Två invandrare häktade för mord på invandrare

BROTTSLIGHET. På kvällen den 9 april sköts Nihad Merdanovic till döds, No Surrender MC Sweden har lagt upp en bild och ett de beklagar sorgen på sin Facebooksida, så man kan anta att herr Merdanovic hade någon slags koppling till No Surrender som inte är en mc-klubb utan sysslar med helt andra saker.

I går häktade jourdomstolen vid Norrköpings tingsrätt två män misstänkta för delaktighet i ett mord och ett försök till mord. Brottsmisstankarna avser händelsen då Nihad Merdanovic mördades och en annan man utsattes för mordförsök vid en snabbmatsrestaurang i Ingelsta, Norrköping sent på torsdagskvällen den 9 april.

Tingsrätten valde att häkta de båda männen i enlighet med åklagarens häktningsframställningar. Den ene mannen häktades för mord och försök till mord och den andre mannen för skyddande av brottsling, grovt brott.

– Polisen kraftsamlade direkt efter händelsen med stora resurser. Detta gjorde att två personer snabbt kunde gripas för inblandning i mordet och försöket till mord. Det är dessa två män som nu är häktade, förklarar kammaråklagare Anna Hjorth som leder förundersökningen vid Åklagarkammaren i Norrköping.

Den nu mördade Nihad Merdanovic bodde i en trappuppgång på Formaregatan i stadsdelen Hageby där en bomb exploderade i januari. Händelsen utreds som försök till mord alternativ allmänfarlig ödeläggelse.

Sprängningen i Norrköping är kopplad till ett dubbelmord i samma stad, en kraftig bomb i Linköping och en bomb i Örebro.

Om No Surrender på bloggen…

-Pettersson har inte så mycket att säga men kan nämna att

  • Christoffer, Valenzuela Cortes, är misstänkt för mord och mordförsök
  • Hardi Hussaini, är misstänkt för skyddande av brottsling, grovt brott
  • Sedan kan man undra om statsministern håller fast vid kalkylerna…
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Två invandrare häktade för mord på invandrare

    • Svar JA, vänsterextrema och liberala landsförrädare har inte alla hästar hemma !
      Detta märks tydligt och klart efter deras maktövertagande ödesåret 1968.

  1. Finns en tråd på Flashback om detta dåd och där spammar en del PK-troll tråden med att där ser ni det finns också Svenskar som är mördare och gängmedlemmar.

    Att ”Svenska” MC-gäng till 80-90% består av utlänningar (1-2 generationen) har fullständigt gått dom förbi.

  2. Sist jag såg ett ”mc gäng” var på internationella brottsofferdagen. Det var massa föreläsningar och det var en mc representant ett ”mc gäng” vars enda uppgift var att belysa brottsoffer utsatthet och sårbarhet. De hade en ljusmanifestation efteråt och tände ljus för att barn och kvinnor och män som blivit mördade och torterade och misshandlade och våldtagna och rånade etc…..

    Män som hade förlorat nära och kära……..

    män som hade döttrar – fruar – mammor som råkat illa ut som var brottsoffer

    män som hade söner – bröder – föräldrar som blivit rånade och utsatta för våld och sexuellt våld av lärare – idrottstränare etc.

    Män som själva är och varit ett brottsoffer på något sätt.

    Det bara berörde mig och jag grät av deras sorg och förtvivlan.

    De samlades i ett ”mc gäng” för att kunna läka och berätta och minnas.

  3. ÄGER någon i dagens ”MC gäng” ens en motorcykel?

    Eller kallas det för MC gäng istället för invandrargäng?

Kommentera