Våldtäktsförsök av mörkhyad man i Borås


BROTTSLIGHET. En kvinna attackerades vid tretiden av en man vid Ica maxi i Borås, mannen tog tag i henne och drog ner henne på marken och försökte våldta henne. Kvinnan fredade sig och skrek så att mannen släppte henne och lämnade platsen. Polisen var på plats och sökte efter mannen med polishund, men grep ingen, rapporterar Sveriges Radio

-Pettersson ser att Sveriges Radio ”glömmer” signalementet som kommer från polisen…

”Polisens presstalesperson Thomas Fuxborg uppger att det rör sig om en mörkhyad man med en svart jacka som gick ned över låren. Han hade en huva uppdragen över huvudet och var cirka 170 cm lång.”

Nyheter Idag

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


15 responses to “Våldtäktsförsök av mörkhyad man i Borås

 • Varg i Veum

  Svartas våld mot andra måste problematiseras.

  Gilla

 • Stenbock

  Dessa dagliga överfall på flickor och kvinnor skrives normalt med mycket fåordig text. Blev överraskad när skitblaskan HD slår upp en sådan händelse som drabbade en flicka i 15-årsåldern. Detta på en skola där man tror ha sina barn är skyddade !!
  Fyra importerade av utländsk art,har nu polisanmälts och stor förvirring råder i den korrekta Abzurdska skolan,i Helsingborg.
  För säkerhets skull informeras om,att ”polis o. rättsväsende” tagit över ärendet . Se mer i nedanstående :
  https://www.hd.se/2020-06-03/fyra-pojkar-pa-hogstadiet-misstanks-ha-sexofredat-jamnarig

  Gilla

 • Kungen

  Han syns ju inte i mörkret….

  Gilla

 • kretin

  Kvinnan har säkert att se fram emot ett åtal för misshandel.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Hoppas hon i fortsättningen röstar på AFS !
  Det enda partiet som vill ha ett omedelbart stopp för all typ av import av raketforskare, öppna ett fungerande Återvandringsverk istället för dagens Migrationsverk helt slopa allt svenskt bistånd till andra länder dessa pengar ska enligt AFS istället gå till infödda äkta svenskar eftersom det är deras egna skattepengar och inte minst vill AFS ha ett Swexit.
  Vilka av dagens 8 riksdagspartier som smörjer kråset vid smörgåsbordet har något av dessa punkter i sina partiprogram ?
  Känns alldeles utmärkt att vara medlem i och sedan 2018 rösta på AFS.

  Gilla

 • invandrarvåldet i landet.

  Sverigebildet.

  Gilla

 • Urblåst myndighetsperson

  HIV och hå.

  Gilla

 • ståfräs

  Det är ju tur att det är ca 90% chans att kvinnan röstat för att bli våldtagen, är hon mot förmodan SD så beklagar jag, inte annars.

  Gilla

 • rune

  Tänk om det varit det omvända,då hade det skrivits om rasism i slaskpressen var dag med stora rubriker i fetstil.

  Gilla

 • Frasse

  Jag älskar bara vita. Jag känner mig bara hemma bland vita. Jag tycker inte de andra skall vara här utan åka hem och reda ut sitt eget lands problem. Vill jag se en neger så åker jag på semester till Afrika, där ser jag negern i sin naturliga miljö. Vill jag se en arab så åker jag till MENA. Sverige tillhör enbart oss och jag kommer aldrig vika mig en tum på den punkten.

  Gilla

  • Billy Boy

   Negrer bor i Afrika. Från ”Rena rama Rolf”, en svensk komediserie från 1994 som gick i TV4 med bl a Lasse Brandeby och Robert Gustavsson. Speltid 0,57

   Gilla

 • HB

  En svart fridlyst man och en vit kvinna?.., … Igen och igen och jag igen..

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kling och Klang får vara väldigt mjuka och försiktiga om de nu mot förmodan skulle ha stor tur att gripa denna icke vita våldtäktsparasit så att de inte skadar honom på något sätt för då blir extremvänstern och alla mångkulturälskande landsförädare rosenrasande och skickar ut sina yrkesdemonstranter som inte har något arbete att sköta på gator och torg precis som nu sker i USA och även i Europa.
  Händelsen i USA kom som en skänk från ovan för Demokratiska partiet inför valet i höst, nu tar de chansen att lägga skulden på och kritisera D.Trumps politik.

  Gilla

 • SVENSK

  Ytterligare sanningens ord och självklarheter av den eminente SWEXIT-TV.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: