Grovt rån mot ”salong” i Hässelby

BROTTSLIGHET. Tre maskerade rånare har slagit till mot en salong i Hässelby, nordvästt om Stockholm. Med kniv och pistol hotade de till sig personliga tillhörigheter – och flydde mot tunnelbanestationen.

Polishelikopter Foto Kenny Lex CC-licens

Flera polispatruller, hundpatruller och en polishelikopter deltar i jakten efter rånarna. – De försvann till fots mot tunnelbanan. Sedan får vi se om det finns övervakningskameror om man ser någon springa ner i tunnelbanan. Vi pratar med spärrvakter och se ifall vi kommer vidare, säger Ewa Nilsson. Polisen vill inte uppge vad rånarna har fått med sig från salongen.

-Pettersson undrar vad detta är för ”salong”, det vanliga brukar väl kallas frisörsalong och rånad på personliga tillhörigheter? Vad är det, dyr klocka, armband???

Däremot inget signalement men det är inte förvånande.

Polisen

Enligt bloggarkivet levererar Hässelby gård som de flesta platser i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “Grovt rån mot ”salong” i Hässelby

  1. Allt beror på att folkhälsomyndigheten inte informerat ”gruppen” kriminella om social distansering och coronaviruset……

    …….hade de kriminella vetat om detta så hade de ju aldrig…….

    eller?

  2. Ja ”Sverige” har från att varit ”fantastiskt”,blivit ett Eldorado för all MENA´s kriminella avskum !
    För c:a en månad sedan sköts en av dessa ihjäl utanför Willys stora P-plats,i Hbg.
    Idag var de på nytt så dags för nästa brott,på samma ställe.En kvinna som var på väg att lämna platsen,blev hotad med ”pistolliknande föremål”. Därefter rånad på sin bil !!!
    Detta i en lien bonnhåla som ”Sundets Pärla”….

    • Snart i varje kvarter. Kamouflerade butiker mm skönhetssalonger …En i min kvarter som bestämt inte tål dagsljus. Hyresvärden är ovetande om det som pågår. Nej ,men de vågar inte bli utpekade som rasister.

  3. Det svenska språket har blivit fattigt om man jämför för ett par årtionden tillbaka. Konstigt att journalister och polisen anpassar sig efter de nysvenskar , så att ”rasister” inte får mer vatten på kvarn. Tror de att folket är dumma i huvudet?
    Rasisten i mig får en känsla att det är en massagesalong och stöldgodset kunde vara av den mindre dagsljusanpassade sorten.
    Knark? Guld? Sedelbuntar?

Kommentera