en text till stöd för de 9 000 afghanska män som fått ett utvisningsbeslut.

Valda delar ur texten lyder:

”Nu firar vi med ett kärlekståg genom Sverige…//…Nu firar vi tillsammans att kärleken segrat och att vi alla tagit ett viktigt steg mot en mer medmänsklig flyktingpolitik”

Vem som författat artikeln står inte, men på en av bilderna som illustrerar den syns en välbekant figur.

Fatemeh Khavari, afghanskan som kom till Sverige från Iran med hela sina familj. Khavari som blivit medias lilla sockerärta är också talesperson för Ung i Sverige, en organisation vars syfte är att skapa en framtid i Sverige för alla afghaner som vill och har möjligheten att ta sig hit. Därför är det kanske inte så konstigt att just hon pryder en bild till denna artikel, om det inte vore för att…

…Fatemeh Khavari är sambo med en av Ben & Jerrys chefer.

Katerina Janouch avslöjar detta på sin blogg och ställer frågan om politikerna mutats av glassbolaget? Frågan kanske är mer intressant än så, för vad ligger egentligen bakom att ett statsbärande parti som S väljer att gå emot sin egen politik och sina egna löften om att nej ska vara ett nej och att människor som fått ett utvisningsbeslut ska lämna landet?

Katerina Janouch blogg

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Ben & Jerrys ställer sig på Antifa och BLM:s sida mot samhället

 1. Ben & Jerry har alltid roat mig pga att Ben &Jerry var den amerikanska vänsterns icke.komersiella kelgris. Hur gick det ? Komersiellt ut i fingerspetsarna och lika giriga som vänsternissarna brukar vara.

 2. Dom kan ju börja med att studera hur Sverige fungerar, här
  är ju polisen så gott som avskaffad?

 3. Länge sedan jag åt någon av deras glassar, har för mig att deras svenska representan hade ”synpunkter” på SD… tack och hej, finns bättre alternativ.

 4. Då vet vi att Ben & Jerry är asociala som står på de kriminellas sida.

  Dessutom är deras glass skadlig med alltför mycket socker och onaturliga smakämnen.

 5. Skönt att man aldrig har köpt denna glass. Kommer att tacka nej även om jag blir bjuden.

 6. ”Massfängslingar. Polisbrutalitet. Alla olika namn på slaveri”
  Vad är det för jävla nyspråk?
  Slaveri är tvångsarbete utan ersättning i form av lön.

Kommentera