Pisarapporten lutar åt rent bedrägeri!


INSÄNDARE. Tidigare Pisarapporter gav svensk skola kraftigt underbetyg. Det skulle ju Fridolin fixa på hundra dagar. Tänk att någon kan lova något så urbota dumt.

Rolf Malm

Senaste rapporten visar på vissa förbättringar. Det föranleder skolminister Anna Ekström att fira med att klappa sig själv på ryggen. Vi socialdemokrater fixar det här, menar hon och liknar därvid Fridolin.

Men man har tagit bort det som är problemet genom att ta bort de svaga invandrareleverna i underlaget. Det är som att undersöka hur många omogna plommon det finns i korgen, men först plocka bort alla omogna frukter.

Rapporten blir ju därmed helt värdelös. Anna Ekström vet mycket väl detta. Att ändå påstå att skolan blivit bättre kan inte kallas annat än ren lögn. Nu ska det visserligen kontrolleras om svenska myndigheter fuskat med det underlag de lämnat. Det är ju illa nog att ens misstanken finns, men jag är beredd att äta upp min hatt om vi någonsin får veta det sanna resultatet av den granskningen. Varje normalbegåvad människa förstår ju att det blir problem när barn utan svenska språket, utan tidigare skolgång stoppas in bland svenska elever med flera års skolgång bakom sig. Det skulle ju krävas trolleri för att det skulle fungera. Ekström må kunna trolla med undersökningar, men den sortens magi klarar hon nog inte.

Detta politiska trixade går i det här fallet naturligtvis ut över elevernas möjligheter att få fullgod utbildning i framtiden. Men vad som möjligen är värre är att detta tillrättalagda sätt att behandla och presentera undersökningsresultat är legio inom alla områden.

I det längsta hävdade regeringen att invandringen var lönsam. Den något självtänkande medborgaren insåg naturligtvis det orimliga i påståendet. Men det krävdes många år och otaliga beräkningar av oberoende ekonomer för att ta död på den myten.

Invandrare står för en stor del av brottsligheten. Regeringen visar manipulerade undersökningar som motsäger detta. I många fall stoppar de oberoende undersökningar och hemligstämplar dokumentation. Men till slut är den samlade bilden från oberoende källor så omfattande att den inte längre trovärdigt kan ifrågasättas.

Vi har nu flest våldtäkter i världen. Otaliga rapporter visar att invandrare står för merparten av dem. Men den feministiska regeringen vägrar att ta hänsyn till detta och kan därmed naturligtvis inte angripa problemet effektivt.

Vi vet ju att det råder massarbetslöshet bland invandrare. Vi vet att det tar upp till 15 år för en invandrare att bli självförsörj-ande på existens-minimum- nivå. Regeringens standardsvar är att 600.000 invandrare går till jobbet varje dag. En lögn eftersom de flesta av dem har subventionerade sysselsättningar där det räcker att jobba några timmar i veckan. Dessutom kan man ju ställa frågan om vad de övriga miljonerna invandrare gör på dagarna. Men den frågan får man inte ställa om man inte vill bli kallad rasist. En sådan där ” har du slutat slå din fru”- situation.

Man kan hitta exempel på regeringens siffermanipulering och mörkning på alla samhällsområden. Praktiskt taget dagligen. Men när det gäller den globala coronakrisen går det inte att frisera siffrorna i någon större omfattning. Då kan ansvariga i regeringen bara försöka skylla på andra – Kina, WHO, privata vårdgivare, oppositionen, kommunerna, krogägarna och i sista hand det olydiga folket.

Döda i Corona senaste dagarna:  Danmark 37 nya smittade, 0 döda. Finland 24 nya smittade, 1 död. Norge 12 nya smittade, 0 döda. Sverige 2.214 nya smittade 74 döda. Antal testade i Danmark 113.631/miljon, antal testade Sverige 27.292.

Rolf Malm

Ps. Så där har politikerna hållit på i många år. Ansvar är det sista de tar. Jag gräver i den förljugna, svenska politiska historien för att skriva boken ” Sverige 2084”. En tänkt, framtida vidräkning med dem som smitit undan ansvaret för Sveriges förfall.

Swish 0722 84 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30, Kontakt: rolflmalm@gmail.com

STORT tack för alla tips och bidrag!

Ni kanske inte tror det, men den här lille gossen var faktiskt Sveriges utbildningsminister och lovade att fixa skolan på 100 dagar. Gustav Fridolin ska dock ha beröm för att han började arbeta som lärare dagen efter han slutade i riksdagen utan att utnyttja en massa förmåner som många politiker gör. 


11 responses to “Pisarapporten lutar åt rent bedrägeri!

 • centurion

  När Pisa-rapporten redovisades uttryckte sig Anna Ekström(s) som att det var ”En Glädjens Dag”. Vad bestod då Glädjen i ? Kan det ha varit förhoppningen att ingen skulle komma på bedrägeriet med exkluderingen av oönskade sanningar ? Lögnen i såssarnas retorik har blivit ett så normaliserat vardags-verktyg, att inte många reagerar längre. Och särskilt inte någon inifrån den samvetslösa rörelsen.

  Gilla

 • Fjölet

  Fantastiskt svårt för kvinnorna att förespråka för nya Afganska barn/ungdommar asyl samtidigt som de ”utnyttjar” dem och sedan protestera mot flyktingarnas våldtäkter på våra kvinnor!
  De vet inte i vilken läppe de skall bita sig i.
  Är detta den nya dubbelmoraliska kvinnan som skriker Black Lives Matter endast när hon vill ha till det lite exotiskt eller är hon bara dum i huvudet?
  Jag trodde att kvinnnor stod upp för varandra, men de har blivit som politiker, bara det gynnar sig själv så skiter vi i vad som händer i landet.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Att få vaneljugare till att sluta ljuga är nog omöjligt, speciellt
  när dom inte har lösningar på något enda problem, dom
  skapar hellre nya problem än att lösa ett enda av dom gamla!

  Gillad av 1 person

 • Erling

  Mygel, fiffel och båg tycks alltid vara makthavares universalinstrument.

  Och socialdemokrater har under oändlig tid uppövat en fäbless för detta.
  Men gång efter annan spricker ballongen.

  Då träder en annan färdighet fram.
  Att skylla från sig och skicka ut dimridåer i oändliga tirader av svammel!

  Svenskarna känner detta till trots förtroende och belönar vart fjärde år taskspelet med sin röst.

  Förklara gärna den som kan!

  Gillad av 1 person

 • Genusinspektionen

  Det blir så här när kompetens ersätts med feta genuskärringar. Hoppas detta når ut internationellt.

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  När väljarna röstar på ett speciellt parti utan att försöka ta reda på hur de tänker leda Sverige om de får makten, ja då går det som det gjort.
  De stora flertalet tror att allt blir bra om de röstar som de alltid har gjort, eller helt enkelt för att de har läst i en tidning att det partiet är populärt.
  Likaså följer de strömmen och fördömer ett av partierna bara för någon sagt att de har fel värdegrund och vägrar att ens lyssna på vad de har att förkunna.
  Av detta följer en politik som bygger på önsketänkande och inte tar hänsyn till vad som verkligen sker. Det är som att orientera med felaktig karta.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Ja du Rolf om man är urbota dum så är det ingen konst att lova något som är urbota dumt.
  Frigolit är lätt och flyter ovanpå.

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  ÄR NÅGON FÖRVÅNAD ????

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: