12 thoughts on “Sveriges väg är den rätta

  1. Många goda hälsoråd från Lars Bern. Texten nedan finns under rubriken ”Visa mer” på YouTube-sidan:

    Delcitat

    Lars Bern skickar ett inlägg från sin karantän där han irriterat sig på professorernas inlägg i debatten om Corona. De påstår att vi inte kan skydda oss speciellt genom att äta vitaminer.

    Lars Bern menar att detta kan förklaras av att läkemedelsindustrin systematiskt arbetar för att få kontroll på forskarna. Duktiga forskare identifieras tidigt av läkemedelsbolagen och de får stöd för att få ut artiklar i ansedda publikationer. Dessutom säljer dessa publikationer som regel annonser som betalas av läkemedelsbolagen som vill publicera de forskare de stöder. Resultatet blir att dessa forskare får många meriterande referenser vilket är en fördel när de senare söker jobb som professorer och liknande. Detta system gör att de personer som avancerar har nära kopplingar till industrin. Eftersom läkemedelsindustrin inte tjänar några pengar på vitaminer tenderar positiv information om vitaminers verkan att undertryckas.

    Slut delcitat. Läs gärna fortsättningen av Lars Berns goda råd på YouTube under rubriken ”Visa mer”: (Publicerades idag 2020-05-08. Speltid för videon 38:36)

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=auShkF6jvZ4&w=560&h=315%5D

  2. Mördar regeringen har ingen koll..
    I Thailand 54 döda på 70 miljoner invånare
    Sverige 3000 på 11 miljoner
    Vilka gör rätt ?
    Ponnsan Thailäska!

    • Om SD hade haft tillgång på samma sätt som S till miljarderna i statskassan så hade vi inte haft 3000 döda i corona idag. Det kanske hade varit 300 st.
      S slår sig för bröstet och tycker att dom är duktiga, men det är dom inte. Det handlar till 100% om PENGAR. s har flera hundra miljarder kronor att röra sig med medan de andra partierna får lita till sin partikassa.

  3. 3000 (and counting) av avlidna sjuka och gamla i Sverige har blivit bara en siffra. Så hjärtlös att man baxnar. Inte ett namn, en bild eller berättelse om man inte heter Adam Alsing. Äldreboenden är genominfekterade av obildbar personal och de gamla kan inte skydda sig.
    Sorry men om detta skall hyllas av olika oraklen ute i världen, så räkna mig ut.

    • Om de boende med corona-virus på äldreboende fått syrgas (OBS! inte respirator) skulle många av dem ha överlevt. Det är inte så dyrt att ge dem syrgas.. Men de anvisningar som nu tillämpas innebär att de inte ska få syrgas, inte åka till sjukhus utan de ska ges morfin. Morfinet gör det än svårare att andas och de dör snabbt. Detta är aktiv dödshjälp.

  4. Nu har vi långt ifrån tillgång till all information så som det ser ut just nu kan komma att ändras. Det är sant att dödligheten per 1000 invånare är högre i Sverige än i övriga Norden. Men det är andelen med utomeuropeiskt ursprung också. Det verkar även som om andelen avlidna på äldreboenden är högre än i övriga Norden.

    Den som besökt ett äldreboende på senare år torde vara högst medveten om att det bland biträdena finns en högre andelen med utomeuropeisk bakgrund än bland befolkningen i stort. Vi vet också att bortemot 40% av personalen har problem med att förstå basala hygienrutiner.

    När allt lugnat ner sig skulle jag gärna se att en oberoende reporter började gräva i detta. Det skulle inte komma som någon större överraskning att också detta beror på den huvudlösa invandringspolitiken.


  5. …mest ekonomiskt gynnsamma om inte annat
    skrapa av lite på ytan på köttberget, de som
    bara tär på skattebetalarnas pengar…corona
    kom säkert som manna från himlen för sosse-
    patrasket…

  6. Nu har den här dryge Gisecke (fd statsepidemiologen och därtill bl a ansvarig för vår skitberedskapn mot pandemi) talat med Finlands statsepidemiolog.

    Den finske statsepidemiologen sägs vara orolig för framtiden och Gisecke menar att ”Sverige har höga dödstal i corona jämfört med övriga nordiska länder. Men om ett år är Norge, Danmark och Finland ikapp.”

    Vad Gisecke med precision undviker att kommentera är att Finland inte har behövt ökat sin sjukvårdsapparat på det panikartade sätt som skett i Sverige. Genom resoluta politiska beslut kan man lugnt säga att att Finland verkligen plattat till den Tegnellska ”kurvan”. Och stämmer den Tegnellska strategin så har Finland med sin strategi ett avsevärt bättre utgångsläge att både ”platta till” och bygga upp sjukvårdskapaciteten. Är det några länder som köpt sig tid så är det våra nordiska grannländer.

    Om man nu skall vara lite logisk

  7. Jag blir vansinnig när regeringen slår sig för bröstet och påstår att dom gjort mycket mer i krisen än vad andra partier gjort.
    Regeringen har flera tusen miljarder att röra sig med men det har inte de andra. Låt regeringen byta pengar med SD och se hur mycket dom spenderar på corona och vart deras 30% tar vägen. 5% gissar jag.

  8. Sveriges väg , kunde varit rätt om man bemödat sig om att skydda de äldre genom obligatorisk tester på vårdpersonal och obligatorisk skyddskläder inklusive riktig mask och den åtgärden gått ut på att skydda de äldre och inte personalen och hade man sen förbjudet folksamlingar överhuvudtaget så hade man inte nu snart behöva stänga ner landet. Som det ser ut idag är ingen Svensk välkommen någon stans utomlands.

  9. Sveriges väg är helt fel.
    ”Nyanlända” ges förtur när de ska välja skola i Göteborg
    Grundskolevalet i Göteborg hanteras av stadens grundskoleförvaltning från att tidigare ha skötts av stadsdelarna. Nu ska 12 000 elever ansöka om en plats på någon stadens grundskolor. Men nu visar det sig att om antalet ansökningar till en skola är fler än dess platser så finns en prioriteringslista – där ”nyanlända” ges högst prioritet.
    https://samnytt.se/nyanlanda-ges-fortur-nar-de-ska-valja-skola-i-goteborg/
    J-a idioter. Det är svenskar som skall prioriteras.
    De fattar tydligen noll.
    Detta spär ytterligare på att invandrarna är viktigare svenskfödda.
    Man blir förbannat när de spottar på det svenska folket.


    • de som Svenska folket gnetat ihop å lagt
      i sparbössan ända sedan kriget, har nu
      fått fötter på riktigt…egentligen inget att
      knorra över, stålar idag är bara siffror för
      banker och staten…som Ingves sade,
      bara låta Sedelpressar (finns sedlar och
      mynt längre?) gå varma, om detta nu
      skulle behövas, så länge inflationen är
      stabil ere bara att blåsa på, fanns inga
      gränser enl. honom…guldmyntfot ett
      minne blott, tydligen utbytt till värden
      som idag ligger i infrastrukturer…gäller
      nu få igång maskiner efter coronan
      …kan komma visa sig betydligt svårare
      än det va att stänga av det mesta, mkt
      spännande tider på ingåeende?

Kommentera