Finansministern (S): ”Går inte att lita på Ulf Kristersson”


INRIKES. Moderatledaren Ulf Kristersson kallade det ”trams” att partierna uteslutit Sverigedemokraterna från samtal före coronakrisen i en intervju med Expressen.

Regeringen har höjd höjt 4ggr och totalt 1,42kr efter vallöftet att inte höja bensinskatten alls…plus att skattehöjning 2019 och 2020. 

Nu slår finansminister Magdalena Andersson tillbaka och säger att han själv ”tramsat” och lovat svenska folket att inte samarbeta med Sverigedemokraterna. Andersson säger att det är ett ”tydligt löftesbrott.”

– Det går inte att lita på Ulf Kristersson och det är väldigt allvarligt för en statsministerkandidat.

-Pettersson litar heller inte på Ulf Kristersson (M) men jag litar ännu mindre på finansminister Magdalena Andersson (S). Hon har haft både tomma och fulla lador precis efter hur det passat henne och hon lovade inför valet 2014 att inte höja drivmedelsskatten! Trots detta löfte har skatten höjts en gång om året trots en sänkning som M/KD/SD tvingade igenom 2019.

Magdalena varför håller du inte dina löften? Skäms du inte för att ljuga för svenska folket?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Finansministern (S): ”Går inte att lita på Ulf Kristersson”

 • Onkel Björn

  Det finns ett ordspråk som lyder ” Man är väl inte sämre karl än man kan ändra sej”. Men kan man verkligen lite på Ulf k. Jag skulle nog inte göra det. Men ska det bytas regering blir nog SD tvungna att bli åtminstone lite kompis med Uffe och hans folk

  Gilla

 • Kenth Andersson

  SD borde nog för sitt eget bästa hålla med om att det inte går att lita U.Kristersson och M men SD kanske har hittat en bra plats vid de politiska köttgrytorna efter åren i riksdagen och säljer sig till landsförrädarna ?

  Gilla

 • ponnsan62

  Han som slikat bildt o fredrrk.
  Tror inte på individen

  Gilla

 • Tony

  Det kommer från rätt parti, som har lögnen som sin
  näst bästa gren , egenberikning är förstås numro ett.

  Gilla

 • Kungen

  Det går inte att lita på någon från dom sju partierna. Det har vi tydligt sett under åren.
  Fattar inte att folk har så kort minne. 👎👎

  Gilla

 • Stenbock

  Hela Röd/Gröna rövarbandet talar väl aldrig något sanningens ord.
  Lova och lova kan de,men knappast hålla ord…Skatterna i alla tänkbara fall kommer som ett brev på posten. (förr i tiden)
  Kan de införa skatt på en liten plastpåse för grönsaker,kan snart luften vi tvingas andas,bli belagd med OMS !!

  Gillad av 1 person

  • Stenbock

   PS.
   Stenbock har kommit på ett knep,att undvika betala dem 38 öre för dessa påsar….Använd de handskar som tillhandahålles gratis i C-19 tider,för ny-potatisen…Ni skulle sett kassörskan när hon skulle väga de två handskarna !!! 😉
   DS.

   Gilla


  • Borde väl finnas OMS för dårskap och lågpannade beslut som trasar sönder detta arma land med. Fast då hade 80% av riksdans knapptryckare varit sönderbeskattade.

   Gilla

 • Oskar

  Om man inte kan lita på politiker från S och M varför röstar svensken på dessa??

  Gilla

 • Erling

  Sten från glashus! Som om man kunde lita på en enda sosse! Betvivlas!

  På parkett kan dagligen beskådas svek, bedrägerier, lögner och falsarier
  från dylikt håll!

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Tramsar… hallå !!!
  Det är Socialdemokraterna med deras s.k feministiska ledare, som stoppar SD från att medverka på Nobelfesten… alltså beter sig som ett litet tjurigt barn…och då spottar han ca. 30 % av svenskarna i ansiktet.

  Ett lömskt, fult, löjligt och barnsligt beteende ifrån en statsminister.

  Vill du att detta patetiska parti ska styra Sverige, vill du dina barn detta !?

  Gilla

 • Lellego

  Men vad är det för nivå på våra ministrar. Jag bedömer att det är fullständig panik i regeringskorridorerna pga deras katastrofala hantering av corona och den obefintliga beredskapen inför en fullt förutsägbar pandemi (den var väntad och det kommer fler), nu kommer att explodera ”rätt i nyllet”.

  Har tom hör begreppet solidaritet nämnas i sammanhanget där svenskar stäng ute från att resa in i andra länder. Herregud, som om viruset skall fördelas lika på alla. Som om smittspridningen har någonting med solidaritet och göra? Nivån på svenska ledares argumentation ligger på sandlådenivå och då är jag tom orättvis mot barnen i sandlådan.

  ”Löftesbrott” yppas nu med anledning av Kristerssons uttalande. Men hallå Magdalena. Hela er tid som regerande är full av löftesbrott mot vad ni tidigare lovat.

  Det enda ni blivit bra på är att skylla ifrån er och peka finger åt andra. Nu pekar dock hela världen finger mot Sverige. Det är bara att tugga i sig och det kommer bli ännu värre om ni fortsätter i samma spår.

  Jag befarar att Magdalena just nu har NOLL koll på svensk ekonomi.

  Gilla

 • Hans Backlund

  Det går inte att lita på finansministern.

  Gilla

 • ossie

  De enda som går att lita på är ju sossarna enl. dom själva. Nåt mer maktgalet och stöddigt får man leta efter. Den stora nedgången har ju bara börjat för dom snart under 20%.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: