Tre knivskurna på pizzeria

BROTTSLIGHET. En person är knivskuren och minst två andra är skadade efter någon form av bråk på en pizzeria i Kungsbacka.

Tumultet ska ha skett inne på pizzerian och två misstänkta gärningsmän ska ha hunnit lämna platsen innan polisen anlände

Larmet kom 20.26 på fredagskvällen. Vid 21-tiden meddelar polisen att det rör sig om tre personer som knivskurits. Två av dem är förda till sjukhus med ambulans. Skadeläget för den tredje är i nuläget okänt.

Ärendet rubriceras som tre fall av mordförsök. Två personer hade vid 21-tiden gripits.

Polisen

Om Kungsbacka på bloggen…

8 thoughts on “Tre knivskurna på pizzeria

  1. Det är på tiden att den socialdemokratiska reklampropagandan för Coronan upphör nu. Hade vi inte haft den så hade vi inte heller haft några döda i CORONA.
    Socialdemokraterna önskar inget högre än att CORONA smittan finns kvar 10-15 år till. Se bara på opinionssiffrorna. Jordens i särklass sämsta regering håller på att få fnatt.

  2. Förr var det bara i Delsbo knivar användes mot människor enligt illvilliga rykten. Nu med skärpta straff mot knivdåd är det helt normalt i varje del av landet. Enligt våra sinnesförvirrade politiker är det lugnt, men om det sker så är det SD’s fel.

  3. Allt det här kommer att rätta till sig när vi får den nya myndigheten.
    Myndigheten för psykiskt sjuka, eller vad den heter.
    Fler stollar som skämmer ut ”Sverige” gör susen. På med fittmössorna grabbar.

  4. Det är bra drag i Kungsbacka knivskärning på pizzeria och kommunalrådet på bordell.

Kommentera