Stäng

Sverige är ett bördigt land för islam, jättemoské planeras av islamisterna i Växjö

ISLAM. Det började med att muslimerna ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Den planerad moskén i Växjö. Bild från Euroing

Stiftelsen Växjö Muslimer med kopplingar till Muslimska brödraskapet har lämnat in en bygglovsansökan om en ny moské i det mångkulturella paradiset Araby.  Moskén är tänkt att bli 1.100 kvadratmeter med en 26 meter minaret, rapporterar P4 Kronoberg.

Samtidigt planeras en förskola på 600 kvadratmeter så de muslimska barnen slipper ha kontakt med kuffarna i det svenska samhället. Givetvis ska moskén förses med en separat ingång och bönesal för kvinnor så muslimerna integrerar sig bättre.

-Pettersson undrar varför Stiftelsen Växjö muslimer inte är stängt för länge sedan. Växjöstroende muslimer har lämnat tillräckligt med bevis för att de inte hör hemma i ett demokratiskt och jämlikt samhälle. Vad behöver syltryggarna mer?

Om Växjö moské på bloggen…

Socialdemokraterna lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

TIDIGARE 2018-03-22. Växjö moské ska inte ha böneutrop, den ska stängas för hat, hot och kvinnoförtryck

ISLAM. Det har varit mycket om Växjös Islamska Centers begäran att få ha böneutrop den senaste tiden. Min inställning är enkel är enkel, de ska nekas. Inte bara till att ha böneutrop utan hela anläggningen borde stängas och framförallt skolan. Det finns flera skäl: 

 1. Det stör och inskränker på det offentliga rummet, och får de tillstånd en gång kommer på flera utrop om dagen. Därför bör de nekas.

2. Det står i koranen att muslimerna ska anpassa sig till det lands lagar och seder de kommit till. Det kallas Darura.  

3. Det behövs inga böneutrop, muslimerna i Sverige äger klockor.

4. Dessa skäl räcker men det finns många fler. .

5. Växjös islamska center och dess moské bör stängas, totalt. Det är en moské som hetsar och sprider hat mot judar och kristna. Moskén uppmanar män att kontrollera sina döttrar och kvinnor, de använder Saudiarabiens officiella läroplan och böcker i sin islamska skola, de uppmanar muslimer att inte umgås med kuffar, det vill säga otrogna.

6. Det är en rasistisk moské och islamsk centrum. Slå igen skiten, vi ska inte ha muslimska stridsledningscentraler i vårt land. 

På sin officiella Facebooksida visar de öppet på sin antisemitiska, hatiska och kvinnofientliga inställning.

”Eid Alfiter allmosor kollekt”

”Allmosorna för Alfiter kommer att samlas in i år för våra familjer i Palestina Gaza må Gud bevara, och svika judarna Guds fiender”

”Dessa böcker är officiella läroplan för islamisk uppfostran i Saudiarabien och används av den islamiska skolan i den svenska Växjö”

”Han låtar sin dotter klä sig vad hon vill av nakna och västliga kläder med motiveringen att hon är ung. När hon bli äldre kan han inte rätta till henne. Lär era döttrar att klä sig anständigt sedan barndomen”

”Vore bättre om en av er bli huggen med en nål av stål i huvudet än att röra en kvinna som är inte tillhör dig”

”Ät och drick inte med din vänstra hand därför att satan äter och dricker min sin vänstra”

”Oh muslim, de firar Jesus som Gudson och detta är hädelse må Gud hjälpa oss. Hur kan du delta med dessa ”Kuffar” otrogna i sin högtid”

”Förbud mot att döda muslimer”

”Ingen större synd än att döda en oskyldig muslim”

”In hadith står det”

”Om hela existensen förintas är det lättare för Gud än att döda en muslim man”

…..

Det finns fler bilder men nu tror jag att bilden har kommit fram. En hatisk, rasistisk och antisemitisk moské som ägnar sig åt att sprida hatpropaganda mot kristna och judar bör inte ha plats i vårt samhälle. Ännu mindre att tillåta denna hat, rasism och sekulärfobi får högtalare för att förgifta Växjö och resten av Sverige med sitt hat.

Bassam Al-Baghdady

-Pettersson tackar Bassam Al-Baghdady för bilderna och översättningen. 

Samtidigt undrar jag varför inte alla ”seriösa medier” som har synpunkter på böneutrop och islam kollar upp vad muslimerna håller på med.

*Uppdaterad 22/3

Miljöpartisterna i Växjö kommun erkänner att de struntar i de budskap som förmedlas i moskén.

SVT

15 reaktioner på “Sverige är ett bördigt land för islam, jättemoské planeras av islamisterna i Växjö

 1. Jag är rädd för att det redan har gått så långt att varken kommunpolitiker eller andra styrande vågar säga nej till sånt.

 2. Sådana som inte använder sig av landets Språk har inte här att göra, sitt egna språk kan dom tala sinsemellan. Men det anpassliga ledningen av landet kryper för att inte stöta sig med dem, vad det egna folket tycker det struntar dom som vanligt i !

 3. Om bankens ledning skulle öppna Kriminalvård vid bankfacken, skulle ledningen få sparken.

  Men politiker och polis få ge svenska pass till fel folk, helt utan påföljd.

  Penningtvätt v. Människotvätt

  bank&mat”svenskar”?

 4. Vilken tur att man INTE bor i Växjö.
  Islam borde förbjudas i hela Europa och alla moskeer rivas omgående. Det hör inte hemma i normala demokratiska länder. Det borde man begripa när man ser hur det ser ut i deras egna länder.

 5. Vad är problemet ?
  I Islamistiska länder finns det Moskéer, naturligtvis så också i dagens Islamistiska satelitstat Sverige.
  Så länge en trygg naiv och konflikträdd majoritet av den svenska väljarkåren vid varje val tillsätter en landsförädisk 7 klöver vid makten så blir det självklart ingen förändring bara total katastrof.
  Naturligtvis blir det en röst på AFS även i valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.
  Ett Swexit och bildandet av ett Återvandringsverk är två viktiga och prioriterade frågor för AFS.

 6. Undrar när de ska hinna arbeta om de ska be fem gånger om dagen ? Tänkte inte på att det ställs inga krav på arbete i Sverige. Måste vara världens bästa land för islsmister.

 7. Jag förstår inte hur en diktatorisk krigsideologi får etablera sig i ett demokratiskt land. När ska någon med ansvar förstå faran med att t.ex. lögner medvetet ingår i ideologin. Det ska varken uppmuntras eller tillåtas. Islam kan riva sönder framgångsrika fredliga samhällen, det finns facit på det.

 8. Sverige behöver bygga upp sina reserver igen. Kan man inte lagra koskit i lokalen? Bra för bönderna med nya lager i Växjö.

  1. ”Genusvetenskap”!

   Varför koskit?
   Skulle väl vare mer effektivt med grisskit!
   – men först måste väl lokalen ”saneras”!

   1. Vad är det egentligen för fel på svenskarna?Vi behöver ett krig.

 9. Ja, vi har tagit in sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vår välfärd!
  Vi bjuder sekten på vår sjukvård!
  Vi bjuder sekten på allt de begär!
  De får bygga stridsledningscentraler!
  Koranen säger att vi är deras fiender!
  Koranen säger att de ska ta över Världen!
  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?

 10. Politiker som går med på att moskén får byggas måste låsas in på livstid.
  Landsförräderi är ett hårt ord men ett byggnadslov till en moské måste betecknas som landsförräderi.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: