Förstår ni hur sjukt det är?


INVANDRING. Regeringen tillsatte i juni 209 en migrationskommitté med syfte att ta fram en långsiktigt hållbar migrationspolitik, sista mötet ska hållas i juli 2020 och förslaget ska sedan läggas fram i mitten på augusti 2020. Regeringen hoppas då att det ska kunna fattas ett beslut med stor majoritet i riksdagen. 

Aida Badeli är hon språkrör för Grön Ungdom tillsammans med David Ling. Tidigare var hon ungdomsförbundets talesperson i mänskliga rättigheter. Hon har engagerat sig för förbud mot surrogatmödraskap, inrättandet av fler hatbrottsenheter och antirasism.

Om Aida Badeli på bloggen…

-Pettersson säger att regeringen, S+Mp, får svårt att ordna en bred majoritet i riksdagen.

 • SD vill ha totalstopp och nettoåtervandring
 • M+KD lutar åt SD i mildare former
 • S vill minska migrationen kraftigt men måste ta hänsyn till MP.
 • MP+V+C vill fortsätta ha en generös invandringspolitik som inte fungerar.
 • L är som åsnan mellan två hötappar…

Den enda lösning jag ser är att S överger MP och januariöverenskommelsen, annars blir inte uppgörelsen bred, men frågan är om landets bästa eller makten gäller för S och Löfven.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


13 responses to “Förstår ni hur sjukt det är?

 • Kungen

  Jag förstår hur sjuka miljöpartiet är. Deras medlemmar är mentalt handikappade. Vi måste bli av med detta sjuka extremistparti. De har ställt med alldeles för mycket redan.
  HÖJ SPÄRREN TILL TIO PROCENT NUUUU

  Gilla

 • Calle4

  Året 1986 fanns inget internet än. Men jag glömmer aldrig den lördagsmorgonen dagen efter efter Palme gick på bio med sin fru! Löpsedlar i gammelmedia månader och åratal. Palme ville starta massinvandring från MENA vad jag förstått. Men ändå svårt att veta på den tiden då det mest bara fanns papperstidningar med olika ägarintressen.

  Gilla

 • centurion

  Om man sätter sig i människosmugglarens båt, avsedd för max 50 personer, så blir det ju jävligt trångt om antalet lycksökare når upp till 200. När så dessa parasiter kommer fram till de väntande batikhäxornas land mönstrar de av, likt packade sillar och benämner sig själva ”ENSAMKOMMANDE”. Driver dom med oss ???
  Så, väl framme vid något HVB-boende skall dessa 40-åriga 17-åringar etablera sig på arbets-…f´låt…bidrags-marknaden. Och åren går – 1-2-5-10 år bara rusar iväg. Och bidragen trillar in. Och har man sen ett antal olika identiteter så blir det ju bonus…Mmm. Men dom är, egendomligt nog, fortfarande ”NYANLÄNDA” ??? Och alltjämt bara ”BAAAARN” ! Driver vi med oss själva ???

  Gilla

 • Ingen särskild

  Hur många invandrare ska Sverige bestå av innan det är ok att begränsa inflödet av nya invandrare?

  Gilla

 • gamgubben

  Dagens Sverige är inte vårt land, det är våldtaget och förudmjukat av PK-sfären samt förlänat den nya adeln.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Socialdemokraterna som parti ska nog helt utesluta att ta hänsyn till vad miljöpartiet tycker i denna fråga.

  För det kommer ett val 2022 och då gäller det att socialdemokraterna har en helt egen och betydligt mer restriktiv migrations politik, än vad man idag för ihop med MP,C och L.

  För risken är stor att MP inte ens finns med i riksdagen efter nästa val. Så sossarna har all anledning att redan nu planera för sitt partis eget bästa och den kommande framtid. Om man vill ha ett väljarstöd över 25 %.

  Gilla

 • SVENSK

  Aida Badeli har en världsfrånvänd sjukdomsinsikt, det sjuka är att inte stoppa invandringen helt och börja med återvandringen!

  Gilla

 • Argus

  Eftersom blott 7% av alla uppehållstillstånd sedan 1980 har delats ut till flyktingar, där kvotflyktingar är en betydande andel, så är i själva verket Moderaternas minskning med 80% en ökning. Jag tycker att vi ska värna asylrätten och det gör vi genom att bara bevilja riktiga flyktingar uppehållstillstånd och begränsar upptagningsområdet till de närmaste länderna. Sedan får Alibaba säga vad hen vill.

  Flyktingkonventionen innehåller inte bara rättigheter utan även skyldigheter som nära nog ingen som fått uppehållstillstånd uppfyllt. Bara för att dessa inte ska sitta på kammaren, eller vattenpipscaféer, och skämmas anser jag att beredskapsjobb bör ordnas. Plocka bär och frukt, plocka skräp, röja sly och mycket annat som inte annars blir av vore lämpligt.

  Gilla

  • G Nordström

   Vad menar du med asylrätten? Argus
   Du har rätt att söka skydd i första säkra land!
   Mig veterligt är där inte krig eller andra flyktings berättigade konflikter i något av våra grannländer

   Gilla

 • Stig

  Om kommittén tillsattes juni 209 så är det på tok för lång utredningstid.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Sossarna sitter i en rävsax, när man beslutade om den parlamentariska utredningen så trodde man att M till slut skulle acceptera en ök som bygger på en JÖK kompromiss enbart för att utestänga SD. Nu verkar det som M faktiskt inte är beredd att göra detta då de vet att stora delar av partiet numera skulle fly till SD. Nu finns bara två alternativ kvar, S och M blir överens om en stor och bred ök och till denna kanske även KD, SD och L ansluter sig och den kan hålla över tid. Alternativet är en JÖK ök där kanske V ansluter sig, denna kommer då bara att vara giltig denna mandatperiod ut.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Sverige behöver från idag ett totalt stopp på all typ av invandring och ett till 100% fungerande Återvandringsverk !
  Att vara medlem i och sedan 2018 rösta på AFS känns bra i dessa mörka tider för Fosterlandet.

  Gilla

 • turrim

  Det är lätt att svara på Petterssons fråga. Det är makten som gäller. I hela maktstrukturen från regeringen till chefen och handläggaren i alla myndigheter.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: