Ska ett virus styra vår invandringspolitik?

INVANDRING. Ulf Bjereld, född 1957 i Båstad, är professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet samt sedan 2015 ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet, de som tidigare hette Sveriges kristna socialdemokraters förbund – Broderskapsrörelsen men ändrade namn för att blidka en annan ideologi. Bjereld är också adjungerad ledamot av Socialdemokraternas verkställande utskott.

Ulf Bjereld. pressbild socialdemokraterna

-Pettersson säger att Ulf Bjereld är en man som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Han har hela tiden velat att afghaner och andra ska få stanna, men nu skyller han på coronakrisen. Överenskommelsen var att de afghaner som klarade gymnasiet och skaffade ett heltidsjobb utan bidrag skulle få stanna. Punkt.

Tycker Ulf Bjereld att ett virus ska styra vår invandringspolitik? 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Ska ett virus styra vår invandringspolitik?

  1. De kristna som idag bjuder in kryper för och slickar Musses fötter lär bli ett huvud kortare den dagen Islam styr Folkhemmet eftersom kristna är muslimernas fiende nummer 1 !!!!
    ”Tänkte inte på det”
    Inget ont som inte har något gott med sig.

  2. Blanda inte in oss skattebetalare i andras försörjningsansvar. Skatterna är redan på tok för höga. Det är ju inte riktigt klokt att regeringen vill särbehandla andra okända människor på bekostnad av landets befolkning. Är det ens lagligt? Den, som vill hjälpa dem med ekonomin får göra det privat hur mycket de vill, jag tror ingen kommer att hindra dem.

  3. Islamisten Ulf Bjereld… Vad han går i gång på får vi nog leta i koranen efter. Undrar vad han får för tjänst när Sverige är ett kalifat?

  4. smyg in så mycket ni kan menas vi har corona, vi lär ju absolut inte märka ett skit om de så kommer 1 miljon nya.!!!!
    varför smyger de in sånt här när vi har en sjukvårds kris,
    har de inget alls över till den svenska befolkningen, de är helt fanatiska!!

  5. Man måste ha något allvarligt fel i huvudet om man vill att ensamkommande flyktingbedragare ska få stanna.
    Han har säkert barn troligtvis är brevbäraren pappa men har man inga tankar på hur sin familj drabbas av massinvandringen.
    Vill man ha sin dotter våldtagen och mördad, och sonen rånad och pissad i munnen.

  6. Sverige växer inte din fåntratt (Ulf Bjereld) befolkningen med bidragsanalfabeter och kriminella Afghaner kanske växer men inte landet.

    Socialliberaler och miljökommunister blev vårt fall…R.I.P Sverige.

  7. Det är gällande lagar som ska styra asylpolitiken.
    De som fått avslag ska givetvis utvisas. Sedan får vi sluta ta in folk utan asylskäl.
    Vi har inte ens plats för den lilla grupp som har asylskäl.
    Professor Bjereld borde börja använda hjärnan innan han öppnar munnen och sluta använda den del han nu tar beslut med. En akademiker borde förstå detta eller sparkas.

  8. Klart att inte ett virus ska styra Sveriges invandringspolitik utan sunt förnuft vilket Ulf Bjereld saknar totalt.

  9. Självklart, nya bidragstagare är prioriterat
    i landet ”tvärtom ”. Arma land

  10. Möjligen kunde vi behållit fem stycken men då är motkravet
    att denne landsförrädare får indraget medborgarskap och
    en fot i baken ut till ett Mena land!

    Ibland undrar man om Sossarna har förlorat vettet helt,
    tror han att han kommer att stå högre inför Islam ju mer
    han fjäskar för denna sekt? Det kan han glömma,
    kryperi inför Islam belönas inte med mindre än att han
    konverterar till Islam, fast det har han kanske redan gjort?

  11. Dagens bevis på misstaget att lägga ner mentalsjukhusen i Sverige. Nu skulle dom behövts mer än någonsin.

  12. Vi som inte vill ha några kvar ska väl inte behöva betala för något vi inte vill ha, ungefär som att man går över till grannen och tvingar på honom en trasig dammsugare och kräver betalt av grannen också. Låt hans familj få försörja dom han vill ha kvar, svårare än så kan det väl inte vara. Jag är helt säker på att kravet att dom ska få stanna försvinner illa kvickt om familjen ska betala

  13. Jag är inte kristen, men gud hjälpe detta arma land som heter Sverige och som är i fritt fall på grund av våra politiker och byråkrater.
    Sossarnas mantra, allt åt alla och skit i infödda Svenskar.

  14. Den sk gymnasirlagen var ju fel från första början. Hur tänker de politiker som tror att det är en bra idé att ta in tusentals unga män utan asylskäl? Dessa män kommer ju, när de politiskt korrekta inte längre mäktar med att hålla dem i handen och bära fram dem i allt de gör, cementeras i ett utanförskap här i Sverige. Svårigheter med såväl utbildning, jobb, språk, boende, tjejer, försörjning, kulturella skillnader…… Detta är en typisk ”kejsaren är naken”- situation. Alla förstår egentligen att det inte är någon bra idé att dels snedvrida könsfördelningen så extremt i denna åldersgrupp, dels lägga enorma summor pengar på detta. Alla förstår det, men många spelar med i charaden för att de inte vågar vara annat än pk. Sorgligt……

  15. Jag tycker inte att man ska stoppa dem som flyr av risk för liv och lem. Men, har man lyckats fly från sitt eget land till ett annat land så är inte risken längre överhängande. Därför anser jag att Sverige inte ska tillåta eller uppmuntra folk från Långtbortistan att söka asyl utan bara acceptera asylansökningar från medborgare i grannländer.

    Hur svårt ska det vara att begripa enkla saker?

  16. Ytterligare en ärthjärna som inte fattar att det går inte att ta hit analfabeter och få dessa att jobba på hederligt .

  17. Religiösa fanatiker ska inte ha ett jävla dugg att säga till om inom politik. Finns inget som har förtryck folk mer än just religion, så håll skiten för er själva…

Kommentera