Det går bra nu


Det går bra för Socialdemokraterna i opinionsundersökningarna.

Inte utan att man undrar om partiet önskar att pandemin fortsätter i ytterligare två år och att Stefan Löfven slipper möta andra partiledare i direktsända tv-debatter fram till nästa val.


18 responses to “Det går bra nu

 • Kenth Andersson

  Som sagt, Corona en skänk från ovan för Steffe och S och förmodlförmodligen kommer även de andra landsförädiska JÖK-partierna dra nytta av smittan inför valet 2022 !

  Gilla

 • G Nordström

  Tony! Det är inget som driver S Löfven, det är ingen förmåga han besitter. Han är en marionett som några har ställt sig bakom för att själv slippa visa utåt sin eget tillkortakommande.
  Att S opinionssiffror stiger beror på många svenskars prepsykotiska tillstånd. Det är ett tillstånd som inte kan pågå hur länge som helst, slutet är nära. Lyssna på deras uttalanden, allt mer motsägelsefullt.

  Gilla

 • Katarina

  Kolla även Sentio också!
  De är åtminstone OBEROENDE. (Norsk op.u.sök)

  Gilla

 • Tony

  Ta inte dessa mätningar på allvar, Sossarna har fuskare på så många områden idag så med Medias hjälp har han snart passerat Göran Perssons 43%. För skulle det va verklighet, då är inte Svensken värd något annat än denna katastrofregering!

  Gilla

 • Tony

  Vad driver en sådan figur som Stefan Löfven? Pengar kan det ju inte vara, det har han ju sett till att ordna för sig, han har ju inga arvingar, så det måste vara något annat som driver honom? För att ha blivit så grundligt nersabblad som han blivit så måste det va speciella skäl som driver honom,? Eller hatar sitt land så till den milda grad att han måste se att Muslimerna tar över hans förstörda land innan han får ro i själen? För när han med en dåres envishet fortsätter och importera människor som aldrig kommer att foga sig i det som var vårt samhälle måste det va speciella skäl?

  Gilla

 • Kardanaxel

  Ja, det lär ju vara så att Covid19-viruset slår sig på hjärnan också. Viruset sprider sig, nu är 31% smittade🤣…

  Gilla

 • centurion

  Såzzarna : 31 % Helt ofattbart. Svenska folket har nog drabbats av svåra hjärnskador. Med tanke på de Mördande omständigheterna borde ju partiet snarare störtdyka. Men opinions-instituten har ju friserat siffrorna förr. SIFO har ju iklätt sig rollen som den allra värsta bluffaren. Men varför ? Jo, det har ju visat sig att det inte är det politiska innehållet som betyder mest för de osäkra väljarna, utan de ständiga opinions-mätningarna. Nå´t lurt måste det i alla fall vara.

  Gilla

 • Olof.p

  Vad säger det om en partiledare som får högre opinionssiffror ju mindre han framträder?

  Gilla

 • Kent

  Ett mysterium att en regering med en svagbegåvad regeringschef som har misslyckats med allt väsentligt kan skrapa ihop något förtroende överhuvudtaget.
  Men det är ett faktum att 50% av befolkningen är dummare än genomsnittet så de finns säkert där.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Vårt arma land Sverige styrs numera av ett gäng politruker som är utsedda pga av sin lojalitet med makten trots uppenbar inkompetens. När man lyssnar på folkmordsmyndigheten så fattar de uppenbarligen ingenting och de lyssnar absolut inte på andra experter utan mest på korrumperade f.d ryggkliande kolleger. Samtidigt som vi har tidernas mest outbildade regering där högsta hönset är f.d fackpamp och där socialministern aldrig haft ett riktigt arbete utan gått igenom sosseutbildning på SSU och Bommersvik.

  Gilla

 • Kungen

  Vänta tills verkligheten kommer ifatt och dom ska stå till svars..

  Gilla

 • Nizze

  Snart ska våra folkvalda stå till svars för alla vansinniga beslut och då blir det helt andra siffror!

  Gilla

  • grunehetgrot

   Jag hörde på nyheterna på TV4 att såssarna nu får klara sig ensamma med sin totala skandal som är den värsta i historien i världen. Samtliga partier i Svenska riksdagen är emot dem HURRA, HURRA, HURRA.

   Gilla

 • runar

  fullkomligt obegripligt men blir väl så när 80 % av Abzurdistans invånare sover sin Törnrosa sömn

  Gilla

 • age

  Jag ser att det finns individer som inte
  lever i och upplever verkligheten!

  Gilla

 • age

  Jag noterar detta med skräck!

  Skräcken gäller mina barn och barnbarns
  framtid.

  Tänk dig att dina närmaste måste leva
  med sharialagar!

  Gilla

 • Bigman

  När den egna politiken inte räcker, dra ihop några lik och utnyttja den egna oförmågan till sin egen fördel.
  Men om man ser på vissa ”gäster” på bloggen så förstår man att de är ganska naiva.

  En varm afghan o lite rättshaveri kan göra de flesta aktivister trygga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: