Ett diskriminerande gym

Är du sugen att börja träna på gym? Vänd dig då inte till Starkare Crossfit i Mölnlycke, för där gör man skillnad på människor.

Samnytt tar upp ett fall med en man som fick jobb som instruktör på gymmet, ett jobb som rann honom ur näven när ägarinnan fick reda på att han inte tycker som hon.

Ägarinnan säger i ett samtal med Samnytt att hon inte gillar när anställda går ut med politiska åsikter utanför arbetet (observera utanför arbetet), något som hon själv gör utan att skämmas. Nu kan man ana att mannens politiska sympatier låg honom i fatet, inte politiska åsikter generellt. Mannen har nämligen uttryckt sympatier för Sverigedemokraterna i sociala medier. Ett parti som ägarinnan bevisligen ogillar och därav ogillar hon också att mannen i fråga arbetar på hennes gym. Ett tips är att hennes politiska hemvist ligger någonstans till vänster, men det kanske är förutfattade meningar.

Nu vill jag inte göra reklam för någon som missförstått en av demokratins grundpelare, men det här formuläret finns på gymmets webbsida. Vore det inte höjden av humor om 30 personer från SD:s olika förbund anmälde sig till detta och ägarinnan fick kännedom om deras politiska hemvist först efter att de tränat gratis i tre veckor.

 

15 thoughts on “Ett diskriminerande gym

  1. alla gym fungerar på samma sätt det gäller att lura på dom ett årskort och gömma pengarna .. det är ju så attndet är jobbigt att gå på gymmet men har man betalt då käner man sig tvungen att gå trots att det är svetigt ..
    om msn gör som ovan tre veckor frit ja då komer dom kanske 2 och en halv vecka. ja sen står dom där maed hyra dragmaskiner dom skal amorteras
    hur slutar det tro

  2. det var idiotena i Göteborg . gör inget dom hräver din egen grop och kommer inte att komma ur den
    det är ju så att detta gym måste ha ett antal kunder för att betala hyran . öppna ett eget gym för att driva ett måste man ha en kunskapsbas och den är inte politisk

  3. Så fungerar det i en diktatur där en mångkulturälskande vänsterextremism styr !

  4. Kollade just på Aktuellt. Man börjar prata om svenska kyrkan och corona. Men Svenska Kyrkan finns inte längre, den är ju den Islamiska Kyrkan. Och sen sitter ”satan själv” eller rättare sagt antikrist själv i form av tysken Antje Jackelén, vår s.k. ärkebiskop, i SVT och ges utrymme i lögn media. Kan bara sluta på ett sätt. Det kommer att gå riktigt dåligt för Sverige

  5. Vad betyder värdegrund egentligen, det är ett påhitt av dom som inte kan någonting. Det har ingenting att göra med verkligheten eller yrkeskunskap, det är mer något för sådana som lever på andra. Att någon vet hur man ska göra något och har kunskapen, det förbises av något som heter värdegrund.

    Om värdegrund / genus och allt annat skit ska ses som en merit, då är nog landet helt fel ute. Då tar det inte många år innan vi är ett förlorat land, vart tar kunskapen vägen om inte utomlands. Vad har vi då kvar i landet, valboskap och genustänkande med värdegrund och noll kunskap ?

  6. Jag hoppas att dom går i konkurs……..
    Det är dom verkligen värda. Expomedlemmar får väl träna gratis där

  7. Jaha, det var en hona igen 🙂 Hahaha. Vilken fjant. PK-gymmet…vem vill gå till ett sådant.

    • Den som vill träna gratis i tre veckor och sedan skriva att han aldrig skulle betala ett öre till en firma som diskriminerar folk efter politiska åsikter eller fritidsaktiviteter

Kommentera