Ludvig Aspling – biståndspengar ska inte gå till terrorister

BISTÅND & SKATTER. Ludvig Aspling är riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, han är lite irriterad på korruptionen inom FN och att Sveriges regering inte protesterar.

Film från 1 juni 2020

Biståndsministern, Peter Eriksson, har kommenterat kritiken så här: Påståenden om att Unrwa skulle legitimera antisemitism eller terrorism har gång på gång visats vara felaktiga.

I boken Vårt vackra språk, årskurs 3, från 2018, står det på s. 64: – Jag lovar att jag ska offra mitt blod för att vattna de generösas land. Och ska avlägsna inkräktaren från mitt land. Och ska utrota återstoderna av utlänningarna.

I boken Arabiska språket, årskurs 5, från 2018, berättas på s. 52–53 historien om Dalal al-Mughrabi, som kidnappade och mördade judiska barn på 70-talet: – Efter att de hade orsakat ockupationen ett stort antal sårade och dödsfall, så förde Dalal tillbaka Deir Yassin en del av dess rätt och vattnade Palestinas land med sitt färska blod.

-Pettersson noterar att biståndsminister Peter Eriksson börjar surra om Sverigedemokraternas rötter…

Film från 6 november 2019

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Ludvig Aspling – biståndspengar ska inte gå till terrorister

  1. Det hjälper tyvärr inte vad Luvig säger och tycker om biståndet !
    Varför tycker SD att Sverige överhuvudtaget ska betala bistånd, dessa biståndspengar tillhör de äkta infödda svenskarna och ska naturligtvis stanna i Sverige och gå till dem och ingen annan.
    Känns bra att vara medlem i och sedan 2018 rösta på AFS som har Swexit ett Återvandringsverk och ett totalt stopp för allt svenskt bistånd i sitt partiprogram.

  2. Sverige kommer att sluta i lyxfällan vi lånar pengar för att ge bort dom till bla terror organisationer Samtidigt som vi har 10 tusental hemlösa i vårat eget land……

  3. Den rätta lösningen: Om städerna och delstaterna inte vidtar tillräckliga åtgärder för att skydda sina medborgare så kommer jag sätta in amerikansk militär och på så vis snabbt lösa problemet åt dem.

Kommentera