20-tal personer i slagsmål – en knivhuggen, flera skadade

BROTTSLIGHET. Polisen har påträffat tre skadade personer efter larm om att ett 20-tal ungdomar slagits i närheten av Upplands Väsby station, norr om Stockholm.

Polisen larmades om bråket vid 23-tiden. En förundersökning om försök till mord är inledd. Polisen har en stor insats i Väsby. Skadeläget för den förmodat knivhuggne är okänt.

Polisen vill inte kommentera om någon har gripits.

-Pettersson säger närkontakt och knivar, det är Sveriges framtid…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “20-tal personer i slagsmål – en knivhuggen, flera skadade

  1. Lås in alla dessa etniska infödda äkta svenskar som bara busar !
    Tänk vad chockade alla importerade och lönsamma raketforskare ska vara över detta barbariska beteende från äkta svenskar.
    Eller hur G.W ?

  2. Likhet mellan vargar och gruppvåldtäktsmännen är att ”svenska” myndigheter planterar in båda i Sverige. Myndigheter är problemet, när vi förbjuder dem att ta vår egendom och plantera in invasiva arter med våra pengar, kan vi få det lugnt igen.

    • Helt riktigt. De så kallade myndigheterna är problemet. Aktivistiska fjantar som borde läggas ner. Kan de inte skaffa riktiga jobb de som jobbar på dessa politiserade skämtanläggningar?

Kommentera