Studentexamen vs extremister i BLM


EXTREMISM. I helgen tar många elever studenten, de nekas de traditionella utspringen, fira med nära och kära samt åka studentflak med klassen, allt på grund av risken för spridning av corona-viruset. 

Däremot får Black Lives Matter och andra vänsterextremister ordna demonstrationer, i förrgår i Stockholm, i går i Malmö och i  helgen i Göteborg.

-Pettersson menar att det är ren ondska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Studentexamen vs extremister i BLM

 • Per Molin

  Studenterna är ju faktiskt viktigare för Sverige än demonstranterna, om demonstranterna dör av Corona så är det ingen större förlust.

  Gilla

 • Klas.

  Inga ungdomar tar ”studenten” i helgen, de får ”gymnasiekompetens”.
  Den siste studenten gick ut gymnasiet 1968.

  Gilla

 • Tony

  Visst är det typiskt för Sverige dumhuvuden på vänsterkanten
  går emot allt sunt förnuft och slipper ifrån restriktioner dom
  som kämpat för att utbilda sig omgärdas av restriktioner?

  Jag tycker det är bra att utlandet markerar sitt avståndstagande
  mot Sverige, det är på sikt det enda som kan få dårhuspolitiker
  här att börja fatta hur fel dom varit ute!

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Nu kommer det vattnas i munnen på kulturberikarna, när våra studenter ger sig ut, de kommer stå bakom varje hörn och hoppas på att en liten student flicka ska passera, så de kan förstörs hennes liv för all framtid.

  Och PK-feminister blundar och säger att allt är falskt.

  Sverige behöver akut tvångsstyre av länder som ser och kan förstå verkligheten för vad den är.

  Ps. Det är DU som kan avgöra om våra studenter👩‍🎓 ska få en fin avslutning, eller sina liv förstörda.
  RÖSTA RÄTT !

  Gilla

 • SVENSK

  Nu måste alla väljare FÖRSTÅ att vi måste ut ur EU och Rösta bort SAMTLIGA riksdagspartier 2022, sista chansen, sen är det FÖR SENT!! Sista möjligheten att rädda landet åt våra barnbarn och senare ättlingar! DET ÄR ALLVAR! VAKNA! FÖR FAN!

  Gilla

 • Kent

  Dagens skörd 77 döda nästan 1000 nya konstaterade fall och i denna situation ger polismyndigheten tillstånd till flera demonstrationer där över 50 personer kommer att samlas i Stockholm flera tusen.
  Är inte detta en total inkompetensförklaring av svensk polisledning? Jag anser det i varje fall för att inte tala om den politiska ledningen.
  Paulo Roberto och Floyd är säkert välkomna andningshål för vår totalt inkompetenta och värdelösa skräckministär så focus kan skiftas till något annat än deras totala misslyckanden.

  Gilla

  • Kunta Floyd

   Det är tyvärr lönlöst. Sverige kommer gå till historien som landet som hade världens mest inkompetenta regering och flest andel genusgrisar i myndigheterna. Clowner rakt över. Robero är en bra kille. Han borde köra mer ute på fältet. Floyd är en helt ointressant person.

   Antalet genuskärringar är nu så stort så att Sverigebilden förevigats som något andra länder inte vill ha.

   Upp med hakan! Förbered för flytt från landet! Här finns ingen framtid!

   Genus everyone!

   Skatt på påse everyone!

   PS. Tro inte att det går att göra något åt situation. Vår ”ledare” är efterbliven.

   Gilla

   • Roger J

    Visst är det så ! Landet utan ledare, genuskärringar och anuskärringar. Tank bara tanken och skatterna efter denna corona kris.

    Gilla

 • Majbjörn

  Borde det inte vara fritt fram att åka på flaket?
  En klass är aldrig ens 50 st.

  Gilla

 • Bigman

  De som är framtiden och utbildar sig på tuffa utbildningar tar ett stort ansvar. Det känns konstigt att våra egna barn ska arbeta extra hårt för att i slutändan måsta ta ansvar för blm och andra slöhögar.

  Motivationen borde rimligtvis inte vara på topp, men propagandan går på högvarv för att inbilla svenskar att VI har ett ansvar.

  Varför, hur, när blev det vårt ansvar att ta hand om de kastlösa? Det finns inga normer kring vilka vi släpper in och slutresultatet är ett enda stort hål i samhället. Idag såg jag dessa drongos i dyra bilar, unga, dyra smycken och etniciteten vet ni. Dessa jobbar inte, deras familjer lever på bidrag och familjen har samtidigt en svart ekonomi som inte banker eller staten vet om. De står alltid i kontantkassan på affärer med tjocka plånböcker.

  Vi är helt enkelt i idioternas grepp, vi får inte längre bestämma över våra tankar och åsikter. Stasi bestämmer vad vi ska tycka och om invandrare ska vi tycka gott! Förklaringar och motivation till detta finns aldrig.
  Vi ska bara finnas där för dem, de skiter i oss, företagen och staten jagar oss när vi inte gillar läget! Det finns exempel på samhällen i historien som gått under, de flesta av dem har haft flera av de problem vi ser nu.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är skillnad på vidriga vänsterextremister och riktigt folk, tyvärr till fördel för de vänsterextrema och mångkulturälskande landsförrädarna !

  Gilla

 • gamgubben

  Myndigheter och dess ledare är rädda för dålig publicitet eftersom i dessa grupper finns folk med kontakter eller att media kommer att bevaka och skriva något ofördelaktigt. När den produktiva delen av befolkningen och dess avkommor ska fira ex. vis studenten då säger de nej eftersom ingen bryr sig enär de grupperna inte har för vana att protestera. Vi svenskar är ett fogligt folk som vet att om vi demonstrerar så kan Ådalentragedin återupprepas.
  Tyvärr är nu det parti som tidigare hade folk i sina led med verklig erfarenhet om hur det är att vara hunsad numera inte har särskilt många som tvingats att producera för att överleva.
  De flesta har nu skolgång och liten erfarenhet av slitet vid löpande band eller ens en examen från en yrkesutbildning. Allt annat än Bommersvik är för dem obekant.

  Gilla

 • age

  50% av alla människor är dummare
  än genomsnittet!

  Det är inget som går att påverka!

  Att ge sig på våra ”skyddshjältar ”,
  poliserna är det yttersta beviset på
  denna dumhet!

  Poliser och sjukvårdspersonal är
  nödvändigt för vårt civiliserade
  samhälle!
  – men det fattar inte de som ”protesterar”!

  Gilla

 • Södertörns "polis"utbildning

  Den knäböjande genuspolisen gick ner på knä för att ”hon” (=okvinnlig) var feg. Detta är orsaken.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ett vidrigt och ynkligt beteende är vad det är, hoppas det blir konsekvenser för denna kvinna som är en skam både för svensk poliskår och fosterlandet !
   Hon kan privat knäböja hur mycket och var som som helst men inte under tjänstgöring i uniform.
   Inte konstigt att Folkhemmet idag befinner på botten av ett mångkulturellt och kriminellt träsk.

   Gilla

   • Tony

    Hade jag varit polis och varit så mjäkig , så skulle
    jag lämnat in min avskedsansökan.
    Här ligger väl tiotusentals outredda brott, det har
    dom inte tid med , men att buga för Islam och för
    dom vidriga vänsterkräken det mäktar dom med!

    Trodde man sett det mesta i ynkedom, men det
    verkar till att vara en avgrundsdjup källa!

    Gilla

  • Roger J

   Att hon gick på knä är en sak men värre att hon tog ställning och höll upp en skylt med ett budskap och blir då en del av demonstrationen. Som polis skall du vara neutral. Hur skulle det se ut om Polisen hjälpte en rånare att lasta rånarbytet !

   Gilla

 • hllviken

  Fråga Makten bakom Kulissen [Öfverheten]: ”våffor, våffor gör ni på detta viset?”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: