Lathund för skattefinansierade public service

GOTT OCH BLANDAT. Jonas WE Andersson, Etablissemanget har gjort en lathund för det med 8.500 miljoner skattefinansierade SVT och Sveriges Radio, det vill säga det ”opartiska och sakliga” public service. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Lathund för skattefinansierade public service

  1. Till O B T.
    Svarta sektorn är stor i ex restaurangbranchen (genererar ingen skatt) med många utländska arbetare ink svart arbetskraft (utnyttjanden).

    Uvell.se har redan nagelfarit vården och procenten med utländsk bakgrund (utomeuropeisk) och det står klart att vården inte räddas av invandrare (generellt) utan snarare belastas av utländska medborgare.

    Att en svart man? skulle kunna hjälp en vit är väl inget märkligt men vad har det med hur mkt invandring vi ska ha? Danska forskare har f ö redogjort data för att empati är mindre förekommande i vissa invandrargrupper (utomeuropeiska). Ser vi också till våldtäktastatistik, våldsbrott eller om du besöker ett svenskt fängelse så är invandrare (utomeuropeiska) överrepresenterade.

    Jag har f ö lämnat Folktandvården eftersom den är överbelastad med ”papperslösa”, ”nyligen anlända” och klart det jobbar tandläkare där som pratar ex arabiska..det blir liksom så efter den politik som förs.

    Kvinnan i kassan heter nog Kristina utslaget på befolkningen i stort.

    Nu grasserar Covid-19 och ekonomin och de sociala förhållandena i Sverige sätt på prov. Intet ont som för något gott med sig för allt snömos du presenterar kommer visa sig vara odemokratiskt p g a att samhällsförändringar som stor invandring ska beredas grundligt och det har inte gjorts. Det är brottsligt göra så av politikerna, blå som röda.
    Nu kommer vi se följderna klarare av invandring i stor skala, onödig, överkostsam, procentuellt övermäktig ett land på eg 8 miljoner. Invandring som jag eg inte ens vill kalla invandring då den förts lättvindigt och utan analys, mer då en låt gå-mentalitet som passar postmarxister. Du trollar eller lever på mantran från korrupta politiker.

  2. Kollat Aktuellt igår kväll 2100
    Jag tittat ca.19 minuter, fanns inte en enda man som var med framför kameran.
    Undrar myndigheterna varför behövs det en ny avdelning för att bekämpa växande antifeminism så borde de först kolla hur våra Public Service trycker mannen åt sidan.

    • Jag tittar inte på SVT1:s eller TV4:s CORONA TV.
      Det har inte sänts några nyheter på dessa kanaler på tre ( 3 ) månader.

  3. @ O B T
    OhMyGod, Om du tror att Pettersson och hans följare inte värdesätter folk som hjälper, stöder och arbetar i Sverige, oavsett deras hudfärg och var de kommer ifrån, då är du ett troll.. Inte ett dumt troll utan bra och godhjärtat.
    – Alla som bidrar hjälper varandra speciellt i dessa svåra tider. Även de som är dåliga och fascister gör sitt bästa.

  4. De flesta av oss använder inte längre uttrycket ”Public service”. I stället används Statsmedia som bättre speglar vad vi har att göra med. Egentligen bör det även omfatta tidningar som åtnjuter statligt stöd (presstöd).

    • Inte ens Statsmedia speglar verkligheten enligt mig, jag använder enbart ordet Regimmedia nuförtiden.

Kommentera