Gärningsman och offer av annat etnisk ursprung…

BROTTSLIGHET. Polisen har arresterat en 18-årig ung man för att ha knivskurit två andra ungdomar på en bensinstation på Amagerfælledvej i Köpenhamn på fredags​kvällen, rapporterar danska EkstraBladet.

– Det misstänkte greps genom gammaldags spaning. Klockan 18:07 stannade vi en bil på Nordsjälland, som den misstänkte satt i med några andra, säger central utredningsledare Kenneth Jensen.

18-åringen, som, liksom offren, är av annat etnisk ursprung än dansk, anklagas för kvalificerat våld och kommer att begäras häktad under söndagen. Motivet har ännu inte klarlagt, men Kenneth Jensen ser det som ett gängrelaterat. – Vi vet att det var två grupper där när något bråk uppstod, men vad motivet ska undersökas ytterligare.

En 19-årig man drabbades av ytliga skador medan en 20-årig ung man fick värre skador, dock inte livshotande.

-Pettersson säger att media i Danmark och Sverige skiljer sig en hel del åt. När dansk media skriver att både offer och gärningsman var av annan etnisk härkomst än dansk, skriver svenska medier om grupperingar eller ungdomsgäng…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

2 thoughts on “Gärningsman och offer av annat etnisk ursprung…

  1. Skillnaderna mellan hur danska myndigheter, danskt samhälle adresserar ”terrorism”, för detta systematiska våld är inget annat än terrorism, innebär att Danmark har en chans att genomgå en relativt lugn samhällsanpassning. Det är dock relativt fåtal ur islam som Danmark behöver fånga in och utvisa. Sverige däremot, bygger med hjälp av MSM/Public Service, myndighetsaktivister, förädiska partiapparater upp sådana motsättningar att ett framtida inbördeskrig mot politisk islam (fascism) är i stort oundvikligt. Vi vet vilket massvåld islam är beredd att utöva – tänk er vad som hände i NV Syrien (där det ändå fanns beväpnat motstånd) och vad som torde hända i ett naivt Sverige där motståndet lär bli svagt.

    Tro inte att omgivande länder släpper in svenska krigsflyktingar utan noga urval, där kommunister och muslimer väljs bort. Inga med invandrarbakgrund lär släppas in. Har man inget problem så varför bygga upp ett. De första som sticker, med guldtunga portföljer lär också bli gamla och nya ledarna för 7-klövern.

    Sverige kommer ändå att segra, men till priset av ett par 100000 dödade muslimer och lika många etniska svenskar. Men infrastrukturen kommer att se ut som det utbombade Aleppo och Sverige ha återgått till att vara u-land, där stormakter och globala banker övertagit alla nationella naturresurser och produktionsmedel.

  2. Hahahahaha. Otroligt hur två grannländer kan agera på två olika sätt.

    Asylsvenskan…..ehh menar Sydsvenskan hade en insändare/artikel där rubriken var när det gällde Danmarks lättade linjer fr.o.m. i morgon när det gäller coronan att INTE EN SEKUND ÄGNAS ÅT GRÄNSEN MOT SVERIGE!

    Tror f-n det! Danskarna vill inte ha något att göra med kriminella invandrare!

Kommentera