Våldtäktsförsök av mörkhyad man i Borås

BROTTSLIGHET. En kvinna attackerades vid tretiden av en man vid Ica maxi i Borås, mannen tog tag i henne och drog ner henne på marken och försökte våldta henne. Kvinnan fredade sig och skrek så att mannen släppte henne och lämnade platsen. Polisen var på plats och sökte efter mannen med polishund, men grep ingen, rapporterar Sveriges Radio

-Pettersson ser att Sveriges Radio ”glömmer” signalementet som kommer från polisen…

”Polisens presstalesperson Thomas Fuxborg uppger att det rör sig om en mörkhyad man med en svart jacka som gick ned över låren. Han hade en huva uppdragen över huvudet och var cirka 170 cm lång.”

Nyheter Idag

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 thoughts on “Våldtäktsförsök av mörkhyad man i Borås

  1. Dessa dagliga överfall på flickor och kvinnor skrives normalt med mycket fåordig text. Blev överraskad när skitblaskan HD slår upp en sådan händelse som drabbade en flicka i 15-årsåldern. Detta på en skola där man tror ha sina barn är skyddade !!
    Fyra importerade av utländsk art,har nu polisanmälts och stor förvirring råder i den korrekta Abzurdska skolan,i Helsingborg.
    För säkerhets skull informeras om,att ”polis o. rättsväsende” tagit över ärendet . Se mer i nedanstående :
    https://www.hd.se/2020-06-03/fyra-pojkar-pa-hogstadiet-misstanks-ha-sexofredat-jamnarig

  2. Hoppas hon i fortsättningen röstar på AFS !
    Det enda partiet som vill ha ett omedelbart stopp för all typ av import av raketforskare, öppna ett fungerande Återvandringsverk istället för dagens Migrationsverk helt slopa allt svenskt bistånd till andra länder dessa pengar ska enligt AFS istället gå till infödda äkta svenskar eftersom det är deras egna skattepengar och inte minst vill AFS ha ett Swexit.
    Vilka av dagens 8 riksdagspartier som smörjer kråset vid smörgåsbordet har något av dessa punkter i sina partiprogram ?
    Känns alldeles utmärkt att vara medlem i och sedan 2018 rösta på AFS.

  3. Det är ju tur att det är ca 90% chans att kvinnan röstat för att bli våldtagen, är hon mot förmodan SD så beklagar jag, inte annars.

  4. Tänk om det varit det omvända,då hade det skrivits om rasism i slaskpressen var dag med stora rubriker i fetstil.

  5. Kling och Klang får vara väldigt mjuka och försiktiga om de nu mot förmodan skulle ha stor tur att gripa denna icke vita våldtäktsparasit så att de inte skadar honom på något sätt för då blir extremvänstern och alla mångkulturälskande landsförädare rosenrasande och skickar ut sina yrkesdemonstranter som inte har något arbete att sköta på gator och torg precis som nu sker i USA och även i Europa.
    Händelsen i USA kom som en skänk från ovan för Demokratiska partiet inför valet i höst, nu tar de chansen att lägga skulden på och kritisera D.Trumps politik.

Kommentera