Varför är muslimer upprörda?


ISLAM. – Pettersson är inte statsepidemiolog eller gudsman, inte ens expert men jag funderar på om inte koranen är mycket värre än coronan, tänk om man kunde bekämpa islam som en pandemi.

Det började med att muslimerna ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

 • I de länder där muslimer är i minoritet är de upprörda, eftersom de påstår att de inte har några rättigheter.
 • I de länder där muslimer är i majoritet, så finns det absolut inga rättigheter.

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart, en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Visst det finns säkert bra muslimer, men frågan är varför de inte kämpar mot avarterna inom sin ideologi utan mot västvärldens system som visserligen inte är perfekta men långt bättre än vad koranen har att erbjuda.

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


18 responses to “Varför är muslimer upprörda?

 • Kungen

  Så fort det finns en muslim blir det problem.
  Titta hur det ser ut i muslimska länder.
  Muslimer kan inte leva ihop med andra.
  Islam är en sjukdom helt enkelt.

  Gilla

 • age

  Jag ser ingen annan lösning än ett inbördeskrig!
  Vi måste beväpna oss!
  Dessa texter i koranen är ett starkt förebud:

  Koranen. 9:123
  ” Make war on the infidels living in your neighborhood!”

  Koranen. 8:60
  ”Muslims must muster all weapons to terrorize infidels!”

  Hur är det med moskéerna, är det vapenförråd?
  Är de stridsledningscentraler i varje tätort?

  Är vi på väg att bli övermannade ”bakifrån”?

  Jag kan inte dölja min skräck.
  Min skräck är inte för egen del; Jag är så gammal
  att jag är snart borta.
  Mina barn och barnbarn är i tanken!

  Gillad av 1 person

 • Bajen666

  Alla religioner är trams och vidskepelser men islam är värst och påverkar människan mest negativt.

  Förbjud offentlig religion framförallt islam.

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson

   Bajen666, Islam är ta mig fan inte någon religion, det är en livsfarlig mördar-sekt !! Deras mål är att underkuva hela klotet.

   Jag delar age:s analys, vi måste förbereda oss på ett blodigt inbördeskrig !!

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Vad kan dom?
  Jag vet inget!

  Gilla

 • NALLEN

  Förbjud all RELIGION i det offentliga rummet, dom som har en tro och tillhör en RELIGION ska enbart få brukar den på sin egna TID, ingen annan som inte delar deras RELIGION ska verken behöva se eller höra andras utövande av sin religion på sin egna TID. Så förbjud svenska kyrkan att ha sina KLOCKRINGNING och förbjud MUSLIMERNA att ha sina böneutrop om detta gjordes så skulle många problem lösa sig själva.
  VARFÖR SKA ALLA DOM SOM INTE HAR NÅGON RELIGION BEHÖVA GÅ DAGLIGEN OCH SE OCH HÖRA ALLA MÄNNISKOR SOM UTÖVAR SIN RELIGION I DET OFFENTLIGA RUMMET.

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Tänk det är alltid krig i muslimska länder här importerar sossarna o mp dessa människor är rädd för mina barn barn risken är stor att kriget kommer till förut så fina Sverige inom en snar framtid…..

  Gillad av 1 person

 • Fjölet

  Flytta då härifrån?
  Det är mitt land också!!!
  man blir fråntagen sitt eget land av en flykting muslim!
  hur är det ens möjligt!!!
  Detta är så inåt helvete kränkande så det finns inte ord, och av en som inte vill följa lag och ordning

  Gillad av 1 person

  • age

   ”Fjölet”!

   Förlåt en med låg intelligens, men jag förstår inte vad
   de uppradade orden betyder!

   Vill du skriva ditt budskap med korta ord och i en ordning
   så att jag har möjlighet att tolka budskapet?

   Vem ska flytta på sig?
   ”Det är mitt land – också”!
   Vilket land land handlar meningen om?
   Vem äger Sverige mer än svenskarna i landet?
   Vilka har arbetat ett liv för att bygga upp välfärden
   i Sverige?
   => Vem äger välfärden i Sverige?
   Vilka har sett till att inte avla fler barn än vad landet
   kan föda upp och försörja?
   Är det kanske vi svenskar?
   Mina funderingar på din text sträcker sig mycket längre
   men jag är glad om jag får svar på dessa frågor.
   ”age”

   Gilla

   • Fjölet

    AGE
    Ja lyssnar du på intervjun, i reportaget, så får du reda på att Musli propagerar för att barn i skola har rättigheten att bära slöja oavsett förbud, och passar det inte så kan den svenska kvinnan flytta från Sverige.
    för att det är flyktings Musli kvinnans land också!!
    De må så vara
    men man ber inte svenskar att flytta bara för att muslimer tror att Islam står över svensk lag.
    sen får du tolka texten som du behagar

    Gilla

 • Olof.p

  Jag tycker Hagenbo har en poäng här.

  Gilla

 • Nicklas

  Upprörda över sina egna tillkortakommande skulle jag tippa på. I nuvarande coronakris hoppas jag verkligen att folk kommer till insikt om att Sverige inte längre kan vara hela världens socialkontor och att folk funderar över om det verkligen är nödvändigt att ha stora delar av våran produktion borta i Kina.

  Gillad av 1 person

 • Kristina

  De två kategorierna ”varsomhelstare” och ”någonstansare” beskriver, förenklat av mig, världsmedborgare och hemvisttrogna.
  Det finns en hel del att läsa om dessa två varianter av mänskligheten, men frågan ”vad händer när någonstansare bosätter sig hundratals mil från sitt ursprungliga någonstans?” verkar nästan ingen vilja ställa.

  Gillad av 1 person

 • Lellego

  För addera till hela bilden…..
  Sedan slängs det sten på myndighetspersonerna som anländer till deras bostadsområden. Ambulanspersonal, polis och brandmän ses som företrädare för den stat de inte litar på.
  Men nu duger det tydligen…..

  Gillad av 1 person

 • ruben

  Ja, man hoppas myndigheterna vaknar. Muslimer hoppas ofta på död och lidande för ickemuslimer utom när de tror att de otrogna är till större fördel levande. Kan folks hat p.g.a. etnicitet bekräftas och t.o.m. gödas av en religion, undrar man vilken Gud den religionen tillber. Myndigheterna måste tänka till och bli lyhörda för vad, som sägs och görs i Islams namn och vad konsekvenserna blir i ett demokratiskt samhälle.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: