Svart säkerhetsvakt dödad av svarta upprorsmakare


TERRORISM. Under de pågående upploppen i USA så sköts i fredags en säkerhetsvakt till döds Federal Building i Oakland, vakten var 53-åriga Patrick Underwood från Pinole, Californien. 

Patrick Underwood

Enligt 53-åringens nära och kära arbetade han för samma företag som har ett kontrakt med Department of Homeland Security i nio år. Hans syster, Angela Underwood Jacobs, bekräftade att Underwood dog på fredag ​​kväll.

Angela Jacobs publicerade på sin Facebook-sida och sa: ”Min bror, Dave Patrick Underwood, en federal officer, mördades 5/29/20 i Oakland Kalifornien, medan han var på tjänst under upploppen. Detta våld måste sluta”.

Pamela Geller…

-Pettersson noterar att Patrick Underwood inte kommer att minnas med några protestdemonstrationer och i svenska medier nämns han som en säkerhetsvakt, att han var svart sägs inte.

Vem som sköt har inte framkommit men bakom kravallerna låg Black Lives Matter, förkortat BLM, är en amerikansk organisation som organiserar protester mot våld som utförts mot svarta människor. Det handlar oftast om afroamerikanska personer som skjutits till döds av polis eller som utsatts för vad som uppfattats vara polisbrutalitet. På senare år har rörelsen även breddat sin aktivism till att även innefatta andra typer av vänsterideologisk aktivism, så som protester mot Donald Trumps invandringspolitik.

Därtill förespråkar BLM även att svarta amerikaner ska ha gratis skolgång, en generell basinkomst och att svarta amerikaner ska kunna få sina studieskulder strukna. Detta ska, enligt BLM, dock inte gälla vita amerikaner, latinamerikaner eller andra folkgrupper.

BLM har även sympatisörer i Sverige, bland annat Afrosvenskarnas Riksorganisation som finansieras med skattemedel från vita svenska arbetare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Svart säkerhetsvakt dödad av svarta upprorsmakare

 • Kenth Andersson

  Det lär vi inte få höra talas om från morgon till kväll i PK-media !

  Gilla

 • hllviken

  Alla vita i Sverige bör få klart för sig att de med sina skatter stöder aggressiva, vit-hatande organisationen ”Afro•svenskarnas Riksorganisation”!

  Gilla

 • ruben

  Svenska skattebetalare ska inte via skattsedeln bistå rasistiska organisationer? Kriminalitet är ett gissel i alla samhällen mer eller mindre och har ingen etnisk tillhörighet. Myndigheterna i Sverige har stort ansvar i samhällsbygget och har inte varit varsam med hur man försvagar rättssamhället. Se USA, som inte löst rasproblemen än, men i Sverige ska de lösas på ett ögonblick genom att nyanlända prioriteras i välfärden före skattebetalarna. Den välfärd skötsamma svenskar och deras familjer hela sina liv varit med att bygga upp och betalt för. I Sverige har man t.o.m. gränserna öppna för asylsökare trots pågående coronasmitta. Så naturligtvis längtar man till nytt val och hoppas på snar attitydförändring.

  Gilla

 • Lellego

  Det är patetiskt att se hur SVT hanterar rapporteringen om det som sker i USA. Korrespondent Åsberg står och kommenterar Trumps tal igår med att denne inte sade någonting om polisbrutalitet och övervåld från polisen.

  Samtidigt undviker denne Åsberg själv att med precision nämna upploppen, vandaliseringen, mordbränderna och den plundring andra vanliga medborgare i USA utsätts för.

  Han talar väldigt medvetet endast om demonstranterna och förstärker då och då med att benämna dem ”fredliga”.

  Denna unkna lukt av ensidig liberalmarinad rapportering från Public Service är inget nytt. Skall de kalla sig journalister medarbetarna på SVT, så får de nog ta och anlägga en bredare syn på hur de rapporterar. Dessvärre sitter de istället och triggar varandra hela tiden med starkt retoriska och infantila frågor.

  Det här är vad man får för pengarna.

  Gilla

 • age

  Jag glömde resumén:

  Djur ska inte bestämma!

  Gilla

 • age

  Vår hund försöker ibland ta
  makten i huset.
  Vi tillrättavisar henne – och hon
  anpassar sig.
  => frid och fröjd i huset!
  => hon mår inte bra av att bestämma!
  => huset skulle inte må bra heller!
  => familjen skulle inte må bra!
  => utvecklingen skulle stanna upp!

  Gilla

 • Tony

  Nej det kommer inte att bli någon nyhet på Den falska o ruttna
  skandal kanalen SVT.
  Man tiger när det passar deras och Demokraternas syfte ,
  nu hade man lyckats skrapa fram en ny expert, som hävdar att
  den svarte mannen kvävdes detta trotts att han var obducerad,
  dom vill hela tiden ha fram sina egna historier som ska
  passa deras syften!

  SVT, trovärdighet 0 .

  Gilla

 • Oskar

  O.T
  Här i Sverige börjar många etniska svenskar klippa sitt hår som babbarna…haha
  Svensken är ju stenblåst.

  Gilla

 • Korrupt Genusminister

  Hahahahahaha. Går det inte att köra tillbaka skiten i samma båtar dom en gång i tiden kom i? Slavhandeln måste ha varit en av de värsta saker som skett i USA. Den skulle ha varit utrustad med en returbiljett.

  ”Därtill förespråkar BLM även att svarta amerikaner ska ha gratis skolgång, en generell basinkomst och att svarta amerikaner ska kunna få sina studieskulder strukna. Detta ska, enligt BLM, dock inte gälla vita amerikaner, latinamerikaner eller andra folkgrupper.”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: