Lika inför lagen

En (för Fjärranösternredaktören helt okänd), kändis, har av polisen på-kommits med att göka med en, dam som annonserats sina tjänster på nätet!  För dett har ”kändisen” fått löpa gatlopp i media. Han kommer eventuellt också att åtalas för nåt som på ”juridiska” kallas för ”ovarsam våldtäkt!

Samtidigt med !kändisen” så tog polisen ytterligare 10 män som betalat för att få göka, på samma adress! Om det är samma dam som var så populär att männen stod i kö för att göka med henne eller om det var fler feminina ”kroppsarbetare”, framgår inte för mig ?

De andra 10 torskarna, (ICKE KÄNDISAR)  verkar att komma undan med ett bötesstraff, men kändisen går polisen vidare med och utreder honom för ”ovarsam våldtäkt”, har de andra torskarna gökat varsammare??   Eller ??  Varför åtalar man inte dem också??

19 thoughts on “Lika inför lagen

  1. Hmmm
    Om en kvinna köper en handväska som barnarbetare tvingats till att göra,
    så måste det (om alla ska vara lika inför lagen) innebära att hon är skyldig till Anstiftan till Ovarsamt Barn Arbete????

    Om en människa ger tiggare pengar är hon då skyldig till Ovarsam människohandel?

    Såg ikväll ett program på svt (svt eller MSB/eliasson kunde inte ha fingranskat programmet), då det framkom att Romer (i programmet kallade Zigenare) utnyttjade polacker i modern slavhandel. Polackerna lurades av Romer till Storbritannien där de sedan under psykiskt och ibland fysiskt hot hölls i arbete (arbetet var legitimt tex bärplockning)

    Som tack tog den Romska familjen deras pengar, det lilla de fick behålla ansåg släkten att arbetarna var skyldiga för mat och uppehälle mm.
    Den som kunde tänkas fly blev fysiskt misshandlad och detta sände en signal om att så går det för er andra, om ni vill fly,

    Mao Modernt Slaveri precis som polisen i Sverige, i ett par fall har klarat upp gällande Tiggeriet.
    I Storbritannien fick de anklagade fällande domar mellan ett par år till upp mot tio år.

  2. Tänkte lyfta upp händelsen med den stackars Esmeralda som föll offer för ett politiskt mord!
    De som är skyldiga till dödsfallet är politiker i socialnämnden i Norrköping, som styrs av vänsterextremister!
    De höll själva inte i bilan, men de gav den till barnets föräldrar. Har stor erfarenhet av denna typ av mål och är helt införstådd med hur det har resonerats i detta ärende.

    Empati med föräldrarna har gått före barnets behov och emanerar som vanligt från den feghet som kännetecknar empatilösa företrädare för politiska intresseföreningar (sjuklövern).
    Rädslan för att bli beskylld för myndighetsstyre kännetecknar dagens ”folkvalda’, rädslan övertrumfar det kurage de är valda för att visa!

    Vill nu se alla empatilösa ” tummar ner” och betona att ni är en del av denna politiska karusell. Som vindflöjlar väljer ni bort medborgarnas väl och ve för att kunna sova gott, gärna med en ung rättslös afghan som är beroende av er och därför tvingas till kräksex!

    Förstår att de till slut får nog, bli våldtagen av mormor varje kväll kan inte tillhöra deras fantasi om Sverige. Vore jag dem hade jag återvänt till Iran innan jag gett mig på ett sånt självmordsuppdrag som att ha sex med stinkande batikhäxor som sett bäst före datum före 50 talet.

  3. Detta för att vi har en korrupt ohederlig hycklande feministisk lömsk ljugande falsk regering som låter Sverige falla och lida, allt detta sker för att roffa åt sig röster och pengar för att fortsätta sönderfallet.

    Fy fan för dessa. 😡

  4. Den som grovt misshandlar en tjej för att få vad han är ute
    efter, räknas det som varsam våldtäkt??Eftersom dom
    sällan får ett straff som motsvarar brottets art.

    Att vränga ord verkar vara det så kallade rättssystemets
    metoder för att skydda gärningsmän, speciellt ifall man
    kommit hit från övriga världen?

    • Jag har lite svårt att se på vilken sida du står, Tony. Har man begått ett brott, så skall man naturligtvis straffas för det.

      Vi vet ännu inte vad som har hänt, och att bli uthängd, bortplockad från allt kommersiellt, är ju att gå händelserna i förväg. Det är fel.

      • ”Vi vet inte vad som hänt” ? Jo det vet vi ifall du syftar
        på P. Roberto,för han har erkänt vad som hänt, och
        straffas för det, men att kalla det ovarsam våldtäkt,
        har aldrig hört ordet nämnas i vare sig grupp våltäkter
        eller andra grova våldtäkter, och ändå sker här tusentals
        Här handlar det snarare om en affärsuppgörelse.

        Sen svårt att se vilken sida jdu står på? Skulle tro att
        jag för det mesta står på motsatt sida mot dumheter,
        Att bestraffa köp av Sex, men inte försäljning av samma
        vara är en sådan dumhet!

    • Världens första feministiska regering har gjort alldeles för stor skada, för att enbart avsättas. Resten av meningen är outtalad.

  5. Har vi inte en lag som nu talar om att damen ifråga ska ge sitt godkännande. Om han nu betalade det begärda priset så borde det vara OK. Men när våra halvimbecilla politiker stiftar en lag som bara straffar köparen då måste sånt här hända. Våra politiker borde också straffas för sin oförmåga att tänka före och inte bara göra efterhandskonstruktioner.

    • Ja vad händer ifall den betalande är missnöjd med tjänsten?
      Kan han då vända sig till allmänna reklamations nämnde, och
      kanske till D O och få ett fett skadestånd ????

  6. 1 a § Den som begår en gärning som avses i 1 § och är grovt oaktsam beträffande omständigheten att den andra personen inte deltar frivilligt, döms för oaktsam våldtäkt till fängelse i högst fyra år. Om gärningen med hänsyn till omständigheterna är mindre allvarlig, ska det inte dömas till ansvar. Lag (2018:618).

    • ”- den andra personen inte deltar frivilligt,”……… å hur skall detta kunna bevisas. Efterrekonstruktioner av händelsen kommer naturlitvis att förekomma, bara fantasin sätter där sina gränser.
      Vad säger kvinnan i detta sammanhang, hon vekar ha gått under jorden, vem vill inte att hon får ge sin version?

  7. Det man undrar också är om det är lagligt att vara hallick? Någon har väl ordnat med lägenhet och marknadsföring. Den person får man kalla hallick, om det inte är så att han är marknadskoordinator och slipper undan med att säga,
    – Det var det jävigaste, det hade jag ingen aning om.

    • Fyra icke-svenska män är skrivna på den lilla lägenheten. Två av dom greps på Skavsta flygplats i lördags.

  8. Värre var ju att Timell blev uthängd utan dom. Lite OT, men i samma fåra.

  9. Varsam våldtäkt är kanske när man gör det i grupp. För när man gör det i grupp så blir straffet oftast mindre eller resulterar i ett frikännande. Det anses heller inte så viktigt att lägga ner så mycket tid på att utreda.
    En mycket försvårande omständighet är att kändisen betraktas som helsvensk även om han har sina rötter i södra Europa.
    Endast personer som har sitt ursprung utanför Europa kan anses utföra en varsam våldtäkt.

      • ,,,-Har det nåt med utseende att göra kanske ?Eller är de bara mentalt handikappade ?

Kommentera