Muhammed och Adolf Hitler vs Paolo Roberto


På Adlibris, Sveriges största internetbokhandel med 1.850 miljoner i omsättning och ingående i Bonnierkoncernen är samarbetet med Paolo Roberto avbrutet och Robertos böcker bortplockade ur sortimentet. Vid en sökning på Bokus eller Akademibokhandeln.se är alla hans titlar borta. På Adlibris listas de som ”tillfälligt slut”.

Däremot går det att beställa Adolf Hitlers ”Mein Kampf” på flera språk, häftade och inbundna. Mein Kampf präglas av ett rasistiskt elittänkande och en våldsam kritik mot villkoren i Versaillesfreden efter första världskriget. Hitler lanserade här de viktigaste punkterna för sitt program – nämligen upphävandet av Versaillesfreden, revansch mot Frankrike samt skapande av Lebensraum (’livsrum’) för det tyska folket österut. Livsrummet skulle skapas genom att krossa bolsjevismen (kommunismen) som i Hitlers ögon näst efter judendomen var det tyska folkets värsta fiende.

Det är tydligen skillnad på att köpa sex och att vara ansvarig för många miljoner människors död.

-Pettersson är medveten om att jämförelsen inte är riktigt relevant, men det är inte PK-Sveriges reaktioner heller. Kok och träningsböcker av Paolo Roberto är inte PK medan Expressen, Aftonbladet med flera kan tjäna pengar på att frossa i detaljer om Paolo Robertos liv.

I morgon avslutas förövrigt Ramadan med en tredagars fest, Eid al-fitr, visserligen avslagen på grund av corona-pandemin, men varför tar aldrig PK upp att Islam är en ideologi som grundades av en krigsherre, mördare, slavhandlare och våldtäktsman värre än Hitler?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

 

 


8 responses to “Muhammed och Adolf Hitler vs Paolo Roberto

 • Bigman

  Skriv till Adlibris och fråga varför de ger ut böcker av Anders Adali.
  Bankrånare m.m och mycket grövre brottsling än vad Paolo någonsin varit.
  Det var inget problem heller när Paolo var s.k missförstådd invandrare och skadade andra dagligen i sitt tidigare liv.

  Likaledes har den ovannämnde Adali blivit programledare på Tv3 och konsult i säkerhetsbranschen. Du kan slå ihjäl kvinnor, kasta dem från balkongen och hindra dem från att gå ut utan slöja. Men då handlar det om att männen också är offer. Offer för vår givmildhet, omtanke och förståelse.

  Hur länge ska hycklandet få fortsätta? Daltandet med dem som verkligen utgör ett hot mot kvinnorna i det här landet. Försvarar inte dem som springer hos horor, men det borde inte rendera utfrysning från samhället samtidigt som gruppvåldtäktsmän behandlas som barn.

  Såg ett program på tv om en förskräcklig religiös sekt i Usa, de häcklade allt, soldater, bögar o otroende. Gillar inte deras åsikter men anser att de ska få säga vad de vill, det går inte att förbjuda allt man inte gillar, men man behöver inte gilla det eller vara tyst om det.

  Gilla

 • gamgubben

  I Sverige straffas vi inte likvärdigt beroende på kön. En kvinna säljer sex, inget straff, en man köper sex straffas. Dessutom flerdubbelt eftersom han är en välkänd person och den svenska avundsjukan är särskilt utbredd bland personer som anser sig förmer än andra.
  Där verkar personer sysselsatta i underhållningsbranschen vara de som visar störst skadeglädje över en mans snedsteg. Deras sätt att visa att alla är lika mycket värda?

  Gilla

 • Genusforskare

  Det här är dumheter. Roberto har betytt mycket för genusvetenskapen. Han har visat oss genusvetare vägen, vad man ska göra på fritiden och vad man ska köpa.

  Gilla

 • Goter

  Exakt, jämför gärna inte äpplen med päron.

  Gilla

 • G Nordström

  Även Ungern, Polen, och kanske några andra gamla öststater resten är för veliga och räddhågsna.

  Gilla

 • Thomas

  Det är väl ok att fira att Mohammed för 1440 år seden tog livet av 700 manliga krigsfångar och våldtog deras fruar,
  men om man dessutom förbereder firandet genom att under en månad äta godis på natten, ja, finns det inte någon gräns när en religion blir för skruvad ?

  Gilla

  • Stefan SH

   Du, den där sk. religionen eller snarare ideologi, jaa..
   Det enda som kan rädda Europa undan islam är Ryssland.

   Zjirinovskij förespådde detta redan för 20 år sen, om 20 år är det ingen spårdom längre utan ett måste!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: