Det går att utvisa snabbt…

BROTTSLIGHET. En man greps i Karlskrona i måndags på nordisk arresteringsorder, och ärendet har hanterats av Säpo. Nu har mannen överlämnats från Sverige. Det var i måndags morse som mannen greps i Karlskrona. Gripandet var på så kallad nordisk arresteringsorder och Säkerhetspolisen har varit inkopplade i ärendet, skriver SVT

Pressbild Säpo

Mannen har nu överlämnats till ett annat land, men kammaråklagare Hans-Jörgen Hanström på Riksenheten för säkerhetsmål, vill inte uppge vilket grannland det är som begärt den gripne överlämnad. Han hänvisar till förundersökningssekretessen.

-Pettersson noterar att det går ibland. Mannen greps i måndags och är redan utvisad och överlämnat, och vi kan anta att det är en misstänkt muslimsk terrorist eftersom Säpo är inblandat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Det går att utvisa snabbt…

  1. Väst ger åtskilliga miljarder i bistånd till de länder folk säger sig ha flytt från. När dessa länder vägrar ta emot utvisade, borde vi ha detta som påtryckningsmedel. Verkar inte som våra pk politiker inte vill verkställa utvisningarna.
    Ofta yrkar åklagarna inte ens på utvisning vid grova brott.
    Gärningsmännen anses offer, istället för de verkliga offren.

  2. Det blir dyrt om vi ska slänga ut dom en och en. Varför bara inte släppa in dom? Det blir billigare så.

  3. Eftersom utvisningen gick så fort tror jag att det var en norrman, dansk eller finländare!

    • Homofober är väl 99,99% av muslimerna….offentligt i alla fall småpojkar går bra bakom stängda dörrar har jag hört..:-)

  4. Har fått nya grannar, en med hyckle och en med skägg, bara det inte har nåt samband med detta gripandet…-)

    Har bott här i 25 år och klarat mig tills nu…häromdagen hällde stolpskottet ut klorin/blekmedel i hela trappan…luktade väl för mycket fläskstek ifrån min lägenhet…hehe.

Kommentera