Eritreaner har missuppfattat, de tror att det är Sveriges skattebetalares ansvar att försörja deras familjer

INVANDRING. Det är inte rimligt att vi kanske aldrig kan återförenas med våra familjer för att vi inte lyckas uppfylla försörjningskravet. Det skriver fyra eritreaner i Sverige, på SvD Debatt.

De fyra eritreanerna Gehbre Habtay, Tesfom Zere, Negasi Welday och Oqubay Abraham lämnade sina familjer för över fem år sedan och nu påstår de att barnen är arga på dem för att de lämnat familjerna.

-Pettersson säger att med all rätt är familjerna arga på de fyra, och även om eritreanerna tror det så är det inte Sveriges skattebetalares ansvar att försörja dem eller deras familjer. Åk hem till Eritrea i stället. Den eller de som hjälpt er skriva debattartikeln i SvD kan säkert hjälpa er med pengar till enkelbiljetter…

Åk hem, Eritrea är ett bra land för eritreaner…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Eritreaner har missuppfattat, de tror att det är Sveriges skattebetalares ansvar att försörja deras familjer

  1. De svenska fruntimmer-feministerna känner sig kanske hotade av de ädla Eritreanska Elit-männens fruar.

  2. Nobels fredspris 2019 gick till den historiska freden mellan eritrea och Etiopien.

    Så VARFÖR ska vi ta hit anhöriga från ett freds pris land???

    Han kan åka hem och njuta av freden istället

  3. Vad är för gnällhögar som efter 5 år varken har lyckats med den ena eller andra ? Åk hem och ta hand om era familjer istället.Man kan ju undra hur fruarna och barnen har klarat sig utan försörjning från dessa s.k.män.Åk hem så barnen i alla fall får se att dom har en far.

  4. Låt oss kontrollera dessa kravmaskiner lite:

    Gehbre Habtay:

    Saknas sådan person på Ratsit, existerar inte.
    Finns dock en kriminell rackare vid namn ”Mhreteab Gebru Habte” som förekommer i Lexbase, månntro samma?

    Tesfom Zere:

    Existerar på Ratsit vid namn ”Tesfom Zere Teweldes”, månntro samma?
    Förekommer inte på Lexbase, ännu.

    Negasi Welday:

    Existerar på Ratsit vid namn ”Negasi Welday Beyenes”, månntro samma?
    Förekommer inte på Lexbase, ännu.

    Oqubay Abraham:

    Saknas sådan person på Ratsit, existerar inte.
    Förekommer inte på Lexbase, ännu.

    Multipla identiteter, falska namn och falska handlingar, med medföljande falska krav på ännu mera bidrag.

    ”Förra året fick Svenska Dagbladet drygt 50 miljoner kronor i presstöd.” – detta var 2015 – hur mycket får denna lögnaktiga skittidning som mest lämpar sig på utedasset i presstöd i år – 100 miljoner? 200 miljoner?

    Regeringen betalar, pressen ljuger – ingen behöver köpa en tidning längre, dom är alla betalda fullt ut av regeringen för att förmedla ”sanningen”.

    • ”Orvar”!

      – men apor registrras väl inte i våra
      register?

      De har väl, som hundar och katter,
      ett digitalt ”ID”- kort inoperetat i ett
      öra.
      => det kräver ju försäkringsbolaget!

  5. Det säger ju allt om vilka typer som beviljas Asyl i landet,

    om man inte kan försörja sin familj, så ska man inte
    skaffa någon familj heller.

  6. samtidigt då som 3 galna fruntimmer hos miljötalibanerna tycker det ska räcka med 4 tim /arbetsdag
    blir inte mycket i bidrag för herrarna från Eritrea
    med den ekvationen

    nåja dryga 80 % av Abzurdistans röstberättigade vill ju ha det så här

  7. Sverige kan endast ta hand om och utbilda samt ge jobb åt Svenskar födda före 1950. Alla de som inte vet något annat om Sverige än att dom är rikast på jorden och har en statskassa på flera hundra tusen triljarder kronor skall avlägsna sig från vår galax.

  8. Fyra eritreaner som tycker att de och deras stora familjer ska försörjas av svenska skattebetalare. Ursäkta är det en nyhet?
    Eritreanerna vet inte att det är svenska skattebetalare som försörjer dom utan de tror att det är klanäldste Stefan Lövfen som gör det. Därför kan han påräkna säkra röster från sina klanmedlemmar.

  9. Det finns svenska familjer som knappt kan försörja sina familjer. Men det räknas som fullt naturligt och medför inget bistånd från samhället. När de som ”kommer hit” inte har asylskäl så räknar åtminstone jag med att det är kompetenshöjande arbetskraft som kommer. Det är åtminstone vad förespråkarna för invandringen påstår.

    När de icke förföljda, icke läskunniga, icke arbetsvilliga och icke assimilerbara inte får arbete, så beror det inte på Sverige!
    Det beror på att de inte kan få ett riktigt arbete som är avlönat utan instats från samhället. Jag förstår inte varför de vänder sig till det svenska folket, rätt forum är dem som har gett dem intrycket att vi är skyldiga att försörja dem. Låt dem stå för en returbiljett och följ gärna med själva, vi behöver inga skatteslösande improduktiva invandrings-förespråkare.

    När det finns arbetslösa människor som är födda och uppvuxna i det här landet som inte får arbete eller hjälp. Då hamnar lycksökande invandrare långt ner i listan, åk hem och använd pengarna som vi skickar till era länder på ett vettigt sätt. Det är exakt samma situation med den hjälpen, kravlös, dysfunktionell och i längden improduktiv. Eftersom deras familjer verkar klara sig i hemländerna så undrar jag vad som hindrar dem att återvända dit om de nu är så ensamma.

    • Känner mig rätt nöjd med att ha väckt några aktivister ur deras chips o läskdvala. Det känns bra att de inte hinner springa runt och förstöra allmän egendom när de är upptagna med att hata mig!

      Men som jag tidigare förklarat så är jag immun mot enfald. Det enda jag tar på allvar är handling och faktabaserade argument. Har jobbat för ett bättre samhälle större delen av mitt liv och jag faller aldrig till föga för ett gäng odemokratiska aktivister, som jag med all sannolikhet även betalar uppehället för!

  10. Ett vackert, prydligt, välmående land. Ser ut som Italien, ja.
    Varför inte bo kvar där??

    Jaha, inga bidrag…. måste jobba….

  11. Om inte Svensk regering skrivit på hemliga löften till Eritrea, så är det inte Sveriges invånares skyldighet att försörja Eritreianer på några plan. Skulle svensk regering ha lovat något, som inte befolkningen vet om, så är det antagligen olagliga löften.

  12. Lågintelligenta analfabeter missuppfattar det mesta. Det är inga hinder för dom att återförenas med sina familjer. Ge dom en enkel biljett hem bara…

    • ”Men pappa, varför kommer du hem? Du lovade ju att fortsätta skicka dina bidragspengar till oss!?”

  13. ”Eretreaner har missuppfattat …”

    – vadå? Har dessa individer förmåga att uppfatta något?
    Då skulle de ju ha ”uppfattat” att det finns lagar i Sverige!

  14. Sverige som snabbare än vinden går mot att vara ett av jorden Fattigaste länder har inte råd att stå för jordklotets största utlägg för att föda alla fattiga miljonärer.

  15. För den som vill återförenas med alla sina fruar och alla sina barn, är det väl lämpligt att bege sig till den plats där man övergav dom. Kan ju tänkas att fega svikare tas till nåder igen. Hur kunde ni överge era familjer på detta skamlösa sätt ? Och sen kräva att andra ska försörja er. Enl. koranen måste en man själv klara av att försörja sin familj. Eljest kan han icke betraktas som en riktig man och bör förvisas. Var det kanske så det gick till när ni flydde norrut. Skäms på er !!!

  16. Det är ej heller rimligt att dessa afrikaner har fått stanna här så länge utan att kunna finna arbete eller bostad.
    Det orimliga är att våra system ger dessa slashasar subventionerade arbeten och att de därför räknas in som en tillgång av vår PK-sfär.

  17. Helt naturligt, svenska ambassader
    gör reklam för det förmånliga bidrags
    landet Sverige. Samtidigt kämpar
    100 000 tals svenskar m att få ekonomin
    att gå ihop! Arma land

Kommentera