Ung man skjuten i Stockholm

BROTTSLIGHET. En man i 25-årsåldern har skjutits utomhus i ett bostadsområde i Skarpnäck, Stockholm.

Enligt initiala uppgifter ska mannen skjutits i benet. Han har förts till sjukhus med ambulans. Det är ännu oklart hur omfattande hans skador är.

Polisen söker efter misstänkta gärningsmän och helikopter cirkulerar i området.

Vi arbetar för fullt och har en massa enheter som är ute och söker och arbetar för att ta reda på vad som har hänt, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisen.

En förundersökning om försök till mord har inletts. Brottsplatsen kommer att spärras av för en teknisk undersökning.

Polisen

Trygghet_Socialdemokraterna

8 thoughts on “Ung man skjuten i Stockholm

  1. Nu är sommaren här och Kling och Klang kan börja grilla och mysa med lönsamma raketforskare i s.k stackars utsatta områden så blir det lugnt och bra !

  2. Troligen en ”svensk” annars hade det varit bra mycket utförligare text…. Kanske samma revolverhjältar,som sköt taxi-chaffisen i Grimsta ??

  3. Våra politiker har lyckats göra ”vilda västern” till svensk vardag. Fast den trista betong-förorten är nog mindre spännande att göra film av.

  4. Ja det ser inte bra ut för sossarna , dom gamla väljarna har dom ju ihjäl och deras ersättare som röstboskap skjuter ihjäl varandra ,så det verkar vara ett knepigt läge som dom har hamnat i , vem ska dom skylla på det blir väl som vanligt SD och Trump som får bära hundhuvudet .

Kommentera