”Är SR en trovärdig kanal? Vad journalisten sa på telefon när jag först blev kontaktad.”

MEDIA. Swebbtv släpper detta telefonsamtal med Sveriges Radios journalist i utbildningssyfte om hur Sveriges Radio arbetar. Du hittar programmet på hemsidan www.swebbtv.se och på Youtube. 

Den 27 februari blev Mikael Willgert uppringd av Josephine Freje Simonsson som berättar att hon ska göra ett informativt program om Swebbtv för SR Medierna. Mediernas journalist säger i detta telefonsamtal att de i det program de ska göra om Swebbtv inte ska tala OM Swebbtv utan MED oss som jobbar.

Så blir det inte, tvärtom allt som SR Mediernas journalist säger i samtalet visar sig vara lögn från början till slut. Den fråga man måste ställa sig är hur Sveriges Radio kan kalla detta för trovärdig journalistik. När man sedan hör resultatet saknar det all saklighet och relevans.

Vi publicerar detta samtal i utbildningssyfte för den som är intresserad av att förstå hur de statsägda medierna intrigerar för att skydda politikerna.

11.30 minuter in i telefonsamtalet förklarar Mikael Willgert för SR:s journalist hur den Mörka agendan fungerar, vilket journalisten säger är intressant. Det är samma förklaring som hon också får i intervjun som vi får höra fragment av i SR Mediernas program men denna gång förvanskad till en obegriplig röra kryddad med påståenden som ska sänka trovärdigheten

SR Medierna anklagar Swebbtv för att ha fel om de gamla som kastas ut från äldreboenden som byggs om till migrantboenden.

Swebbtv påstås också ha fel om att massmigration har bidragit till den enorma värdeökningen och belåningen av bostäder vilket hindrar unga att få egen bostad. Dessutom påstår hon att vi säger saker vi inte har sagt i klimatfrågan.

Detta är också några av de frågor där vi har retat upp politikerna som mest. Uppenbart går SR Mediernas makthavarnas ärenden. De försöker svärta ner kanalen.

Det är särskilt stötande att dessa statsavlönade journalister dessutom hånar alternativa mediers beroende av tittarnas donationer för sin verksamhet.

Här finns SR Mediernas program om Swebbtv https://sverigesradio.se/artikel/7469713 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 thoughts on “”Är SR en trovärdig kanal? Vad journalisten sa på telefon när jag först blev kontaktad.”

  1. En kanal med en politiskt korrekt vänsterextrem och mångkulturälskande journalistkår är och kan naturligtvis inte vara trovärdig !

    • Viktiga nyheter .Vad har hänt med Sverige ?
      I andra länder skulle det vara förbjudet. Mens hit och dit på tv Kvinnor som föder och hela proceduren visas till dem som är intresserade. Vilka är intresserade. Sjukt helt enkelt.
      .Det här är ett hån mot oss som tvingas betala tv licens.

  2. Gissar att den här journalisten faktiskt ville göra ett sådant här reportage, dvs prata MED dem istället för OM dem.
    Sen satte SR totalstopp och ville ha sin egen vinkling (vem blir förvånad?). Journalisten är frilans och behöver mat på bordet så det var bara att rätta sig i ledet.

  3. Mycket informativt om hur den tvångsmässigt finansierade statsmedia förvränger verkligheten enligt samma mönster som gamla kommuniststater ljuger och förvränger fakta.
    Hoppas detta sprids bland alla hjärntvättade idioter som sväljer allt med hull och hår som förmedlas av dessa vedervärdiga ……….!

  4. Rinder radio eller tv för en intervju skall man säga som de ; Jag har inte tid nu men ni får gärna skicka ett mail med frågor så återkommer jag.

  5. Svar till Gilles.

    Den som fastnade i rävsaxen var allt honan själv.

    Hon låter som en manipulerande kvinna som kanske aldrig träffat en vänlig och begåvad riktig Man. Mikael Willgert får mitt beröm.

    Han svalde inte kroken.

    HA, HA, HA! Mikael står för underhållning med stort allvar.

    Kanske lever honan med en β- hane ur östrogenmaffian som hon enkelt styr hemma. Hon får nog aldrig lika begåvade barn som Willgert. / T

  6. Allt som har med SVT och SR skall göras i direktsändning annars så klipper de och mixar, har själv blivit utsatt för det i SR. Det kanske finns någon ärlig redaktör, men mitt tvivel är starkt.

  7. SR har de minst trovärdiga kanalerna i den fria världen.
    SR består av korkade vänsteraktivister som använder den skattefinansierade organisationen för att sprida sin egen propaganda. Inget annat land skulle acceptera detta.

  8. OBS! Man måste få alla frågor man ska svara på i förhand…annars fastnar man i rävsaxen!! Oproffsigt SWEBB-TV!!

Kommentera