Invandrare misstänkta för grov gruppvåldtäkt i Trelleborg

BROTTSLIGHET. Larmet kom strax efter klockan 01 under natten mot fredagen den 1:a maj. En kvinna larmade polisen själv men polisen är tystlåten. Vi har uppgifter från kvinnan men vill inte gå in på detaljer för att påverka vittnen säger Kim Hild, presstalesperson hos polisen i region syd.

”Natten till den första maj inträffade en misstänkt gruppvåldtäkt i centrala Trelleborg. Tre män är häktade, flera vittnen är hörda och ytterligare vittnesuppgifter har kommit in,” skriver Trelleborgs Allehanda bakom betalvägg.

Ystads Tingsrätt Målnummer B 1290-20 har häktat tre misstänkta män, som lystrar till efternamnen Makolli, Makolli och Mujacovic.

-Pettersson säger att skåningarna har konstiga namn nu för tiden…

Om Trelleborg på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Invandrare misstänkta för grov gruppvåldtäkt i Trelleborg

 1. Polisen är tystlåten …

  Tystlåtna är uppenbarligen också alla företrädare för F! …

  https://feministisktinitiativ.se/wp-content/uploads/2014/05/fb3.jpg

  … företrädarna för ”Vistårinteut”

  https://i2.wp.com/media1.vistarinteut.org/2019/03/Liten-hjärtbild.jpg

  … och många flera grupperingar t ex företrädarna för ”metoo” som alla påstår sig värna kvinnornas trygghet och rättigheter i vårt land.

  Vi får väl tolka kvinnoorganisationernas kompakta tystnad att de tillsammans med de oansvariga politikerna kan ”stå ut med” dessa ständigt pågående och omfattande våldtäkter av olika slag på ett oräkneligt antal värnlösa kvinnor runt om i hela Sveriges land.

  • Som en grundmurad cyniker så antar jag att dessa organistaioner anser att vissa förnöjelser är acceptabla för en given grupp i samhället men inte för Svenne Banan ..

Kommentera