Gud hjälpe oss – måtte inte Löfven få corona!

INSÄNDARE. Inte för att han står högt i kurs i min värld. Men blir han som Boris Johnsson drabbad, så tas hans jobb över av Morgan Johansson! Gudsigförbarme oss från det hemska ödet. Löfvens tröga beslutsfattande, hans brist på politisk framsynthet, hans svikna önskedrömslöften och eländiga retorik bromsar ändå hans omgivnings glupande makthunger. Inte minst Morgan Johanssons.

Morgan Johansson (S) är reserv för statsminister Stefan Löfven (S).

Efter Tsunamikatastrofen 2004 stod det i blixtbelysning klart hur eländigt dålig den svenska krisberedskapen var. Ansvariga ministrar stod som av räven para-lyserade höns eller flydde in i hönshusets otillkom-lighet. 2006 inrättade därför den moderata regeringen en särskild krishanteringsfunktion inom regerings-kansliet. Den bestod av 40 specialister och gavs en budget på 30 miljoner kronor. Det första Löfven och Ygeman gjorde efter maktövertagandet var att lägga ner denna grupp. Ygeman menade att gamla tiders lager av viktiga förnödenheter etc byggde på föråldrat tänkande från kalla krigets dagar. Snabbt fördes också krisberedskapen över till Justitiedepartementet. Ansvariga för denna statliga kärnverksamhet om folkets trygghet fick alltså Morgan Johansson och Anders Ygeman. Det gjorde knappast saken bättre. Särskilt inte sedan de utsett den beryktade Dan Eliasson som chef för MSB. Där man nu mest ägnar sig åt att stödja feministregeringens genusfrågor.

När så Coronapandemins effekter får även dem att inse att deras krispolitik varit helt förödande – då begär de ökad makt för att över huvudet på riksdagen kunna reparera sina egna misstag! Utan krångligt tjafsande med folkets valda representanter. Som numera består endast av 55 delegater från Stockholm. Så fungerar en demokratur i skydd av en falsk demokrati. Vi har ju ingen Författningsdomstol i Sverige. Istället ett Lagråd som lätt körs över av politikerna och ett uråldrigt konstitutionsutskott som är drabbat av galna KU-sjukan.

Det är på ren svenska för djävligt!

Rolf Malm

Ps. Det gör mig än mer motiverad att skriva färdigt min bok ” Sverige 2084”. En bok om hur jag tror efter-världen kommer att beskriva Sveriges långa väg mot ättestupan. Hjälp mig genom produktionsbidrag till Swish 0722 – 84 70 52. Stort tack till er som hörsammat min bön med uppmuntrande tillrop och ekonomisk hjälp. Bokens inledande kapitel finns att läsa i tidigare krönika här på Petterssons.

16 thoughts on “Gud hjälpe oss – måtte inte Löfven få corona!

  1. Rolf!
    Har inte swish-appen i mobilen och vill inte installera den heller. Ge mig ett kontonummer så sätter vi in pengar till dej!
    Anita och Bernt

  2. Hur kan det vara möjligt att Finland och Norge har under 100 döda, medan ”Sverige” har nästan 700???

    • Det är fullt möjligt, eftersom den verkliga expertisen är utestängd av maktens herrar. Möjligtvis p.g.a avsaknad av partibok.

    • Jo hela världen tycker tydligen enligt Svensk media att vi har gjort rätt.
      Tänk att vi alltid gör rätt sen att resten av världen inte tycker det tycker media inte spelar någon roll.

  3. käpphästar, genus, HBTQ, varmkorv, svenska kyrkan och en efterbliven statsminister skriver:

    Det är bättre att ”han” får en spark i stjärten.

  4. Till sign ”Kurt”
    Du verkar ha blandat hej villt, normala begrepp med det onormala!
    Har du bara glömt att ta din medicin i dag eller än du kroniskt korkad och primitiv?
    Vad är t.ex. ”en swish-hora”? Du kallar en MAN för ”hora”??
    Hur många minuters svenska har du läst, en minut eller två sekunder?
    Eller kanske t.o.m. en hel termin och där inget vettigt fastnade i din arma skalle.

    Betr. välståndet i Sverige, så är det vi svenskar som genom hårt arbete har skapat detta. Ingen annan -och då är det mest troligt att du av förklarliga skäl här är helt utesluten! (Jag misstänker starkt att du inte har bidragit med värst mycket)
    Vi var en gång ett homogent folk, med en av världens högsta levnadsstandard.
    I dag ett splittrat, utarmat och till bristningsgränsen utnyttjat folk med en levnadsstandard som halkat lång ner på världslistan!
    Att rädda Sverige blir svårt, det är mycket att göra, men med enighet och åter hårt arbete så kan det gå.

  5. Även med ett Sverige helt rensat från sosseohyran, krävs ca 20 års intensivt utrensningsarbete, för att bli av med politiskt tillsatta ”experter”, i våra myndigheter.
    Med dagens facit, för ögonen, är riksrätt ett medborgerligt krav gentemot de ansvariga.
    Den systematiska ”avlivningen”av våra äldre, gick att förutse, om man besitter minsta tankeförmåga. Ett ofattligt kriminellt agerande från ansvariga.

    • Boken ”Betongväldet” rekommenderas. Avslöjar hur otroligt (S) har manipulerat och skaffat avgörande inflytande i HELA SAMHÄLLET!

      Svenska Kyrkan, fackföreningar, bildningsförbund, myndigheter, byråkratin, tjänstemän, media, rubbet!

      ”Demokratin” är ett spel för galleriet! Inget annat! ALLT går ut på att
      sossarna ska bestämma ALLTING!

  6. Fan kurre gå i bräschen skänk allt du har till bobo och hans familj, va en nyttig dum idiot.

Kommentera