Danmarks ex-statsminister, vi borde gjort som Sverige


PANDEMI. Danmarks förre statsminister Lars Løkke Rasmussen är osäker på om den danska strategin för att stoppa coronavirusets spridning i landet är den rätta. Det skriver han i en debattartikel i tidningen Berlingske.

Lars Løkke Rasmussen tidigare statsminister och partiledare för Venstre (liberal) CC-licens. 

Han är nämligen orolig över vad som kan hända om det danska samhället inte återgår till det normala snart, med ett ekonomiskt bakslag som enligt Rasmussen skulle få finanskrisen 2008 att likna ”ett skvalp i badkaret”.

I ställt sneglar han mot de lättare åtgärder som Sverige har vidtagit. ”Kanske borde vi istället lita på danskarna, som man i Sverige vågar lita på svenskarna”, skriver Lars Løkke Rasmussen.

-Pettersson hoppas han har rätt, om några månader vet vi…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


8 responses to “Danmarks ex-statsminister, vi borde gjort som Sverige

 • Peter Andersson

  Hade inte Stockholm och Malmö varit inblandade i det här med eget ansvar hade det kanske gått vägen , men något eget ansvar har väl inte visats i Stockholm.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Många tummar ner för inlägget, Sverige bäst igen !
  Helt ok men det var bara ironi.
  Ger personligen inte dyft för dagens Sverige som på grund av ett vidrigt landsförräderi befinner sig i ett mångkulturellt och kriminellt träsk som en icke kristen religion inom kort kommer att ta över.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Sverige bäst IGEN !!!!!!!!

  Gilla

 • drutten och genus

  Men 50% som jobbar på äldreboenden kommer från s.k. annat land och i förorten är smittan störst alltså låter stat o kommun mörda äldre som inte skulle drabbas.

  Citat från youtube

  Gilla

 • SVENSK

  En som har mer rätt är väl partiledaren Mads Palsvig, vad jag kan förstå, han vet vad som pågår och har själv arbetat flera år inom relevanta företag som banker mm.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Absurdistans Regim har coronatragedin att dölja all annan sjukdom i.
  Man kan nästan tro att dom samverkat med labbet i kina.

  Gilla

 • Tore

  Finns en anledning till att han är Danmarks före detta statsminister.

  Gilla

 • centurion

  Att bo granne med Absurdistan kan tydligen fördärva omdömet. Men ett tips till de som tvekar inför sitt vägval, oavsett om det gäller Corona eller något annat : Studera det svenska betéendet, våra prioriteringar och våra lösningar noggrant. Gör sedan helt tvärtom, så blir det säkert en bra strategi ! Och glöm inte att Sverige är hela världens skräckexempel, på de allra flesta områden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: