Miljöpartiet tror sig sitta på ”Den vises sten”


INSÄNDARE. ”Den vises sten” var under medeltiden ett magiskt ämne som kunde förvandla vanliga metaller till guld. Alkemisterna skrev obegripliga, hemliga formler för att beskriva processen. Ingen kunde läsa dem och avslöja charlatanernas skojeri om att de kunde förvandla järn till en outsinlig guldskatt. Man gav detta ämne egenskaper som kunde lösa alla problem.

Rolf Malm

Det var förstås ett omfattande lurendrejeri för att ge dessa pladdrande alkemister makt och rikedom. De lyckades också under lång tid skaffa sig stort inflytande i samhället. Trots att de aldrig någonsin kunde visa resultat och kritiserades av den tidens seriösa forskare som kunde bevisa att allt var ett omfattande bedrägeri. Men den stora frestelsen om att kunna göra guld och få evigt liv höll i sig länge. Ända in i Strindbergs tid. Han ägnade sin tid mellan skrivandet till misslyckade försök med alkemi och guldframställning.

Ja, faktiskt ända in i vår tid. Miljösekten med Isabella och´Greta i spetsen kör samma bluff. De har hittat ett hemligt ämne som kallas koldioxid och har förmåga att förstöra klimatet. Det förklarar de med mystiska, obegripliga formler och profetsior som seriösa forskare kan avfärda punkt för punkt. Inte heller har en enda av de katastrofer de i många år varnat för inträffat. Koldioxiden har tvärtom gjort jorden grönare än någonsin. Med större skördar som minskat svält och nöd i fattiga länder. Alkemisternas stridsrop var ” Följ naturen!” Stackars skolstrejkande Greta har gjort om det till ” Lyssna på forskningen!”

De agerar också som om de hade en aldrig sinande guldreserv av skattepengar att ösa över alla utom det svenska folk som betalar deras oanständigt höga löner och många förmåner. Självklart lockar dessa guldpengar giriga kappvändare och amatörer att flockas kring köttgrytorna. Alla outbildade, självutnämnda klimatexperter som själva är grundlurade av världens rika globalister som tjänar storkovan när de kan köpa värdepapper som i klimatbedrägeriets spår slumpas bort för vrakpris.

Om en s.k. journalist inte är helt dum i huvet genomskådar hen naturligtvis vansinnet. Men de är ju helt beroende av vänsterregeringens allmosor till statsmedia, så de kniper käft. De riskerar förstås att deras amsagor får folk att tröttna och göra dem arbetslösa på sikt. Ett jäkla dilemma för det som förr kallades ”den tredje statsmakten” och hade uppgiften att kritiskt granska den makt som nu föder den. De får nöja sig med att förfärat håna Nordkoreas eländiga diktatur och inte låtsas om att Palmes folkhem inte ligger långt efter den evige Kim il Sungs hjärntvättade mönsterland. Även om man där inte har mångkulturens katastrofer att bekämpa utan kan likt Sverige bekämpa den egna befolkningen med alla medel och framställa omvärlden som efterblivna klåpare.

En svensk tiger – Storebror ser dig.

Rolf Malm

Ps. Min bok ”Sverige 2084” blir en tjock bok om gömda och glömda skandaler i Sveriges politiska historia. Som lett till att Sverige alltmer liknar Nordkorea. Jag har hunnit till kapitel 22. Tack för tips och stöd som gör att jag kan fortsätta gräva i arkiven.

Swish 0722 84 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30. För kontakt rolflmalm@gmail.com

 


8 responses to “Miljöpartiet tror sig sitta på ”Den vises sten”

 • Kenth Andersson

  Det vidriga Miljöpartiet med dess tomtar till medlemmar ska vara under stenen inte sitta ovanpå och därmed både synas och höras !
  HUALIGEN, måtte i första hand MP jämte V, C och L lysa med sin totala frånvaro efter valet 2022.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Den nya tidens ”guldgruva”. Lättare en alkemi…….

  Så här plockar man svenska skattebetalare och småföretagare på pengar.

  Intäkterna från miljöskatter fortsatte att öka 2019 och uppgick till 101 miljarder kronor. Det beror på ökade intäkter från energiskatter och transportskatter.

  De miljömotiverade subventionerna har dock minskat. 2019 uppgick de till drygt 11 miljarder kronor, vilket är en nedgång från 2018 med 17 procent.

  https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/miljo/miljoekonomi-och-hallbar-utveckling/miljorakenskaper/pong/statistiknyhet/miljomotiverade-subventioner-och-preliminara-miljoskatter-2019/

  Gilla

 • turrim

  När Miljöpartister kan göra nytta och ingripa konkret så är de tysta.

  https://www.sydsvenskan.se/2020-05-23/kallbadet-fruktar-bajsvattnet

  Gilla

  • turrim

   Man kan sammanfatta danskarnas agerande med att svenskar är inte välkomna. Det är OK att utan samråd skicka dansk skit till svenskarnas stränder.

   Sverige har inte stängt gränsen så det är fritt för danskar att komma hit, vilket man också gör. Tacken för detta är att skicka bajskorvar som dessutom kan innehålla virus.

   Gilla

   • turrim

    Just nu läser jag att minister Isabella Lövin (MP) känner till detta sedan en tid. Men har överlämnat till Naturvårdsverket!!

    Så agerar fega överbetalda ministrar i Sverige. Det är trevligare att flyga till Bryssel och diskutera önskeprogram. Men att konkret ta tag i vad som händer i ett grannland det får andra sköta.

    Gilla

 • Tony

  Greta sa sig ju till och med kunna lukta sig till Koldioxid,,
  Isabella Lövin kör med att man ska förbjuda all utsläpp
  av koldioxid utom för henne själv och hennes Gubbe, som ju
  behöver en stor van när han kör sten, och inga andra människor
  kan ju ha sådana behov, så bara höj skatterna till Max, hennes
  feta lön gör ju att drickan kan kosta 100 kronor/ litern utan att
  det berör henne och hennes gubbe.?
  Men att få henne att reagera på alla tusentals onödiga bilbränder och utsläppen av dessa är omöjligt, detta ämne uttalar sig inga Miljöpartister om, jag tror mig veta varför?

  Gilla

 • Kungen

  Finns det någon som tror på miljöpartiet ????
  Aldrig har så få ställt till så mycket skit för så många. Ut med idioterna ur både regering och riksdag. Höj spärren till tio procent snarast så slipper vi alla små skitpartier inkl. mp

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: