Sverige = Anders Tegnell får mycket beröm20 responses to “Sverige = Anders Tegnell får mycket beröm

 • eugenecork


  tycker mig kunna utläsa ågren i Tegnells minspel
  på scen…tror inte han gillat manuskriptet i denna
  såpa…inser nog det är kalkonrulle han fått agera
  primadonna uti…”Tvätta häderna Steffe” får nog
  svårt att hitta en ersättare som Tegnell, tror inte
  Tegnell vill följa nämda manuskript så länge till?

  Gilla

 • G Nordström

  Det är ofta inte riktiga anställningar nysvenskarna har. Det kallas instegsjobb och används för att dra ner på försörjningskostnaden.
  Instegsjobb betalas med statligt stöd.
  När personerna varit där så länge att de är berättigade till A-kassa får de sluta och nya kommer in.
  Ett sätt förkommunerna att få lite bättre ekonomi.

  Gilla

 • Kungen

  Helt otroligt. Ett svenskt pk-fenomen 👎👎

  Gilla

 • age

  Ju fler infödingar vi importerar
  desto färre gamlingar blir det kvar!

  Vill du ha infödingar i stället för att
  behålla dina föräldrar?

  Vad röstade du för i senaste valet?

  Gilla

 • Argus

  Jag tror personligen att Sveriges högre dödstal beror på två faktorer; 1) Många utlänningar i äldrevården. Socialstyrelsen uppger att 40% av de anställda antingen inte förstår eller bryr sig om basala hygienregler. 2) En nära nog total avsaknad av personlig skyddsutrustning. Arbetsmiljöverket stoppade en tidig användning av Skyddsmask 90 som enligt uppgift är i världsklass för att den saknar en märkning som inte fanns vid tillverkningen. Visir och munskydd fanns/finns inte i tillräcklig omfattning därför att ingen ansvarig hade tillräckligt vett att bygga upp buffertlager.

  Både dessa orsaker är politiskt orsakade och det har inte spelat någon roll vilken regering vi haft sedan 1991. Det är hög tid att utkräva ansvar nu.

  Gilla

  • eugenecork


   kan mkt väl vara halva sanningen…andra halvan kom plötsligt å passligt att nyttja
   som det anstår riktiga fulingar å ta del av
   …om det nu är så, är ändå antagandet så
   pass främmande att det kommer förbli oklanderligt för all framtid

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Jobbar i dessa Coronatider extra som timvikarie inom äldreomsorgen och är inte ett dugg förvånad över att smittan sprids just där!
  Personalen testas ej och trots besöksförbud så får patienterna istället träffa sina anhöriga utomhus hur mycket de vill och då både kramas och pussas det och ingen vet vilka eller hur många patienten träffat utomhus vid återkomsten till boendet !
  Så fungerar i verkligheten i dessa Coronatider, trots allt fint prat i TV från s.k experter och idiotiska politiker om förbud och restriktioner.
  Och efter flera månader med Coronaviruset utan skyddsutrustning så har geniala chefer nu bestämt att visir alltid ska användas i kontakt med patienterna, är så dags nu.
  Sverige är sjukt.

  Gilla

 • Tony

  Men antalet döda i förhållande till våra grannländer kan dom inte förklara, ej heller varför så många dött på äldreboende, och ej heller varför så många fått en långsam plågsam död tillmötes utan syrgasbehandling.
  Regeringen svamlar som om det är bara i Sverige som det finns äldreboende, men det finns även i grannländerna!

  Så visst är det försök att avledning!

  Gilla

 • Lellego

  Tegnell har fattat vad det handlar om. Oavsett vad han säger och det gör han, så finns det alltid en osäkerhet som går att lyfta fram i efterhand. Enligt Tegnell är det ingen skillnad på det som Sverige gör och andra länder gör.
  Men det faktisk antalet döda i förhållande till vårt invånarantal är bistra siffror som inte kan bortförklaras. Även om det cyniskt talas om att ”vi fick in smittan i äldrevården så där fick vi många döda. Det lilla enkla faktumet är dock att det finns äldreboenden även i våra grannländer.

  Våra politiker å sin sida har den senaste tiden excellerat i vilseledning, på en nivå helt i paritet med rysk maskirovka.
  1. Löven står och säger att man inte kan tillsätta en kommission som skall granska händelseförlopp och åtgärder som vidtagits mot corona så länge den pågår.
  Fel, det skulle vara alldeles utmärkt så att viktig info inte ”glöms” eller ”försvinner”. Löven talar osanning
  2. Han bulldogg till minister, Hallengren, låter svadan löpa fritt utan att säga något klokt och viktigt. Hon stod bredvid Löven och orerade om en vaccinationsplan. Som om vi inte redan har ett antal sådana på plats. Hon öste på som bara den och fick denna ”plan” att bli något väldigt stort. Det är bara det att det inte finns något vaccin. Och en plan kan man när det finns vaccin plocka fram på en pisskvart.
  Det Hallengren pysslade med kallas AVLEDNING i disciplinen vilseledning. Det är en taktik som skall få mottagaren att se åt annat håll. Att inte se situationen som den faktiskt är. Regeringens spinndoktorer måste ju vara idioter om de tror att denne ”enkla” fint går hem.

  Summa summarum: Löven – det går inte, Hallengren – vi planerar nu något som det inte finns vaccin för. Är vi inte duktiga, säg?

  Gilla

 • hllviken

  Rätt: öppet samhälle under personligt ansvar.

  Fel: Ingen beredskap för pandemier. Underlåtelse att hålla eventuellt smittade i karantän i inledningsfasen. Cynisk underlåtenhet att förse äldre med syrgas. För lite skyddsutrustning överlag.

  Gilla

  • jr

   Och vårdpersonalen hotas med uppsägning om de kräver skyddsutrustning.
   Om inte huvuden rullar i koronan efterdyningar, är det ett ofrånkomligt faktum att svenskarna är så kuvat folkslag, att inte ens när deras nära och kära dör, kräver dom ansvar, om så handgripligen. Men, jag vet redan nu att så kommer inte att ske. Så hårt har indoktrinering satt sig i folkets ryggmärg. Tyvärr.

   Gilla

 • centurion

  Anders Tegnell är en politruk, tillsatt av partiet, för att minimera skadorna på PARTIET. Trots att han har haft fel hela tiden, redan från början av året och fram till nu, så har han ju blivit en ”kändis” och sådana brukar ju uppskattas av de hjärntvättade svenskarna. Därav det ihåliga berömmet och såssarnas opinionssiffror. Att sedan Sveriges dödssiffror är värst i hela världen, är ju bara att betrakta som en liten bagatell. De indoktrinerade väljarna har ju fullt upp med ”lets dance”, mello och bingolotto och det gynnar förstås regimen.

  Gillad av 1 person

 • Ryan

  Så klart ska han ha beröm. Han går ju regeringens ärende att minska antalet ”de kostsamma äldre”. Bättre att de dör snabbt, helt enligt regeringens direktiv. Att några till stryker med är bara en bonus bara det inte drabbar våra nykomna gunstligar som kanske röstar rött i nästa val. De kanske röstar men betalar de skatt? De gör de säkert men inte i Sverige. Rutten regering ger ruttna tjänstemän. 😦

  Gillad av 1 person

 • Macheteattacker

  Jag funderar på att göra karriär i myndighetsvärden genom att dra fördela av den nya värdegrunden som är utarbetad, till stor del, av världens förta feministiska regering, samt den nya vetenskapen som har förfärdigats av samma regering, ni vet den som bygger på åsikter och känslor.

  Med en dum chef behöver man inte heller känna allt för höga prestationskrav.

  Jag tänkte identifiera mig med en stor rosa genusgris och är därmed lämpad och kvalificerad för jobb på en valfri myndighet. Så länge det räcker med att hoppa käpphäst, förnekar sanningen och diskuterar hur många kön det finns tar jag vilken position som helst, dock på chefsnivå. Man måste ju tänka på lönen.

  Jag kan inte säga att jag gillar uppdraget direkt men det är lättförtjänta pengar. Du hoppar lite (eller rullar om man är riktigt tjock som de flesta genusgrisarna är(*)), säger dagligen att det finns ”hemskt massa kön, det går knappt att räkna”, slutligen, tio gånger per dag säger du ”vi har inga problem, allt är som det ska”. Det är allt.

  Är det någon som vill hänga på så man slipper göra det här ensam? Det är bra betalt. Det är skattebetalarna som står för notan, häng med vet jag. Stå upp för värdegrunden du också.

  (*) om du rullar, håll fast i käpphästen handtag under hela rullningen. Om du inte gör och tänker som alla andra blir du utfrusen. Håll fast i käpphästen för allt du är värd.

  Gilla

 • GENUSVETENSKAP

  Sveriges misslyckade hantering av pandemin är mycket enkelt att förklara:

  1. Inga resurser eftersom ”annat” har prioriterats, t.ex. HTBTQ-satsningar (vad nu det är för något, ingen har lyckats förklara det för mig på ett bra sätt), samt

  2. Värdelösa och urblåsta politiker och inkvoterade, lika värdelösa, så kallade myndighetspersoner

  Sammanfattningsvis: det suger.

  Gilla

 • Det får vara nog nu

  Det kommer dom naturligtvis inte att göra.
  Enda sättet att bli av med våra styrande vore om de själva dog i corona.

  Gilla

 • Olof.p

  Det verkar som Sverige leder Corona-ligan denna veckan. Ta åt er alla styrande politiker, experter och alla generaldirektör för myndigheter. Ni har tagit död på flest människor per capita. Det vore väldigt lämpligt att lämna in sin avskedsansökan nu och lämna över till lite kunnigare människor, istället för att komma med undanflykter.

  Gilla

 • turrim

  Man är inte så ense i Danmark om det rätta i att stänga ner så drastiskt som man gjorde. Det ska bli intressant att se om man nu öppnar gränsen.

  Danskarna håller tyst med att det hela tiden varit fritt för danskar att köra genom Sverige till och från Bornholm.

  https://www.sydsvenskan.se/2020-05-22/politisk-strid-kring-danmarks-coronastrategi

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: