13 thoughts on “Jimmie Åkesson i morgonstudion

  1. De som bor i Sverige och som är så enormt dumma i huvudet att de tror att sossarna som betalat dessa miljarder kronor i bidrag till hjälp i CORONA är mer än dumma i huvudet. Det är inte sossarna som varit duktiga utan det är SKATTEBETALARNA som betalt vartenda öre.

    • Det skulle egentligen var 1000 tummen upp här för det svenska folket begriper inte detta.

  2. Att Åkesson gör och säger praktiskt taget vad som helst för att accepteras av 7-klövern är uppenbart.
    Makten och köttgrytorna framför landet. Tyvärr.
    Dessutom har inte han heller förstått vilken gigantisk bluff det kinesiska viruset är. Regeringar över hela världen har blivit totalt lurade av globalisterna, den svenska är givetvis inget undantag.
    Allt kokar ner till känslor istället för fakta. Så även här, modell astronomisk!

    • Det är enormt lätt att lura det dummaste djuret på jorden ( MÄNNISKAN ).

  3. Utfrågarna blänger, som vanligt, på Jimmie som om han vore något som katten släpat in. Allas lika värde, jämlikhet, demokrati, är väl undangömda begrepp när ”opartiska” SVT regerar över sin värsta fiende. Kan man inte acceptera och respektera folkviljan, så har man tappat tron på demokratin.

  4. Programledarna hade som vanligt bistra miner vid intervjun. ,men det gäller oftast inte när andra blir intervjuade. Då sparas det inte på smilet.

  5. J.Åkesson verkade ganska nöjd i studion J.Å riktade lite försiktig och tam kritik mot regeringen !
    SD har inte riktigt haft samma framgång i dessa Coronatider som Steffe och S hittills haft, varför ?
    Någon röst på SD blir det inte 2022, däremot en röst på AFS det enda parti som idag säger den riktiga sanningen om dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

      • Js det är bra att någon röstar på AFS !
        Alla är och har varit barn i början även SD som väl på sikt om man ska tro dess väljarkår kommer att rädda Sverige från undergång, var väl inte många som före 2010 trodde att SD skulle sitta i riksdagen 2020 ?
        Inga väljare inget politiskt parti, och det gäller alla partier.

    • Ett sanningens ord om varför det gått så bra för sossialnazisterna är att till skillnad från övriga partier så har dom hela statskassan att rör sig med, medans dom andra har sina partipengar.

      • Ja och så har dom tillsatt sina egna partivänner på alla viktiga poster i samhället, det är så likriktning går till, plus att hela Svenska Median
        inte ställer några kritiska frågor till regeringen!

Kommentera