När vänstern får bestämma


Det finns två saker att säga om detta.

Merparten av svenska folket hatar INTE polisen. Om jönsarna på Sergels torg drabbas av vardagsvåldet är de säkerligen överlyckliga om polisen kommer till deras undsättning.

Nästa helg startar Allsvenskan i fotboll. Om det som sker på Sergels torg inte får ett efterspel för arrangörerna, kan jag inte tyda det annat än att fotbollsarenorna kan släppa in sina fans den 14:e


37 responses to “När vänstern får bestämma

 • Kenth Andersson

  Polisen i DDR var inte heller objektiv och neutral !

  Gilla

 • Bigman

  Ingen sjukvård till dem, låt dem kvävas till döds.
  Vi måste börja demonstrera själva, vi måste upp ur våra soffor och utöva vår rätt. Polisen kunde inte neka dem, men det var inget problem att neka när man manifesterade för Tommie Lindh.

  Vi har blivit inkörda i att politiker sköter våra frågor åt oss, därför har vi blivit liknöjda. Vi knyter på sin höjd näven i fickan och förbannar de skyldiga, men nu krävs det mer. Gå på möten, demonstrera, skriva i tidningar, gå med i partier o.s.v.

  Det enda vägen är att ta tillbaka makten från de samhällsfrånvända.
  De lyssnar inte på vår frustration, det är först när de tappar röster som det händer nåt..

  Gilla

 • Inger

  Var är protesterna när svenska kvinnor gruppvåldtas? Var är protesterna när svenska kvinnor mister sitt huvud? Var är protesterna när svenska kvinnor kallas jävla horor och liknande?

  Gilla

 • Klas.

  Afro-svenskarna hade tydligen tagit ledigt från arbetet i går.

  Gilla

 • ståfräs

  Borde väl stå ” Svenska liv är värda mer”

  Gilla

 • Nils Dacke

  Polisen skall ju vara objektiv och neutral, ser med spänning fram mot den dagen när nazister demonstrerar och en hysteriskt gråtande hästsvanspolis knäböjer framför dessa och skriker heil.

  Gilla

 • Olof.p

  Det säger sig självt, är man kriminell hatar man polisen av naturliga skäl. Vi andra svenskar vill för allt i livet inte vara utan polisen.

  Gilla

 • G Nordström

  Att så många kan lida av prepsykotiskt tillstånd är verkligen oroväckande.
  Att ta fast kriminella är tydligen tabu, speciellt om de är svarta.
  Hur ska det sluta när 85% av alla brott i USA begås av svarta?

  Gilla

 • Stenbock

  Kan trösta er som tror att sådant endast sker i Fjollträsket….
  Har ikväll sett olika EU-länder och alla är emot lag o. ordning. Om det nu inte enbart är/var vänsterpack och deras statsstyrda TV,som visat ”de rätta bilderna” och noggrant förklarat,att US-niggern var en praktkarl ?

  Gilla

 • Kungen

  När vänstern får bestämma gäller inte lagar och regler

  Gilla

  • grunehetgrot

   Alla Svenskar hatar INTE poliser, det är den REGERING som inte bryr sig om ifall det finns någon polis eller inte som vi i så fall hatar.

   Gilla

 • Maya

  Ja,det blev som jag trodde.Skrik och gapvänstern fick ha sin show.Det här var inte ett seriöst politiskt ställningstagande.Det här var bara en dålig och patetisk parodi på händelsena i USA.Tack och lov så hittade inte AFA dit så det blev ingen stenkastning eller fönsterkrossning.Parodin med den kvinnliga Polisens knäböjande var minst sagt pinsam.Trodde hon att demonstrationen skulle bli lugn om hon utförde denna gymnastikuppvisning ? Hysteriskt skrikande unga vänstertjejer är inte att leka med när dom har jobbat upp sig till hysterinivån.Då hjälper inga knäböjningar i världen. Nu får vi bara hoppas att pressen tar sitt ansvar och inte höjer denna demonstration till skyarna för tänder man gnistan så kommer det att sluta illa.

  Gilla

 • Lellego

  Kristallklart att det handlar om att provocera polisen och få till ett upplopp.

  Gilla

 • Sea Gull

  Var det Sveriges s.k. framtid som befann sig på Segels torg🤔?
  Säger mer om dem som befann sig på Sergels torg än dem de hatar, polisen i detta fall. Fega och okunniga om vem som styr polisen och stiftar lagar🙄! Förväntar mig att de orkar masa sig längre ner på Drottninggatan, uttrycka sin oro för det egna landets förfall.

  Gilla

  • karcar2

   Polisen har tappat våldsmonopolet. Enligt FN:s definition på ett land är Sverige inte något land längre. Den införda DDR-skolan har gett oss ett gulli-gullande rättssamhälle. Väntar bara på att grannländerna går in och röjer så det blir lag och ordning igen.

   Gilla

  • grunehetgrot

   Det är inte alls konstigt att sådant här förekommer i LILLA AMERIKA alltså Sverige.

   Gilla

 • Kretin

  En ny topp av smitta inom en vecka ?

  Gillad av 1 person

 • pilos

  En olaglig sammankomst i coronatider där vi alla andra måste uppvisa största försiktighet och följa givna restriktioner för att inte bli smittade och naturligtvis för att inte sprida smittan vidare!
  Men extremvänstern struntar som vanligt i lagar och bestämmelser.
  Men, om det vore lite krut i polisen så fanns här gyllene möjligheter att sanera en del av samhällsohyran som vänstern utgör.
  Och varför använder de inte sina vapen, lika bra att byta ut revolvern mot en vattenpistol istället.

  Gilla

 • HB

  Fjollträsket!

  Gilla

 • Nils Dacke

  Ett polisfruntimmer i uniform går ner på knä framför tusentals illegala demonstranter, patetiskt och skrämmande att se. Vårt land är dömt att gå under.

  Gilla

  • runar

   borde sparkas omedelbums men får förmodligen diplom o ny tjänst med högre lön
   nåväl dryga 80 % av Abzurdistans röstberättigade vill ju ha det så här så varsågoda…

   Gilla

  • hllviken

   Den dumma blondinen är polis i Satan City!

   Gilla

  • Roger J

   och dessutom kramar hon om en person och gråter ! Ytterligare en som bryter mot restriktionerna covid-19 och dessutom polis. Fy fan vad dåligt och dessutom spottar hon samtliga svenskar mitt i ögonen. Hoppas hon får sparken !!! JAG KOKAR

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Sverige har redan gått under och allt började ödesåret 1968 när den vänsterextrema parasiten började äta sig in samhället som vi ser resultatet av !

   Gilla

 • Henrik

  Sätt Stockholm i karantän. Den där idioten som gav okej för denna skit protest i en pandemi ska kölhalas och sitta i stupstocken. #hata 08or Mvh Blekingebo 😉

  Gilla

  • rune

   Man förstår nu varför 08:or kallas för fiskmåsar. 😂

   Gilla

  • Argus

   Jag och några bekanta brukar skoja om att bygga en mur runt Stockholm och sedan se om klösmärkena är på in- eller utsidan av muren. Någon som vill gissa?

   Gilla

 • Det får vara nog nu

  Hela Sverige skrattar just nu åt det efterblivna och känslostyrda packet på Sergels torg.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: