Hans namn var Tony Timpa, han var vit, han kunde inte andas…

RASISM. Tony Timpa klagade och bad om hjälp mer än 30 gånger när Dallas-poliserna tryckte honom mot marken. ”Ni dödar mig! Ni dödar mig! Ni dödar mig!, rapporterar Dallas News

När Timpa blivit medvetslös antog poliserna att han sov och kontrollerade inte att om han andades eller kände efter någon puls.

Timpa ringde 911, USA:s nödnummer, den 10 augusti 2016 från en parkeringsplats i Dallas och sa att han var rädd och behövde hjälp. Han berättade att han drabbades av schizofreni och depression och var utan medicin.

Bilderna från polisens kroppskameror. Det tog tre år för Dallas News att få ut filmerna.

-Pettersson vet inte vems felet var att Tony Timpa dog, han var aggressiv och våldsam men ringde efter hjälp men dog ändå…

Det jag vet är att SVT inte rapporterat om Tony Timpas död, de vänsterblivna och Black Lives Matter gick inte ut på gatorna och demonstrerade samt plundrade för Tony eller någon annan av alla vita som dör. För ni vet väl att fler vita än svarta dödas av polisen i USA. 

Det finns knappt en miljon polisanställda i USA. Naturligtvis finns det rötägg i den stora kåren och det sker misstag, men jag är övertygad om att de allra flesta poliser är bra människor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Hans namn var Tony Timpa, han var vit, han kunde inte andas…

  1. Vilka ställer upp till försvar för ett vitt liv? Då har hela nomenklaturan glömt sin egen felöversättning ”alla är lika mycket värda.”

    • En uppenbarligen medveten ”felöversättning” annars skulle ”felet” åtgärdats inom några dagar eller t.om timmar.

  2. Alla uppfinningar kommer ju från Afrika, det är ju där som utvecklingen sker. All medicin och human vård kommer också därifrån, inte konstigt de är förbannade på oss vita som ingenting kan, men ändå tagit över världs ekonomin. Vi bara förstör för de färgade, socialt anpassade humana människorna, som bara vill vara för sig själva, mens vi tränger på in i deras länder och kräver socialbidrag, anpassade arbeten, bostad sjukvård m.m. Annars så massdemonstrerar vi och gör inbrott och misshandlar de svarta affärsägarna, ja tillomed dödar dom.

  3. De 50%, som är dummare än genomsnittet,
    demonstrerar just nu!

    De visar att de tydligt skiljer sig från ”eliten”
    i varje land.

  4. Det handlar i grunden inte varken om rasism eller om personen Floyd, det handlar om att extremvänstern hela tiden likt en parasit äter sig in överallt i alla samhällen och genom att organisera och skapa kaos på olika sätt flyttar fram sina positioner vilket extremvänstern gjort sedan ödesåret 1968.
    Man kan ju också fundera på varför detta vänsterspektakel nu helt plötsligt blossar upp i USA när det är valår och D.Trump ligger bra till för 4 nya år i Vita Huset.

  5. Efter den totala omdömeslöshet som BLM rörelsen visat så måste antalet rasister ha ökat lavinartat.
    För om det är plundring och upplopp som är deras signum så är det bara slödder helt enkelt.
    Att dra ihop stora folkmassor i coronatider och hävda att rasism är värre än coronaviruset vittnar bara om en dumhet bortom allt vanligt mänskligt förstånd.

  6. Snurrigt värre… För i takt med att de s.k. antirasisterna breder ut sig och media hakar på , så grasserar de rasistiska uttalandena i all raskare takt. Svarta mot vita, hudfärg som vapen, tycka synd om mig-mentalitet. Hudfärgs-pladder borde ju vara slutsnackat efter att KKK inte går hem i stugorna längre. Hudens färg spelar väl ingen roll. Det som däremot spelar roll är ju vad som finns mellan öronen. Och detta borde ju vara elementa !
    Vad är det med ”antirasisterna” ? Har skygglapparna ätit sig ända in i det mest motsägelsefulla av alla ambivalenta paradoxer ?

  7. Dra in bidragen 6 månader och låt dem bevisa sin duglighet.
    Har sökt denna förmåga genom åren och helt misslyckat.
    Den tanke som ligger närmast till hands är att den dugligheten inte finns.

    Ta Afrika som exempel, när kommer de att lyckas?
    Ja inte så länge som man har en sovjetisk filosofi, sitta och röka brass samtidigt som man petar sig mellan tårna ger inga enorma vinster.

    Det enda JAG begär är bevis på att de kan, de klarar inte ens av svensk skola, trots enorma insatser riktat mot dem.
    Har som sagts tidigare suttit inom politiken och sett hur illa det är, något politikerna aldrig presenterar.

    Största orsaken till dödsfall bland svarta män 15-40 år i USA, är att de blir skjutna av andra svarta män. Något som även visat sig här!
    Kom igen ”blm” visa oss att vi har fel! Något som aldrig kommer ske.

  8. Hade Floyd varit vit hade negrerna och extremisterna bara skrattat och ryckt på axlarna.

    • Troligen inte ens det eftersom de förmodligen inte ens skulle hört talas om fallet.

Kommentera