Man skjuten till döds av polis i Nynäshamn

BROTTSLIGHET. En man har skjutits till döds av polis efter en hotfull situation i Nynäshamn under natten till lördagen, rapporterar polisen.

Pressbild

Polisen larmades vid 02-tiden om att en man mådde psykiskt dåligt. Väl på plats närmade sig mannen med någon form av vapen, vilket gjorde att polisen valde att skjuta.

Händelsen är anmäld till särskilda åklagarkammaren, vilket är rutin när poliser avlossat skott.

-Pettersson säger att hota inte och gör som polisen säger…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Man skjuten till döds av polis i Nynäshamn

  1. Måtte det inte vara en neger son skjutits för kommer väl faaan att braka löst ännu mera.

  2. Med ett elvapen så hade ingen dött.
    Den skottskade dör oftast av chocken som polisens ammunition framkallar. Man behöver inte ens träffas i något livsviktig organ.

  3. Förmodligen hade han självbevarelseinstinkten kvar och gjorde slut på lidandet eftersom han visste att de svenska sjukvården inte kunde hjälpa honom att bli frisk.
    Enligt min mening är det inte mycket som fungerar i Sverige av idag, annat än på papperet och i vissa politikers önskedrömmar.

  4. Blir antingen avsked och söka nytt jobb på AF eller knäböjning för denna polis eller poliser !
    Kommer just nu världens viktigaste kriminella s.k organisation BLM att reagera på denna skjutning, blir det nya demonstrationer med ökad risk för pandemismitta nu.

    • Är det en icke vit s.k svensk som blivit skjuten så blir det demonstrationer och kravaller som Kling och Klang får beskåda på säkert avstånd och knäböja inför !

Kommentera