Plundrare plundrar plundrare

BROTTSLIGHET. Kravallerna i USA har inget med förtryck eller rasism att göra, det är kriminella som stjäl, plundrar och bränner. När man ser bilarna plundrarna använder så verkar de inte direkt fattiga, men det är klart. Bilarna kan vara stulna.

-Pettersson tror att de skyller på rasism för att slippa utbilda sig och skaffa ett jobb…

https://twitter.com/BasedPoland/status/1267389385517006850

Här ser ni fler engagerade samhällsmedborgare som protesterar mot förtrycket av de svarta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Plundrare plundrar plundrare

  1. Varför skulle man inte plundra?
    Det är och förblir ett vanligt sätt att försörja sig bland vissa grupper.
    De länder som befolkas av svarta och araber tillhör jordens mest problematiska.

    Demokrati verkar aldrig fungera och trots enorma naturtillgångar så fortsätter man att förbli i 1700 talet. Man kan fråga sig varför, men inget bevis finns för att det skulle bero på andra än dem själva.
    I den mån man lyckas utnyttja naturtillgångarna så lyckas man ändå inte bygga upp andra samhällssektorer. Det måste vara nytt rekord i oförmåga eftersom väst dräller pengar över dem. Har inte sett en enda empirisk undersökning som kan bevisa att det beror på rasism och plundring.
    Snarare beror det på den flegmatiska inställningen till eget ansvar och arbete.

    Fundera över vad som gjort oss till ett välmående land, inte beror det på att vi får bidrag! Det måste till hårdare villkor och resultatbaserade insatser.
    Låt dem som inte vill arbeta leva utan bidrag, det måste bli den nya parollen.

  2. Och inte är det vita medelklassare som utför terrordåden utan snarare de mer åt det färgade hållet.

  3. Och nu knäböjer amerikanska vita poliser och civila inför icke vita och ber om ursäkt för rasism !!!!!!
    Världen är fullständigt galen och vänsterextremismen likt en parasit har ätit sig in överallt.
    En pytteliten tröst är väl att det i alla fall inte kan sämre utan så fall bättre men f….n vet när.

  4. 🤣 😂 😆 🤣 😂 😆 🤣 😂 😆

    ANTIFA avslöjade sin superagent (vit polis) av misstag❗️❗️❗️

  5. Kära Pettersson,

    Du skriver att de inte vill utbilda sig och skaffa vanliga arbeten, avser du mörkhyade i största allmänhet så kan jag informera dig om att du har en mycket gammaldags syn på svarta. Du som bedriver en blogg i ämnet borde sätta dig in i detaljerna för så är det naturligtvis inte. Det är bara hudfärgen som skiljer oss åt, inte viljan att göra rätt för sig.

    • Jovisst finns det alltid undantag från regeln !!
      Dock synes sällan eller aldrig dessa skötsamma människor,bland dem som skövlar och plundrar butiker !
      Lång mindre i samband med kriminella ligor,som den nu avlidne niggern i USA….

    • Ja och du verkar ha en mycket flexibel inställning till vissas brottslighet.
      Tillhör man vänsterns lallar-grupper då är det alltid samhällets fel, trots att de har samma förutsättningar.
      Statistiken är entydig, även bland invandrargrupper så är afrikaner och araber oerhört överrepresenterade. Asitater är däremot mindre brottsbenägna än svenskar, tillika är de oerhört duktiga i skolan.
      Dina favoriter bränner mest ner skolor så de slipper gå dit.

      Ta som afghanerna, de hinner inte ens ut i eget boende innan brottsligheten börjar, då handlar det överhuvudtaget inte om socioekonomi. Har själv erfarenhet som yrkespolitiker från några av de värsta områdena och oavsett hur mycket resurser som sätts in så är det återkommande samma grupper.

      Ni inom vänstern borde öppna upp för en debatt om problem och hur de ska lösas. På 40 år har ni bara tyck synd om folk, inte förbättrat för någon.
      Varför ska svenskar få skit för andras oförmåga, skatte-pengarna verkar i alla fall komma till nytta. Alla dessa förmågor so kommit hit och ändå är invandringen hit världens sämsta affär.

      • Menar du att jag har fel så får du komma med lite mer.
        Faktaresistens är inte är ett argument även om vänstern använder det som en saklig fråga.

        Har du några bevis överhuvudtaget, våldtäkter, bilbränder, bidragsbrott m.m beror på vad? Ni t.o.m erkänner det för att kunna spela ut det s.k socioekonomiska kortet. Sverige är och förblir ett att världens bästa länder, trots det lyckas inte dina adepter skapa något.

        Floskler om allas lika värde betyder inget, för mig har den som gör rätt och gör rätt för sig ett högre värde. Vi behöver inte importera dem som inte har asylskäl och framför allt inte ge dem put. Men behöver man inte stå för sin urusla politik så är väl inget problem. Propaganda kan aldrig slå ner sanningen även om ni har lång tradition av det i er kommunistiska värld.

  6. Och SVT/SR KLAPPAR OKRITISKT HÄNDERNA när dessa odågor går bärsärkagång på människors egendom som inte har ett dugg med
    den svarte mannens död att göra, men det är typiskt för
    hel o halvkommunister, där dom kan blåsa under konflikter där
    går dom i främsta leden!

  7. Pettersson tror att de skyller på rasism för att slippa utbilda sig och skaffa ett jobb…Ja, och när man skyller på rasism för att slippa utbilda sig och skaffa ett jobb kan lätt rasism uppstå. Jag tänkte säga att de skulle kunna plocka jordgubbar, men då måste de tvätta händerna.

  8. Det finns många krafter som utnyttjar situationen.
    Alltifrån slemma krafter av extrema vänster och högerintressen samt vanliga simpla tjuvar och de som finner nöje i kaoset.

    • Hur många vita poliser ?
      Det lär aldrig komma fram så länge den kriminella vänsterextrema familjen styr och ställer.

Kommentera