97 procent av morden i New York begås av icke-vita


BROTTSLIGHET & ETNICITET. New York City Police Department (NYPD) är polismyndigheten i staden New York i delstaten New York i USA. NYPD startade i juli 1845 med Storbritannien som föregångsland. Staden New York har 8,3 miljoner invånare och NYPD har c:a 38.000 polismän i tjänst.

Till skillnad mot i Sverige tycker myndigheterna i USA att det är viktigt att hålla redan på etniciteten på kriminella. NYPD:s brottsrapport från 2019 visar att icke-vita har begått 97 % av morden och 97,6% av icke-dödliga skadeskjutningarna. I staden är 33 procent vita…

Återigen är svarta och bruna människor i president Trumps hemstad New York City upptagna med nästan alla våldsbrott i den till 33 procent vita staden.

Det bör noteras att 2019 bestod New York Citys befolkning av 22,8 procent av svarta, spansktalande 28,6 procent och asiaterna 12,6 procent.

Rapporten: 2019 Crime and Enforcement Activity in New York City

Länk till artikel…

-Pettersson undrar om det inte finns en anledning till att polisen stoppar och kontrollerar svarta och jag tvivlar på att de svenska medierna tänker offentliggöra denna rapport eller rapportera att George Floyd vars död startade det hela var en grov yrkeskriminell…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “97 procent av morden i New York begås av icke-vita

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: