Hot och våld vardag för personal i sporthallar

BROTTSLIGHET. De är anställda för att ta hand om stadens idrottshallar. I stället får de agera dörrvakter och hantera allt från stenkastning till knivslagsmål. Nu utreds kameraövervakning för att få stopp på den hotfulla arbetsmiljön. – Man känner sig helt ensam, säger Halder, 27, till Göteborgs-Posten

Tyvärr fortsätter historien bakom betalvägg, men Pettersson gissar att det är värst i de så kallade utsatta områdena och att vi får vara glada så länge inte stadens idrottshallar brinner som bilar i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Hot och våld vardag för personal i sporthallar

  1. Samhällsarkitekternas frukter skördas av personalen i sporthallarna, som även betalar skatter för samhällsarkitekterna och deras verksamhet. Jag misstänker att mörkertalet kan vara jättehögt.

  2. Den svenska mångkulturella tryggheten bara ökar och svenska folkets förtroende för Steffe och S växer !!!!!!!!!!

  3. Vad är det som händer ? På min tid fanns det också personal på simhallen som var anställda för att hålla koll på ordningen och att man tvättade sig ordentligt innan man hoppade i vattnet. De bedrev även simundervisning och bemannade fiket.
    Men aldrig att de behövde agera säpo-vakter eller att de behövde bekämpa terrorister eller pedofiler. Organiserad brottslighet eller klan-krig var ej heller något man behövde tampas med. Knivar, skjutvapen, bomber eller frätande syra var heller inget man hört talas om.
    Mina nostalgiska minnen utspelade sig ju på 60-och70-talet, men det kanske inträffade något på 2000-talet som kullkastade sörgårds-idyllen…?

  4. Dom nya anslagen till pressen gör väl inte att man upplyser
    om vem som håller på med sådana dumheter? Nej tänkte
    väl det, dom nya anslagen är till för att dom ska berätta
    ännu mindre än vad dom redan gör?

    Sen kan man ju undra över varför tidningar som uppbär
    presstöd ska behöva att hålla sig med betalvägg för att
    förmedla icke helt sanningsenliga nyheter?

  5. Skyddsombuden , kan de inte stänga lokaler om de anses farliga ? Vad är det med folk i detta land ? Vi kanske förtjänar det vi röstat på och fått . Mvh Sjöström

  6. Jo de ”stackars baarnen”,och deras anförvanter orsakar mycken skada !
    I dag lyssnade jag på Rheinland/Pfalz sändare,SWR.
    Detta Bundesland som är motsvarigheten till vårt gamla troende Småland.
    Ingen stat på jorden har så många,med goda med ”öppna hjärtan”,som denna region.
    Nu tvingas de som varit drivande betala av för sina importer.
    Inte ett dygn utan att Katholska kyrkor vandaliseras. År-hundratals gamla bemålade tennbeslagna fönster krossas ! Deras förluster anses som ovärderliga och är nu tydligt ett tack,åt Islamisternas beskyddare !
    Allt har som bekant sitt pris….

  7. ”Svenska modellen” slår igenom på alla nivåer och ställen i vårat samhälle.

    Blir inte det lite enfaldigt?

  8. Alla offentliga lokaler för allmänheten har nu förvandlats till vuxendagisar.Det ska gapas och skrikas och hotas och antastas på dessa ställen.Vem hade i sin vildaste fantasi kunnat tro för 10 år sedan att vakter skulle behövas på ett bibliotek ? Kan det bero på socioekonomiska orsaker eller brist på fritidsgårdar ? Ja, visst ja jag glömde att dom hade brunnit upp…….

  9. Simhallar badhus bibliotek gallerior och nu sporthallar, visst är mångkultur och mångfald underbart.

    Snart kan man inte vistas någonstans i detta sjuka land utan att bli angripen antastad eller påhoppad….Tack så förbannat mycket rikspsykopat Reinfeldt och Stefan ”grodan” Löfven.!!!

Kommentera