Avtagande muslimsk mordlystnad under Ramadan månaden


På sajten TheReligionOfPeace, som så gått det nu låter sig göras håller reda på de muhammedanska terrordåden, har man varje år en speciell uppföljning av terrordåd under Ramadan, det är ju då som muslimerna vill vara ändå ”fredligare och humana” än vad de vanligtvis är.

Man kan konstatera att den muhammedanska mordlystnaden, under Ramadanmånaden har avtagit under de senaste sex åren!

Data och grafik nedan.

 


2 responses to “Avtagande muslimsk mordlystnad under Ramadan månaden

 • Bigman

  Ondska!

  Grottmentalitet, tyvärr mycket smittsam!

  Det som kallas ”myndighets-sverige” har också samma åkomma. Detta trots att de lever gott på dem de hatar, undrar vad Jordan Peterson skulle säga om det? Kanske Freud skulle gnuggat sina händer över alla nya patienter.
  Tänk vilket lyft för samhället om vi fick betalt för att bygga nya Beckomberga! Tänk er fulla avdelningar med aktivister talande i tungor om hbtq, genus, melodifestival, rebelliska terrorister som i sin socioekonomiska utsatthet måste kasta ut döttrarna från balkongen.

  Eller politikeravdelningen där en liten satt svetsare går och mumlar: DET BLIR BÄTTRE SNART, VÄNTA BARA! Hans kompisar i knytblus vill springa upp till skäggavdelningen och vagga dem, lovande att snart kommer Allah och inför Sharia!
  Vi skulle kunna ta emot alla ifrån EU och ta bra betalt, äntligen en affärside som aldrig sinar. Ifall det sinar så växer det fram nya enfaldiga aktivister hela tiden.

  Vänta, vi behöver inte bygga nytt! Vi sätter galler på dörrar och fönster på Svt, där har vi ett Gökbo att sätta tänderna i. Jag kan jobba som vakt, jag har tidigare arbetat med förståndshandikappade.

  Gilla

 • Mm

  Synnerligen fridsamma och religiösa människor. Man häpnar över all ondska i Guds namn.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: