Våren på SVT

MEDIA. Freudian Slip Productions har tittat lite på skattefinansierade SVT produktioner under våren. -Pettersson tycker det är lite synd att de gjort en dokumentär, det hade nästan passat till ett humorprogram.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Våren på SVT

  1. SVT har fått order om att köpa mer extern produktion på senare på. Men vad hjälper det? Förmodligen startar vänner och släktingar produktionsbolag, så det blir samma smörja vi får se. Första året med ”vår tid nu” undantaget.
    Jag pratade med en journalist om framtiden för TV, med inledningsfrasen,
    – Tänka att vi förr var tvungna att sitta en viss tid framför Tvn när vi skulle se ett program, hur skulle det gå idag?
    Det var en känslig fråga och journalisten ville gärna veva tillbaka tiden och få tillbaka just det.
    Men vem vet? Nu har WHO kopplat greppet om världens regeringar, utom möjligen det kloka USA. Det kanske är en början på en global diktatur. De flesta länder har tvingat in sin befolkning i sina hem och haft utegångsförbud. Nästa steg är att vi måste titta på hjärntvättningstv med program en viss tid som fogar in oss i samhället, helt okritisk, precis som Sveriges kommunistfeministTV SVT
    Fortsättning följer.

  2. Agenda
    tablå SVT2
    Agenda
    SVT2 idag 11 maj kl 23:35-00:20

    Ett helt Agenda om den katastrof som coronakrisen innebär för Sveriges äldre befolkning. Vilka bär ansvaret för tragedin med alla döda på landets äldreboenden? Socialminister Lena Hallengren (S), Olivia Wigzell, generaldirektör Socialstyrelsen, och äldreforskaren Ingmar Skoog. Några månader, ett halvår, ett år? Hur länge klarar en gammal människa att leva ensam i karantän utan att bli deprimerad och sjuk? Intervju med 86-åriga riksdagsledamoten Barbro Westerholm (L). Programledare: Anna Hedenmo. Producerat år 2020. Del 17 av 22. Säsong 1.

    10 av 10S01E1745 min
    Om 6 tim 52 min

    • ORSAKEN till att CORONA smittan fotfarande finns är att det fortfarande sprid så bra REKLAM for den av den så kallade regeringen.

  3. Nobelpriset i grov sanningsförmedling på ett skrattretande sätt, till Freudian Slip Production!
    Jfr SVT är mest en reklamkanal för Özz och Soran, i grovt bedrägeri, att de ska kallas komiker. SVT borde heta P3-TV?

Kommentera