Stäng

Malmö söker en strateg för att jobba med kulturdriven utveckling i Malmö

ARBETSMARKNAD. ”I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Kulturförvaltningen i Malmö har ett av de mest spännande uppdragen i staden. Med Malmöborna i fokus stärker vi stadens attraktionskraft, främjar demokrati och delaktighet i samhällsutvecklingen samt bidrar till en mer hållbar stad. Vi verkar för att ge alla Malmöbor möjlighet till ett innehållsrikt liv som präglas av en känsla av samhörighet och sammanhang. Konst och kultur påverkar många aspekter av våra liv och är en sammanhållande kraft i strävan mot ett öppet och välkomnande samhälle. Som anställd på kulturförvaltningen har du förmånen att verka i en stad som sjuder av skaparglädje, påhittighet och upplevelser.

Kultur i Malmö gör skillnad!”

Läs fortsättningen på annonsen HÄR. Tänk på att sista ansökningsdagen är idag!

Bild från Jeander

-Pettersson ser att den enda floskel de glömt verkar vara ”människors lika värde”. Börjar de slarva? Men det är meriterande om du talar något av Malmös stora språk förutom svenska, exempelvis arabiska.

Slöseri med skattebetalarnas pengar har blivit en sport i Malmö och kommunen verkar närmast tävla om vem som kan bränna mest pengar på vettlösa sätt. Tidigare har vi sett en heltidsanställd skateboardsamordnare, att 49 influensers bjöds på semester i staden på skattebetalarnas kostnad. I Malmö arbetar 205 kommunala kommunikatörer, deras arbete är att informera om vad staden gör och styra medborgarnas bild av Malmö. Alltså inte kritiskt granska makthavarna utan bedriva propaganda åt politiker och tjänstemän och det är bara några få exempel.

Malmö går back över 16 miljoner per dag, det räcker tydligen inte åt politikerna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Malmö söker en strateg för att jobba med kulturdriven utveckling i Malmö

 1. Tänk så mycket strateger det finns på alla områden i Sverige,
  och ändå blir landet dummare o dummare.
  Sverige lider av en åkomma som kallas titelsjuka,!

 2. De anställer en nyutbildad med rätt partibok och därvid medföljande rätt värdegrund. Efter ett par år så har det blivit en grupp på 7-8 stycken likasinnade och naturligt ett otal rapporter, men ingen utveckling eller förbättring. ”Vi i Malmö arbetar oförtrutet på vårt utvecklingsprojekt.”

 3. Är det inte malmö som tar mina skattepengar?
  Varför klar ni er inte själva?
  Parasiter är ni …
  Ingen självkritik.
  Ponnsan
  AfS

 4. Det känns som det finns två Svenska folk i Sverige det ena består av sd anhängare och afs sympatisörer sen finns det ett folk som inte har en tillstymmelse till verklighets förankring.
  Dom ljuger lissmar kryper i sin egen skit för att framstå som goda fast dom egentligen är falska egenkära brakskitar.

 5. Malmö- kommunen -som har råd med allt!
  Att den går back över 5miljarder/år bekymrar inte S ledningen ett dugg.Pengarna kommer fr ”rika kommuner. M/S Svea tuffar allt närmare avgrunden.Arma land

  1. Speciellt matematik är dom dåliga på och det rimmar väl med Malmös gigantiska skatteunderskott.

 6. Malmö har redan klubbat 30 Mkr för World Pride tillsammans med Köpenhamn om ett år. Till vissa saker finns det alltid pengar. Man får hoppas att Köpenhamn har det goda omdömet att hoppa av.

 7. ja jösses Abzurdistans stora föredöme…🙄
  vad har det hittills oss skattebetalare och vad kommer det fortsätta kosta oss ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: