I den grymmaste av månader kan HD dö

MEDIA. ”På HD/Sydsvenskan korttidspermitteras nu nästan alla anställda i tre månader. Annonstappet svider och de långvariga konsekvenserna är osäkra.” De är nervösa nu när Helsingør Dagblad på andra sidan Öresund lägger ner om de inte hittar en köpare innan 30 april.

Helsingörs Dagblad hotas med nedläggning

HD/Sydsvenskan har all anledning att vara nervösa, i många år har de förolämpat en stor del av sin egen marknad. De personerna har säkert sagt upp sina prenumerationer och de som är egna företagare har valt att annonsera i andra medier än HD/Sydsvenskan.

Mary Agnes rapporterar att Sydsvenskan / Helsingborgs dagblad inte med ett ord nämnt att de köpts till 20% av Jyllandsposten / Ekstrabladet i Danmark. Stämmer det borde det vara ett fall framåt för journalistiken om nu ägarna har synpunkter på den.

-Pettersson säger att som man bäddar får man ligga och det gäller även journalister och media.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “I den grymmaste av månader kan HD dö

  1. Det är säkert för att många Skåningar röstar SD som
    vi drabbats mindre av Corona viruset?

  2. Då slipper man läsa Lögnelius & Co:s dagliga lögner.
    Det enda man kastar ögonen på är väl nyheter om det är någon bortsprungen katt eller hund i trakten, givetvis med Adblock aktiverad.
    I övrigt en riktig skittidning.

  3. Bra, jag gråter inga tårar detta är en bransch som gärna får bantas till i alla fall hälften.

    Politisk korrekta tidningar sår bara splitt i befolkningen och rapporterar inte verkligheten och sanningen till alla utan endast för ett fåtal får/följare.

  4. MSM tidningsdöden är bara i sin linda. Så går det när man år efter år döljer och vinklar nyheter och skriver oändligt tröttsamma vänstermarinerade pk krönikor. Folket är trötta på skiten och med all rätt.

  5. Detta förtjänar en whisky till kaffet. En slasktidning till bingen, långsamt självmord att inte känna av vart vinden blåser utan förolämpa läsarna
    få saknar asylsvenskan

  6. Flera hundra miljoner i presstöd och mera därtill. Fattar inte chefredaktörer att vi inte är intresserade av deras förljugna nyheter?
    Bidra alternativ media med några miljoner och återställ landet om det nu är möjligt.

  7. Felet med de socialistiska skitblaskorna är att i stället för journalister,har de nu enbart propagandister…och det i en mångfald.
    Hade de dessutom rensat bort de värsta av båda kön,och insett att läsarna inte enbart är intresserade av opera.museum,gallerier.
    Utan även av lokala nyheter !
    Så kan det gå när dårskap får styra likt Abzurdien….

Kommentera