En skattefinansierad rasist


Tobias Hübinette, född Sam Dol Lee i Sydkorea torde vara en av de mest hatiska personerna i landet, dessutom försörjd med skattepengar. Hübinette är forskare, föreläsare och skribent i frågor som rör ras, vithet, svenskhet och minoriteter, adoption och adopterade för 3,9 miljoner i skattebidrag från den vite mannen.

Tobias verkar vara sjuk, industrimannen Carl Steen som han nämner köpte Getinge 1935 och drev det till 1957. Om han var högerextremist eller inte är knappast relevant för dem som blir sjuka i corona och kanske räddas av en respirator tillverkad i Solna/Stockholmm av Getinge AB.

-Pettersson undrar varför inte Tobias Hübinette, tidigare Karlsson, inte är åtalad för hets mot folkgrupp eller inspärrad på det som tidigare kallades dårhus tillsammans med dem som gett honom 3,9 miljoner i skattebidrag för att hata vita…

Om Tobias Hübinette på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


18 responses to “En skattefinansierad rasist

 • Fyllfinnen

  Den största rasisten är hen själv, vad jag minns från skoltiden var att det finns en ras som heter homo sapiens. Sedan att det finns olika kulörer på rasen, även olika kulturer och beroende på vart man bor

  Så varför är hen rasforskare egentligen, vill hen bli en ny Dr Mengele ? Är det hens idol denne Mengele ?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Går att packa ihop sina prylar och flytta från Sverige om det inte passar, till exempelvis Sydkorea som fortfarande existerar !

  Gilla

 • Ståfräs

  Verkar inte tycka det är så kul att vara gul.

  Gillad av 1 person

 • drutten och genus

  Forskare? Skulle inte tro det. Det var inga dåliga skitämnen som räknades upp. Forskar gör man i naturvetenskaperna och medicin.

  forskare, föreläsare och skribent i frågor som rör ras, vithet, svenskhet och minoriteter, adoption

  Hahahaha

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Tobias Hübinette letar febrilt efter anledningar att enkelspårigt uttrycka sitt missnöje och hat mot utvalda individer och grupper som utgör delar av hela samhällets befolkning. Hans hat och förakt slår blint i alla tänkbara och otänkbara riktningar.

  Jag skulle kunna misstänka att Tobias Hübinette med sitt storhetsvansinne är fullt kapabel att starta en hatstorm mot både justitieminister Morgan Johansson (S) samt hela LO-facket bara av skälet att de missat ta med honom själv på listan över …

  ”Dom som får Sverige att fungera”

  Gilla

 • Thomas Tvivla'r

  Tobias Hübinette, född Sam Dol Lee i Sydkorea har en inre konflikt för att ‘Sydkorea’ eller sydkoreanska samhället bortadopterade honom.
  Han bär ett hat från barndomen m e n han tar ut det på svenskar.

  Förslagsvis tar han sina ismer och hat mot Sverige och omvandlar det till konstruktiv energi. Varför inte försöka återskapa kontakten med Sydkorea och sina rötter. Försonas och flytta dit. Han kommer annars hamna på rejäl slagsida p g a den missriktade energi han kastar ut. Han är väldigt hatisk. Rentav mentalt instabil och bör söka hjälp och bearbeta sin barndom.
  Försonas med sitt ursprung och ursprungssamhälle.

  Gillad av 1 person

 • ss

  Tyvärr är det adoptivföräldrarna som skapat till en viss del personligheten.
  Många adopterade mår psykiskt dåligt. Förmodligen det som snurra runt i huvudet på stackaren. Komplex varför han blev bortlämnad.

  Gilla

 • Stefan SH

  Som några då och då uppmärksammar här på bloggen:
  ”Det är inte det som räknas vad som sägs och skrivs utan att vem som gör det..”

  Sverige, Sverige bästaland!

  Gilla

 • Kungen

  Han kan åka hem till sydkorea och bedriva sin forskning där. Varför är han i Sverige ???

  Gilla

  • Ruth Magnusson (@MagnussonRuth)

   Adoptioner kan vara lite vanskliga.
   Försökte han inte ta livet av sin flickvän också, eller blandar jag ihop honom med någon annan?

   Gilla

   • compulsoryunion

    Insinuerade väl själv att hen hade mördat Anders Gustavsson och kapat av handen pga att Anders lajvade skinnskalle, när hen hotade oliktänkande på Universitetet?
    Rättspsykiatrisk undersökning vore mer lämpligt än mångmiljonbidrag till tok-ninja med kniv?

    Gilla

  • JonasS

   Där har vi en äkta rasist!!

   Gilla

 • age

  Finns kanske någon psykolog som kan lista ut vad som är
  fel i huvudet på en individ av denna sort?

  Gilla

 • whatthefeng

  Så han påstår att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan samt att den vita rasens västerland ska gå under i blod och lidande.

  Jag anser att han är dårskapen personifierad. Och dessutom finansierad av skattebetalarna.

  Hade jag varit adoptivförälder till honom så skulle han fått en jävla käftsmäll varje gång han befanns sig inom knockoutavstånd.

  Att man aldrig kan läsa om hans adoptivföräldrars åsikt i det hela får mig att undra.

  Själv skulle jag ställt upp i ‘Malou Efter tio’ och bett det Svenska folket om ursäkt.

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Han rotar på och gräver för att hitta gamla och nya ” högextrema”.Han tror sig komma med scoop ,men det är oftast bara gammal skåpmat.Herr Hubinette letar förtvivlat efter ” rasister”i alla vrår och garderober.Jag tycker att han ska se sig i spegeln först. Där kommer han att få se en riktig bitter och sur rasist som uppenbarligen har problem med sitt själsliga välbefinnande och med den vita rasen.

  Gilla

 • Mm

  Har inte adoptivföräldrarna ett ansvar för hur de uppfostrar sina falska ättelägg. Han måste väl haft ett helvete om de, fake föräldrarna som tog hit honom misslyckats så kapitalt med det hatande barnet. Borde inte vara tillåtet med adoptioner, det kan säkert de röda ordna med .

  Gilla

 • SVENSK

  En Utvisning till hemlandet, så kanske han blir lite tystare och ödmjukare!?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: