Morgan Johansson (S) struntar i riksdagens beslut…

DEMOKRATI. All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati. Regeringsformen beskriver hur landet ska styras, vilka demokratiska rättigheter medborgarna har och hur den offentliga makten ska fördelas.

Justitieminister Morgan Johansson (S) struntar i riksdagen och därmed folket. Bild från Wikipedia

Den 1 april 2020 beslutade riksdagen om att ta fram ett tilläggsdirektiv till den pågående utredningen om ett lagförslag för att stoppa kompetensutvisningarna något som skulle vara gjort senast 1 maj 2020.

Det skulle justitieminister Morgan Johansson (S) ha gjort men det har han struntat i och nu anmäler Moderaterna Johansson (S) till riksdagens konstitutionsutskott (KU).

Förslaget handlar om arbetskraftsinvandrare som utvisas på grund av att arbetsgivare oavsiktligt begått mindre fel när det gäller villkoren för arbetstillstånd.

-Pettersson antar att herr Johansson tycker det är bra att duktiga människor tvingas lämna landet och att de ersätts med oduglingar, bara oduglingarna röstar på S, sedan går det bra att gnälla på andra länder för att de är odemokratiska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Morgan Johansson (S) struntar i riksdagens beslut…

  1. Ygeman har inte berikat oss med sin ”bedårande, karismatiska utstrålning”, på länge. Kanske att både han själv och partiet inser att ett framträdande endast kan sänka dom. Dessutom är han ju påtänkt som arvtagare till byfånen och rollen som såzzarnas överkucku. Att slippa se och höra alla dessa landsförrädare skulle vara en lisa för själen. För oss, men även för såzzarna själva.

  2. Herre min skapare vilka muppar vi har i regeringen..
    Var har dom hittat alla muppar..?

    • Inkvoterade från sina muppiga vänner som redan sitter där, man får ej ha en IQ som överstiger en guldfisk är grundregeln. Är du sedan icke simkunnig är det ett plus i CV:n

  3. Snälla riksdagen. Ni vet ju att Morgan kan inte göra något snabbt. Han måste först tänka i två år. Sedan låta en kompis utreda i två år. Sedan remissa i två år. Sedan kanske till riksdagen med många utgångsluckor för åklagare, advokater och domstol.

    Kräv i stället att Statsministern tillsätter en riktig Justitieminister.

    • Det enklaste sättet är att SPARKA den sittande S.K. regeringen i arselet så att de far ut från vår GALAX.

  4. Hur kan en KU-anmälan mot Morgan ”kapten långsam” Johansson ändra någonting? Han har ju total immunitet tack vare den s.k. relationskorruptionen”?

Kommentera