Man skottskadad i Värnamo

BROTTSLIGHET. Flera polispatruller är på plats i Värnamo efter att ha larmats om ett ”allvarligt våldsbrott” utomhus. – Vi är på plats med ganska mycket resurser och försöker bilda oss en uppfattning om vad som hänt, säger Björn Öberg, presstalesperson vid polisen region Öst.

Polisen

Annons gjort av Thoralf Alfsson

UPPDATERING 20.25

18.57 Polisen fick larm om höga smällar utomhus på Blåbärsvägen i Värnamo.

19.09 Polis anträffade en skadad man i området. Han fördes till sjukhus med ambulans. Mannen var skottskadad, det var oklart hur allvarligt skadad han var.

Flera polispatruller anslöt till området. Polisen arbetade med att skapa sig en bild av händelsen, söka efter gärningsperson/er, söka efter vittnen och säkra en brottsplats.

20.25 Polisen har pratat med personer på platsen för att få tag i vittnen, knackat dörr och sökt spår på Blåbärsvägen, där ett område av gatan är avspärrad.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. Det finns i nuläget ingen gripen.

Polisen önskar tips från allmänheten. Om man har sett något i samband med de höga smällarna strax före klockan 19 så bör man ringa 114 14 eller tipsa på polisen.se. Även iakttagelser tidigare än så är av intresse.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Man skottskadad i Värnamo

  1. Pang och bom och Corona i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

  2. Just rödskrikans hemkommun är svårt drabbat av kulturberikningen med återkommande skjutningar o bombdåd. Fast det kanske var målsättningen……?

    • Men sa inte Annie Lööf att hennes hemkommun var
      hur trygg som helst, men det tar lite tid , men verkligheten,
      den som politiker brukar sakna kommer förr eller senare
      fatt i dom, Och hon som ville importera 40 miljoner??

Kommentera