Ungdomsgård i Trollhättan totalförstörd i misstänkt mordbrand

BROTTSLIGHET. Den populära fritidsgården Lexington i Trollhättan brann ner till grunden på söndagen.
– Det betyder väldigt mycket, den har varit välbesökt, säger Kultur- och fritidschef Tommy Svensson.

Lexington Fritidsgård. Bild Trollhättans stad

Det var sent på söndagseftermiddagen som räddningstjänsten larmades om branden. Snabbt insåg man att fritidsgården Lexington inte gick att rädda. På måndagsmorgonen hade Trollhättan ett första möte för att hitta vägar framåt.

– Vi kommer se om det finns lediga lokaler för att på kortare sikt hålla igång verksamheten, säger Kultur- och fritidschefen Tommy Svensson.

Fritidsgården Lexington var ett populärt tillhåll för ungdomar. Enligt kommunen kunde upp emot 90 ungdomar samlas på kvällarna i fritidslokalen. Polisen har rubricerat händelsen som misstänkt mordbrand. Vittnen ska ha sett personer springa från platsen i samband med att branden startade.

Om Kronogården på bloggen…

– Pettersson misstänker att det inte är en tillfällighet att stadsdelen Kronogården ligger bredvid, på Facebook står följande kommentar…

”Tragiskt igen kring Kronogården. Fritidsgården Lexington brinner ner samt bilbrand strax efter. Kvällen innan slagsmål och skadegörelse. I debatten som var på SVT kändes det som att chansen fanns att verkligen få igång snack om hur illa det är ställt och vad man skulle kunna göra för att få förändring. En kvinna pratade om hur hon och hennes familj kände att för att komma in i det svenska samhället fick de flytta ifrån kronogården. Men när debatten väl tog fart riktade välkända Kronogårdsansikten i princip bara in sig på Joakim Lamotte och allt runt honom. Väldigt synd. Nu är allt tillbaka till det vanliga igen. Bränder, skadegörelse, våld och en helikopter som smattrar över taken. Hur många år till ska det hålla på? 10-20?”

Alla skolor, fritidsgårdar, bilar med mera som brinner och det inte går att hitta en orsak eller ansvarig borde bekostas av Migrationsverket så kostnaden blir riktigt bokförd. Det är terrorism som pågår.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Ungdomsgård i Trollhättan totalförstörd i misstänkt mordbrand

  1. Utrym moskén och gör om den till fritidsgård. Bränner de upp den också så är det kört med sponsrade fritidsaktiviteter.

  2. En stund senare så tände de på en bil i samma del som kronogården, och oturligt missa en kille att ta en av dom med hårsmån( 2 mörka, maskerade på typ moped)
    synd, kunde kanske fått ett slut på eländet
    men det är ju början till påsk och vad smäller inte högst, en brasa???

  3. När går de korrupta Vänster-kriminella Kommunpolitikerna ut och ger pyromanen sitt fulla stöd?
    Man ju alltid låta äldre Svenskar svälta ihjäl bara det importkriminella ”Herrefolket” får göra vad de vill!
    ”I frustration över att vara Utsatta Grupper” med kanske bara 5 gånger så mycket i bidrag som ett helt Svenskt arbetsliv ger i pension….
    Inte sen medeltiden har Sverige haft lika kriminella o korrupta äckel vid makten!

  4. Se till att dom inte har någon fritid så behövs det inga fritidsgårdar. Sätt dom i arbetsläger där dom måste prestera för att erhålla ersättning i nivå med existensminimum. Arbetsuppgifter finns i skogen och jordbruket. Men övervaka dem noga med de biffigaste typerna som går att finna.

  5. Som gammal skattebetalare -sedan 1963- får jag fortfarande hjärtklappning av detta elände som utspelas om och om igen.

  6. Ge fan i att bygg upp skiten, dom kommer bara att bränna ner den igen, dom är här enbart för att jävlas. jag kan förstå att dom stör sig på La.Motte, för det är ju en kille som inte kliver undan för dem såsom
    alla bedrövliga socialkärringar av alla tre könen som gör allt dom
    begär, och som sen blir belönade så här.

  7. Lönsam mångkulturell svensk trygghet !
    Norge hade sin landsförrädare Quisling, Sverige har sin 7 Klöver.

    • Ja, socialdemokraternas kontrakt med muslimerna
      är ju alltjämt gällande!

      LANDSFÖRRÄDERIET är minst lika stort som Quissling!

      Det skrämmande är att ”säkerhetspolisen”, SÄPO,
      ”blundar” för det mycket allvarliga brottet mot Sverige!

      D.v.s. SÄPO stödjer LANDSFÖRRÄDERIET!

      => Det skapar skräck – hos de som fattar allvaret!

  8. Här behövs krafttag av genusmyndigheterna. Vi kräver mer armband, käpphästar och varmkorv. Genast!

  9. Våra skattepengar går bokstavligen upp i rök…hoppas verkligen inte den byggs upp igen.

    Ut i naturen och lira boll plocka lite svamp fiska i sjön/havet kanske spela brännboll…vad jag menar är fritidsgårdar är överskattade och uppenbarligen inte populära.

Kommentera